***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 11
cristinamaria spune:
Kay ne rugam si noi pentru micuta ta si vorba lui Pepsi ... lasa problemele nostre ca-s copilarii pe langa ce ai tu pe cap! Hai pupa micuta luptatoare !
Ca tot vorbim despre slabit.... fetelor apucati-va de diete doar dupa ce terminati alaptatul!!!! A postat si Pepsi mai multe informatii legate de acest subiect! Eu nu mai alaptez pt ca Rares al meu nu a mai vrut si pace dupa 6 luni!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
CHOWPERSA spune:
SALUT LA MAMICI SI BEBICI!!!!
La multe lunisoare sarbatoritilor
Si vreau sa confirm si eu pentru intalnirea din 11 mai.
Sper ca ma primiti daca in afara de Alexuta vin si cu fetita surorii mele care este nascuta in aprilie(2007)
Deci confirm cu 2 COPII->In poza e sora mea, Alex-in rosu si fetita ei Diana
POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
An@ spune:
Aaaaaaa, am uitat sa va zic ca eu sunt din categoria care NU am dat sare ,zahar, biscuiti,... DAR i-am dat banana, spanac inca de la inceput.
Daca aveti ceva de comentat la mesajele mele, astept cu mare drag, pt ca sunt convinsa ca ne putem expune parerile si fara sa fim rautacioase, sa jignim sau sa judecam.Chiar va rog sa nu bagati capul in nisip de frica ca veti naste scandaluri. Hai sa dovedim ca putem discuta chiar si in contradictoriu, in mod civilizat, ca niste femei mature ce suntem.
o chestie funny: la controlul de 7 luni, imi zice dr ca asteptam cu glutenul pana la 10-12 luni.
La controlul de 8 luni:
Dr:" i-ati dat gluten?"
io: "Nuuuuuu, ca ati zis sa asteptam"
Dr.: "puteti sa-i dati, ca la ultimul congres la care am fost au zis ca dupa ultimele cercetari nu e bine sa se intarzie ff mult introducerea glutenului".
Deci. Parca vad ca la al 2 lea copil ce am aplicat la Ana nu e mai e valabil
mami de Ana (22 mai 2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
Madi si eu am tot 1,56 cm dar 53 kg . Inainte de sarcina aveam 50. As vrea sa ajung intr-o buna zi (sper cat mai curand) cam la 48kg. Numai cand eram studenta aveam si eu 43-45 kg . Ce mai face Ana? papa? Isa s-a invatat si ea pana la urma cu iaurtul si ar manca numai suc de portocala si iaurt. nici lapte nu prea mai bea. Oare cat iaurt are voie pe zi?
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Petit_ange multumim ca te gandesti la noi. Ana are toane in continuare, cand mananca, cand nu. Ieri si azi am fost tare fericita ca am convins-o sa pape cate jumatate de borcanas de fructe, fara sa i-l amestec in cereale (oful meu este ca nu mananca fructe mai deloc). I-am cumparat mere cu afine de la Hipp si parea ca ii plac, si apoi azi i-am completat si cu un borcanas de la Nestle, cu multe fructe. Ieri i-am facut piure de cartof dulce cu piept de pui si mi l-a ras, azi piure de morcov cu borccoli si dovlecel - l-a mancat, dar fara mult entuziasm. In rest, si e pofteste cand ne vede pe noi mancand portocale/mandarine si ii place sa suga din felie desi eu mor de frica sa nu se inece. Dar daca ii dau suc se stramba.
Eu de iaurt stiam ca unul pe zi e ok.
Cat despre slabilt...eu tocmai am "bagat" o pizza facuta de mine
Pupici Isei de la Ana!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
quote:
Originally posted by An@
Madi, sorry! nu stiu de ce retinusem ca ai intrebat la un moment dat cine sta pe la Distror ca sa te intalnesti sa plimbati copiii...
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ nu trebuie sa iti ceri scuze, eu chiar credeam ca am debitat prostii pe undeva
Mie imi place mult parcul IOR, e parcul copilariei mele..eu de cand ma stiu am stat prin zona. Poate reusim sa ne vedem intr-o zi cu piticele in parc.
Voiam sa te rog sa imi spui si mie cum i-ai pregatit "sarmaua"
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Kay ma gandesc la voi si ma rog la Dumnezeu sa o faca bine pe Sonia.
Asa creste Ana
Motannel spune:
Kay, multa sanatate Soniei! !
Doxinu, Kid, astazi cred ca e mai bine ... a iesit din greva ... nu mi-a mai refuzat asa de categoric papa ... de fapt piureul de fructe (mar+banana) l-a papat imediat! Apoi am muncit putin cu pranzul ... piureul de legume cu galbenus! Vedem si diseara la branzica si iaurt!
Tudorcatalin, nici eu nu ma inscriu la slabit. Mi-e si rusine sa vad ca sunt cea mai solida! La 1,76 am vreo 86-88kg. Mor de ciuda, caci dupa nastere eram rezonabila ... m-am ingrasat acum in perioada alaptarii! Si pana nu o intarc nu ma apuc de cura ...
Chowpersa, ce frumoas ca verisorii sunt de aceeasi varsta!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Am creat albumul Februarie 2008! Cine are timp, placere si dorinta ne poate admira fetita scumpa!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
teodoral spune:
BOGDAN ALEXANDRU
Mai fetelor, credeam ca ati incheiat discutiile.Asa-i cand sunt prea multe femei la un loc.
KAY, [RUGA] mult
AN@, ai dreptate, cu sarea si zaharul de pe vremea noastra.Si iaca am 28 de ani si n-am probleme cu nik.Si sper sa nici nu am de acum incolo.Si DA ,eu ii dau la Ari cateva firisoare de sare in mancare,o zaharina in gris ( asa cum mi-a spus medicul)
Si DA am inceput cu banana de la 5 luni.Acum papam si para.Eu ii fac mancare dupa principiul, daca mie nu-mi place cum sa-i placa ei.
A...tot AN@, faina faza cu glutenul.
Acum sa ne laudam si noi: incet, incet, se simte dar se vede doar putin PRIMUL DINTEEEEE!!!
Doamne, credeam ca nu mai apare.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
Madi spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Am creat albumul Februarie 2008! Cine are timp, placere si dorinta ne poate admira fetita scumpa!!!
Motannel vazut fetita scumpa! Mi-a venit sa o pap in poza in care era suparata de dimineata, mi-au placut mult cele in care are bandana pe cap, iar in "ma pisicesc" e minunata.
Edit: si voiam sa iti spun ca in poze arati foarte bine, nu stiu de ce iti faci asa probleme!
Asa creste Ana