***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Fetelor ... tocmai am sters ditamai mesajul in care va multumeam fiecareia in parte ca ne-ati admirat! Moooor de ciuda ... nu prea mi s-a intamplat sa pierd asa prosteste mesaje ...

Multumim tuturor fetelor care ne-au admirat ...

Felicitari pentru dintisori si ridicarea in picioruse ...

Interesante informatiile despre sare ... si ... sper sa ma mobilizez sa scriu din nou totul ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Reiau ... ma straduiesc sa scriu ce am pierdut ...

Teodoral, felicitari pentru primul dintisor! E mai bine ca a iesit mai tarziu, caci, cica, se strica mai greu! Felicitari si pentru ridicarea in picioare! Omuletii nostri evolueaza!!! Multumim ca te-ai uitat la fotografiile noastre! Eu nu am lasat-o sa pape painea ... dar a luat-o de pe masa si am vrut sa vad ce face cu ea ... a durat ceva timp pana a bagat-o in gurita, dar nu musca din ea, ci o inmuia si cred ca-i placea sa se scarpine la gingiute cu ea!!!

Madi, multumim ca te-ai uitat la fotografiile noastre Tu o tii pe Ana la secret! Doar stii ca noi o admiram!

Chowpersa, multumim mult! Din pacate NU, nu cant la pian! Era doar pentru impresia artistica, pentru poza si pentru zgomotul care o distra pe Teodora ... Eram in vizita la nana Andra (una dintre cele 3 nane ale Teodorei) si ambele fete (verisoarele mele) canta la pian!!! Dar mi-ar fi placut enorm sa cant! L-am admirat, de fapt, readmirat pe Alex ... poza 080 de la baita e super .. ce ochi frumosi are!!!!!

Kid, multumim frumos! Vladut la 9 luni in poza aceasta http://good-times.webshots.com/photo/2683207610101761733EIXBlK e tare dulce!

Ramona7, multumim mult! Eu nu l-am putut revedea pe Gramokid, caci nu ai link la semnatura! Interesante informatiile despre sare! Multumim!

Ckristina, multumim ca v-ati uitat la fetita noastra! Abia astept fotografiile cu baticut! Ochioasa ta e tare dulce!!! Ce scaun frumos aveti! De unde l-ati luat?

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

motannel, scaunul l am luat de la baby expo;e peg perego

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor azi i-am facut ficatel cu legume lui STEFAN .Ma asteptam sa nu manance si sa faca mutre.Asa a si fost la inceput cand a intrat in bucatarie cainele(eream la mama,este catelul meu de 10 ani)si a inceput sa-si halpaie din castron.Atunci de pofta STEFAN a papat si el.Doamne ce mandra sunt cred ca ma mut la mama iar!

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

MOTANNELfrumoase poze adica frumoasa TEODORA!E cam frig la voi in casa nu?Te intreb ca pe STEFAN il tin in maneca scurta si pantalonasi cu piciorusele goale.Si la mama acasa e tare frig si il tin cam imbracat!OOOOOOOffff frigul asta ii impiedica sa faca miscari mai multe din cazua hainutelor groase!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Am pus pozici noi in albumul de 8 luni!Cine are timp sa ne vada nu sunt multe cateva ca abia a facut 8 luni

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

doxinu ce mult mi-a placut filmuletul in care papa Stefan.Super tare.
Eu inca nu am reusit cu Alexuta sa bage singur lingurita in gura dar am sa mai exersez.Doar cu bibe mananca singur si bicuitei...ce poate apuca cu manuta.

POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CHOWPERSA

doxinu ce mult mi-a placut filmuletul in care papa Stefan.Super tare.
Eu inca nu am reusit cu Alexuta sa bage singur lingurita in gura dar am sa mai exersez.Doar cu bibe mananca singur si bicuitei...ce poate apuca cu manuta.

POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Multumim pentru aprecieri!Si io ma uit la el ca nu mai vrea sa pape nimic acum!!!!!!!!!Azi a gresit si a papat cateva lingirite de ficatel cu legume,Sa vedem si maine cum mai e!

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

timur, multumim ca ne-ai vazut pozele si ne bucuram ca ti-au placut.

motannel, e asa scumpica pitica ta, mie mi s-a parut ca e cam suparata, plictisita,nu cam ganditoare...chiar arati bine, de ce-ti faci probleme?

teodoral, felicitari pentru ridicat si pentru dintisor

doxinu si rottweilera noastra vine si miroase ce papa ii dau baiatului, e mereu cu nasul pe sus si se linge pe bot, parca ar fi pentru ea mancarea.

magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

CKRISTINA felicitari pentru dintisor!Acum am citit din urma!Noi nici macar un semn nu avem.Asta e ramanem stirbii stirbilor!

minunea noastra Stefan

Mergi la inceput