***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 14
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by kid
Si ser fiziologic la perfuzie, ca daca mai iau multe fiole dau faliment?
Am avut si eu pb asta cnd era Mara mai mica; nu-mi convenea sa dau atatia bani pe fiole si-am tot cautat ser la punga, dar n-am gasit in farmacii. MIe imi aduce o matusa a lu'sosu' .
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
Fetelor pe la ce ora adorm de seara puii vostrii?Al meu pe la 11.30 si nici un minut mai devreme.Acu se si scoala de 2-3 ori pe noapte si sunt chiauna toata ziua ca la pranz doarme 20 de minute si gata!
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kid spune:
ramona7 Multumesc mult de info legate de sare
Motannel Multumim
Graviduta Am gasit azi ser fiziologic la perfuzie, 500 de ml la 2 lei,la farmacia Academiei. Si cand ma gandesc cate seturi de fiole am luat cu 22 de lei...
doxinu Juniorul meu nu are ora fixa in fiecare seara, dar nu adoarme decat foarte rar inainte de ora 10. De obicei intre 11 si 1 zici ca are baterii, face ture de pat, "vorbeste", tipa, se joaca, ma uimeste cate energie poate sa aiba! Si fix atunci ne cad noua ochii in gura de somn!
Am admirat si noi piticu papacios
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
teodoral spune:
Multumim tuturor pentru aprecieri.
DOXINU, nu-ti face probleme, vine si vremea ta, atunci sa te tii.Pe cat m-am bucurat ca i-a iesit dintisorul pe atat de criminala a fost astazi seara.
Saracuta, nimic nu vroia.Ma musca de barba cu o ardoare...Asa rau imi pare de ea.
Ari a mea pe la ora 21.00 incepe sa se frece la ochi, ii facem baita si la somn.Dar stati linistite, ca noaptea e luuunga,cu muuulte treziri.Am noroc ca mai doarme ziua cate 2 ore, dar si atunci se trezeste dupa o ora pentru o gura de apa.Eu am renuntat sa mai dorm la pranz.Mai rau imi fac.Cand adorm si eu mai bine, atunci se trezeste.
E, ce sa-i facem.Am renuntat noi la servici dar de sef n-am scapat.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
Motannel spune:
Doxinu, nu e chiar frig ... sunt 22-23 de grade, avem centrala si putem da mai mult, insa ne topim noi, adultii... O imbrac mai serios, deoarece Teodora are destul de des manutele reci ... poate si de la mersul catel ...
L-am vazut pe Stefy .. ce dulce e cu bulanelele goale ...
Tudorcatalin, multumim ca te-ai uitat la pozele noastre! Asa e... Teodora e satula de fotografii ... cand era mica asa de frumos poza ... imi era greu sa o iau prin surprindere ... acum chiar refuza sa pozeze ... Arat bine in poze ... hmmm... esti draguta ... dar am o burtoaie .... m-as bucura sa scap de vreo 20 de kg ... multe dintre acestea existau si inainte de sarcina ... n-am fost silueta ... recunosc ... ah ... cat o invidiez (a se intelege admir) pe Ella!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Ninutza spune:
Chris27, pentru Alma Daphne
Eseea, pentru Lara Georgia
Tudorcatalin, pentru Tudor Catalin
Michigan, pentru Octavian Andrei
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Pepsi spune:
am zis sa scot si eu capul din nisip!
oana si alyna trebuie sa va intilniti sa va paruiti bine, sa rezolvati singure conflictul dintre voi(ca a devenit ceva personal) si poate cine stie ajungeti sa va placeti!
an, am ris la mesajul tau, e bine ca ai dat banana, ptr moment cel putin, dar spanac nu e bine, ca are multi nitriti, se da de la 9 luni abia(na ca am zis ce gindesc)
ckristina, felicitari ptr dintisor
kid, felicitari la pitic. Cu sarea exista efecte negative (hipertensiune, cancer, osteoporoza..), si trebuie limitata consumarea.
motanel, scumpa teodora foc, imi place aia cu palariile/caciulile,femeile degeaba au asta din nastere, sa-si puna ceva pe ele si sa se fitiie. Si aia cu salopeta roz.stai linistita ca nu esti cea mai cu greutate, ca ai kg mele si esti mai inalta ca si mine cu ceva cm, eu am ramas pe lista desi nu tin inca cura, dar cum zicea bine ancamari mai renunt si eu la dulciuri ca alea chiar nu ma obliga nimic sa le maninc
teodora, felicitari ptr dinte si ridicat in picioare
pina nu uit(batrinetea asta) la multe lunisoare la toti sarbatoritii de zilele astea
si iar pina nu uit, miniuta, al tau nu sta in fund ? al meu nu merge in 4 labe, ei si, sanatosi sa fie !iar cind or merge tine-te bine, sa vezi ce slabim si noi !(vrabia si malaiul)
doxinu, eu il culc pe la 20.30-21 pina dimineata are treziri cam 3 la numar daca e ok, daca e o noaptea grea..... ziua doarme cite 2 ore apoi joaca apoi 2 ore si seara pe la 5 inca o ora.am vazut pozele cu micutul tau, tare scump, parca i-a mai crescut parul?
ali, ma intrebai pina la ce virsta as alapta. raspund pina se simte el pregatit ca e ok. in lumea zisa moderna limita maxima este cam 2 ani, la alte popoare limita este 4-5 ani. dominic s-a intarcat la 18 luni, am suferit enorm nu eram pregatita inca, dar daca el a vrut.
cineva ma poate ajuta si pe mine sa inteleg de ce nu pot descarca nimic ce e in mailul comun? am incercat si la carti si nu reusesc, si ce a trimis andrada, si mica. nu reusesc? ma ajuta cineva ce stie. adica stiu cum se face nu sint incepatoare, dar nu stiu de ce nu merge. merci!
am scris un mejas mai lung cu sarea dar l=am sters.
si totusi mai zic ceva, ca daca tot i-am zis alynei cu sarea vreau sa-i zic si ceva ce nu i-am zis poate. felicitari ca l=ai alaptat atita pe david, e cel mai frumos cadou pe care ai putut sa i=l faci.
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
doxinu spune:
Multumim fetele care ne-ati vazut pozicile!
LA multe lunici sarbatoritilor de azi!
Tudorcatalin, pentru Tudor Catalin
Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ramona7 spune:
Chris27, pentru Alma Daphne; Eseea, pentru Lara Georgia; Tudorcatalin, pentru Tudor Catalin; Michigan, pentru Octavian Andrei
Graviduta ce mai zici? Cand te-am vazut pe forum, m-am dus repede la album sa o vad pe mara vrabioara la 7-8 luni. Mai pune poze la scumpica, daca ai timp.
pepsi, se joaca foarte frumos comorile tale. Razvan e innebunit dupa varul sau de 7 ani.
Primesti un mesaj de eroare sau ce se intampla exact cand vrei sa descarci fisierele? Am intrat acum si la mine merge, dar am observat ca s-a schimbat interfata mailului, e de web20, beta, cred ca asa ii spun ei si se poate ca din cauza asta sa apara probleme.
Salvati o inimioara
tudorcatalin spune:
multumim tuturor fetelor pentru urari, si uram la randul nostru
magda,mama lui tudor catalin
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin