***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 10
An@ spune:
Ella, , ar fi super sa fim vecine (asta daca nu ne mutam la casa in afara buc.). Chiar ma gandeam ieri la tine ca citeam aici pe DC un topic despre cei ce se vor muta in ap noi...(ma rog in ce stadiu sunt, daca au ales finisaje,...). Sa stii ca eu aici in titan am crescut si cand m-am maritat tot aici mi-am luat ap, ca imi place ca e ff multa verdeata. Parcul Titan era in renovari asta-vara: au facut niste fantani arteziene care pe caldurile alea erau mana cereasca, banci noi, ...nu am mai fost de cand cu frigul, dar eu zic ca o sa arate bine.
Daca te referi la parcul IOR, care este mult mai aproape de tine si unde Ana se plimba in fiecare zi (da ocol la lac), iar mi se pare super: e plin de ratuste salbatice, pescarusi, egrete, ..e o incantare pt copii (a mea numai cand ii zic ca mergem la ratuste, incepe "mac, mac" si asa reusesc sa o imbrac). WE trecut cand am plimbat-o noi lucrau la alei si la borduri, curatau lacul si pomii,...cred ca la primavara va arata super (sotul meu care e mai fitos de felu' lui, mereu imi spune ca ii place mai mult in IOR decat in Herastrau). Acum astept sa se trezeasca Ana sa mergem in IOR. IOR are 2 parti si intr-adevar una din ele este asa cum spune Corap, neasfaltata, dar daca au inceput lucrarile intr-o parte, sigur o fac si pe cealalta.
Madi, sorry! nu stiu de ce retinusem ca ai intrebat la un moment dat cine sta pe la Distror ca sa te intalnesti sa plimbati copiii...
Teodoral, na ca uitasem: ma intrebai de semnul de la vaccin: la Ana a aparut la ceva timp (dupa 1 luna de la nastere) si la fel a zis dr ca daca nu apare nimic i-l repeta. Dar a aparut si a facut ditamai gogoloiul cu puroi si inca mai are semn uratel. Asa am inteles, ca e mai bine sa fie ...vizibil decat invizibil (daca ma intelegi)
mami de Ana (22 mai 2007)
Ninutza spune:
CKRISTINA, am uitat sa te intreb...de ce nu ai mai pus pozici noi cu BIANCA? si mai sunt capshunei/capshunici fara. Asteptam .
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze
Miruna Maria, 5 iunie 2007
ckristina spune:
ninutza, multumim ca ne privesti
pe pag pe care o am nu incap decat 500 poze si am epuizat locurile goale;dar mi am facut pagina pe hi5 si week end ul asta incerc sa incarc pozele.
poohy,asa sper si eu ca am terminat cu spitalele ca mi ajung in 8 luni 4 operatii(cezariana+3 la san); acum simt o mancarime la rana,semn ca se vindeca.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
kid spune:
Raportam si noi la 9 luni: 8.350 kg si 73 de cm.
Incercam sa ne ridicam in fund, fara succes inca, dar daca ne ajuta cineva sa ne ridicam ne tinem echilibrul, ne plimbam prin pat ca sarpele, avem 4 dintisori si refuzam biberonul cu lapte. Si asteptam sa se incalzeasca afara sa putem iesi mai des si sa stam mai mult
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
tudorcatalin spune:
neatza fetelor!
La multi Ani Bogdan Alexandru
Monicoasa , multumesc pentru raspuns
m-am luminat in legaura cu masurile, corespund cumva cu cele din catalogul quelle? daca ar fi asa, mie 86 mi se pare cam mare, as opta totusi pentru 80, nu cred ca mai creste el intre 12 si 17 cm in 3 luni.
eu nu ma inscriu inca pe lista de slabit, pentru ca nu am ambitie, nu pot sa renunt la dulciuri,sucuri dulci; si mai e si chestia ca alaptez inca,si as vrea sa-i mai dau lapte pana la 1 an, macar, dupa aceea la vara, merge sa mai tii un regim de slabit.e cald, bei mai multe lichide, transpiri, faci mai multa miscare,etc
nu m-am cantarit in ultimul timp,dar nu ma simt bine, ma simt grasa, cred ca am in jur de 58 kg, (la 1.55 cm),cam mult .eu ma simteam ok in jur de 49, atat aveam inainte si nu ma mai incap nici blugii, semn rau
va pupam, o zi buna
magda, mama lui tudor catalin
tudorcatalin
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
timur spune:
tudorcatalin: multumim mult!
