***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 9
Ninutza spune:
Timur, pentru Bogdan Alexandru
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Pepsi spune:
oana, m-am gindit mult azi la sonia, la pozele cu ea, imi place aia cind are parul electrizat, e mortala, mi-am trecut prin ochiul mintii pozele ei, l=am strins tare pe david in brate de cite ori am avut ocazia si am plins si m-am rugat ptr sonia si am multumit ca sint sanatosi ai mei copilasi. sper din tot sufletul sa mi se implineasca cea de=a doua dorinta de craciun si sa beau cu sonia o bere la majoratul ei. foloseste-ti energia pozitiv, ai nevoie de forte mari sa ai grija de sonia.pup tare inimioara
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
ckristina spune:
off,oana, prin cate mai treci tu; cred ca ti e tare greu. dar ce ti au zis acum medicii... ia o ca pe un hop, ca l treceti voi si pe asta;doar sunteti niste campioane!!!!!imi pare tare rau ca nu vii la intalnire; mi as fi dorit sa imbratisez si eu o mamica atat de puternica si si sa pup capsunica mult iubita.poate te razgandesti.... pana atunci trimit pupicul virtual
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
doxinu spune:
OANA toate suntem cu sufletul alaturi de tine si ne rugam ca SONIUTA sa treaca cu bine peste toate incercarile.
Acum io zic ca tu ai lucruri mult mai importante de facut decat sa vezi pe cine mai poti jigni!Nu mi se pare frumos ceea ce faci pentru ca fiecare mama isi creste copilul cu cea mai mare dragoste si responsabilitate insa in acelasi timp si-l creste asa cum crede ca este mai bine pentru puiul ei.Aici fiecare zicem ce facem ,ce le dam sa papae ,insa nu am auzit vreo fata sa zicca faceti si voi ca mine!Intodeauna am fost ca o familie si toate am stat cu grija pentru SONIUTA, ne-am rugat pentru ea si ne rugam incontinuare insa asta nu-ti da tie dreptul sa judeci alte mamici sau sa le jignesti.imi place franchetea ta insa trebuie sa sti ca toate au o limita iar tu ai cam depasit-o!!!!Daca nu mai vrei sa vi la intalnire nu ne pedepsesti pe noi in nici un fel.Fiecare este liber sa aleaga mai ales ca nu este obligatoriu!
Ioana mamy de Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
La multe lunisoare BOGDAN ALEXANDRU de TIMUR
Ioana mamy de Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ckristina spune:
se vede mic,pitit inca sub gingie, primul nostru dintzisor
BOGDAN ALEXANDRU
Ninutza spune:
ckristina, felicitari pentru dintzishor
Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze
Miruna Maria, 5 iunie 2007
ckristina spune:
ninutza
poohy spune:
Oana, pentru Soniuta! Sa fie totul bine Nu am cuvinte dar suntem toate langa Sosolina, asta e sigur Imi dau seama ce greu e si ce trebuie sa simti (dar sigur nu imi dau seama in totalitate), dar trebuie sa te linistesti pentru micuta ta Sonia e o supravietuitoare si o luptatoare, sunt sigura ca o sa iasa invingatoare si la majorat o sa bea o halba de bere cu Pepsi ;)
Ckristina, felicitari pentru dintisor ! Si sper sa treaca si toate problemele si sa fi rezolvat tot operatia asta
Doxinu, tot e bine ca poti sa ii dai ce ii place... Eu ma gandesc asa: daca ei se dezvolta bine, nu au carente, nu trebuie sa ne ingrijoram (si subliniez ca eu ma gandesc si nu am nimic care sa dovedeasca asta si nu e adevar absolut)... Uite eu de exemplu nu o sa ii mai dau branzica lui Manu si nici nu ii introduc iaurt desi ma bat la cap si pediatrul si toti. Asta pentru ca Manu nu pare sa aiba nici o lipsa (doar de d2/d3 si asta nu are legatura cu iaurtul) si pentru ca eu zic de la branzica ii revin bubitele mai violente
Intai am zis sa nu zic nimic apoi mi-am dat seama ca nu vreau sa imi ingrop capul in nisip ca un strut:
Nu inteleg ce se intampla aici fetelor :( Eu vad forumul ca pe un loc unde poti gasi un sfat, spune ce faci (fiecare vrem sa ne laudam cu puiul nostru si e normal) - dar ce faci mai departe e la latitudinea ta... Daca primesti un sfat care nu iti place nu inseamna ca trebuie sa il urmezi sau cea care l-a scris l-a scris cu reavointa sau ca adevar absolut... La fel cand o mamica povesteste despre copilul ei. Eu sunt sigura ca toate de pe acest forum nu dorim decat ce e mai bine pentru copiii nostrii si facem totul in consecinta. Mi-ar place sa zic asta despre toate mamele din lume, stiu ca nu se poate - dar despre cele de pe forum sunt sigura! Asa ca nu inteleg aceste acuzatii... Putem sa ne zicem frumos si diplomat parerea o data si atat - fara a exagera, fara acuze... Fiecare mamica vrea numai ce e bine pentru puiul ei Si toti copiii la care ma uit cu drag la poze desi mai uit sa ii nominalizez cresc frumos si par fericiti
Stiu ca eu am o parere mai romantata despre viata, toti imi spun ca vad totul in roz si d'asta ma deprima asa de mult orice nu merge, dar haideti sa incercam sa ne intelegem
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar chiar nu am vrut, eu nu am absolut nimic cu nimeni
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
timur spune:
Multumim mult pt urari!
In leg cu aparatorile pt patut: eu i-am luat de la Miniblue. Costa in jur de 1.3 mil (cam scump) dar sunt grosute si tare simpatice (cu 2 buzunarele si cu iepurasi).
Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)