Eu zici sa nici nu te gandesti sa te apuci acum de slabit! Intai sa termini cu alaptatul si ai timp berechet. La ce greutate ai tu eu nu mi-as face griji deloc!!!!! OFFFFFFFFFF ce invidiez eu fetele astea slabeleeeee
Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)
timur spune:
tudorcatalin: tare frumusel flacaul! si are niste ochisori.... o sa bage spaima-n fete
Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)
An@ spune:
Ce vreme frumoasa! (adica soare, ca e cam frigut).
Ne-am plimbat prin parc, ne-am intors cu obrajii si nasucul rosi si moarte de foame. Asa ca am devorat o "sarma" din piept de curcan invelita in foie de salata, cu putin iaurt si un castronel de ciorba "dietetica".
Stateam si ma gandeam ca toate generatiile care acum sunt oameni mari au fost crescuti cu mar ras cu biscuite, mancare cu un praf de sare, chestii cu zahar, miere,...(adica chestii care acum sunt blamate) si ia uite ca traim toate, sanatoase bine-mersi. Cate dintre noi avem hipertensiune sau probleme cu rinichii ca am mancat sarat inainte de 1 an? sau cate suntem obeze caci am mancat biscuiti cu zahar? sau cate suntem traumatizaze ca mamele noastre au trebuit sa inceapa serviciul cand noi aveam 3 luni si ne-au intarcat brusc si dintr-o data?
da, toate citim, ne informama, avem medici cat de buni am putut gasi, dar cine detine adevarul absolut ca sa isi permita sa ii jigneasca pe ceilalti?
Cred ca trebuie mai mult decat putina sare in mancare ca sa devenim hipertensivi sau sa avem probleme cu rinichii la maturitate. conteaza si factorul genetic, si modul de viata in urmatorii ani. Nu e suficient sa o pazesc eu in primul an si pe urma sa dea iama in fast food-uri si alte porcarii.
Pe mine ma preocupa cum sa-i inoculez niste principii sanatoase de viata, ca baza pe care o pun eu acum sa nu fie in zadar, ci sa fie doar inceputul unei vieti sanatoase.
as mai scrie, dar sunt cu ana in brate si tare mi-e ca imi da un delete curand......
we placut!
mami de Ana (22 mai 2007)
arcadia spune:
pepsi, saru'mana pentru info despre intarcat. nu il intarc acum, vreau sa-i dau pana spre vreun an jumatate sau cat o sa vrea el, insa voiam sa stiu cum se face, in caz ca nu se hotaraste el singur sa renunte, asa cum sper eu
ramona7, eu tot salau fiert ii dau piticului si ii place ii dau cu legume, dar a papat si simplu.
quote:
Inainte de toate cred ca ar trebui sa devenim nu doar mame mai bune pentru copii nostri, ci si oameni mai buni, cel putin eu asta incerc. Exista atatea moduri in care poti comunica ceva si tine de noi sa-l alegem pe cel care nu raneste alti oameni.
chiquitita, marimea 74 corespunde cu 12 luni, 81 - 18 luni, 86 - 2 ani, 92 - 3 ani.
ella, daca simti sa-l iei pe bobita acasa ia-l. cred ca faptul ca petreceti timp impreuna e mai important decat riscul unei viroze; pe de alta parte, stiu cum e sa ai mult de lucru. sper ca nu te-am suparat voiam sa spun ca cel mai bine e sa faci cum simti tu.
ckristina, felicitari pentru dintisor! tin pumnii sa se vindece sanul.
poohy, nici eu nu inteleg de ce nu e totul frumos in lume, de ce exista violenta si razboaie si de ce nu se iubesc oamenii, si visez uneori la o lume ideala care e asa.
kay, atata timp cat exista sanse ca operatia Soniei sa reuseaca, si sunt totusi 5 chirurgi care o pot opera, este inca bine. pupici pentru tine ca sa fii in continuare mamica la fel de puternica de care are Sonia nevoie si pentru Soni cea vesela si jucausa
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain