***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)
Raspunsuri - Pagina 8
Motannel spune:
Fetelor, fetelor, ntz, ntz, ntz ... nu-i frumos si nici sanatos ce se intampla aici ... sigur e ceva in aer ... Cum ne mai intalnim daca ne certam? Stiti ca eu nu prea citesc in diagonala, ci sunt constiincioasa si citesc tot, chiar daca uneori dureaza si cateva zile ..., si din ceea ce am citit nu mi s-a parut nimic atat de exploziv ... de aceea am fost luata total pin surprindere sa vad acum doua zile flacara aprinsa ... Veti spune probabil ca nu am fost eu lezata si de aia ... nu stiu ce sa spun, insa va rog pe toate sa nu va mai certati ... se strica atmosfera ... Daca mie nu-mi place ceva ... pur si simplu trec peste ... sau imi iau o pauza de forum ... nu prea lunga, caci sunt dependenta si abia astept sa vad ce mai zice fiecare!
Kay, ne bucuram pentru Sonia si sa fie bine in continuare!!!
Pepsi, utila din nou informatia despre intarcare ... Si eu ii mai dau san Teodorei noaptea daca se trezeste(de 1, 2 sau 3 ori ... depinde cum am noroc), si peste zi atunci cand e foarte nervoasa si inaintea unei reprize de somn!
Ali24, eu nu am puterea sa spun ... gata, de maine incepem intarcarea Teodorei! Mi-ar placea sa-si dea singurica seama ca e "batrancioasa" si e cazul sa renunte la tzitzi! Dar ... daca nu am norocul asta ... probabil ca-i voi da pana la un an ... poate un an si o luna sau doua! Totusi eu nu mai am atat de mult lapte si e posibil sa sece la un moment dat ... in acest caz ... oare ce fac? Pepsi?
Kid, Teodora e in a treia zi de greva ... papa foarte putin, dar macar bibe cu lapte vrea si san. Astazi i-am preparat jumatate din cantitatea obisnuita de piure de legume cu o bucatica mica de carne si nici pe aia n-a terminat-o! Asta e ... sper sa-si revina ca a mai avut astfel de perioade si apoi a facut minunea de a papa bine cate 3 zilisoare!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
doxinu spune:
MOTANNEL bine ai venit in clubul meu!STEFAN nu papa decat tztzy si daca il pacalesc sadeschida gura la ceva o singura data e mare lucru.de obicei tre sa aiba carne sau sa fie ceva cu gust dulce.Acum insa nu-l mai intereseaza decat san.Ajung la 9 in curand ca doar sunt lipita de poarta spitalului!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios
doxinu spune:
CE putina lume la noi!haideti fetelor ne suparam acum cand tre' sa ne sarbatorim puiutii? pentru fetele suparate sa le treaca si sa fim iar un topic vesel!
Ioana mamy de Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios
doxinu spune:
Aaaaaaaaa si am uitat sa va spun ca STEFAN care dormea toata noaptea acum se trezeste de 2-3 ori sa pape cu ochii inchisi!Si ma laudam ca am baiat mare !Na nu papa nu doarme!offfffffffff!
Ioana mamy de Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
cristinamaria spune:
ciao!
doxinu uite ca nu esti singura! si eu cred ca se exagereaza mult.... adica chiar n-am inteles de ce s-au suparat fetele!
eu abia astept intalnirea si sper sa nu ne gaseasca suparate!
o noapte linistita!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
ella_74 spune:
Pepsi, imi pare rau daca te-am suparat, n-a fost cu intentie; evident ca fiecare mama se bucura de progresul bebelusului si la fiecare lucru nou pe care il face se extaziaza; in fine, eu m-am exprimat gresit atunci cand am zis ca e firesc progresul lui David, dar nu mai vreau sa deschid acest subiect, deja cred ca te-am ranit un pic atunci si nu stiu cum sa repar greseala.
Oana, mie sincer imi place de tine, cred ca ti-am mai spus-o si cel mai mult admir la tine entuziasmul, care mie, la aproape 34 de ani mi-a pierit.
Stiu ca suna a refec, desi nu asta e intentia, insa putina diplomatie in exprimare niciodata n-o sa strice. Pun totul pe seama faptului ca esti foarte tanara dar vei invata in timp ca lipsa de tact nu e benefica nici daca-ti doresti sa ai un mesaj dur.
Stiu ca e defulant sa fii directa atunci cand simti, asa cum e defulant pentru mine sa injur ca o birjarita la volan atunci cand sunt singura, dar aici suntem toate mamici si cred ca fiecare din noi, indiferent cum a inteles sa-si creasca copilul , nu a vrut decat binele copilului inainte de toate.
Lavini, ai mai dus baietu la inot? tare mi-au placut pozele de atunci.
Ana@, ne facem vecine de la anul?noi o sa ne mutam in Baba Novac, de fapt la pe strada Dristorului. Cum e parcul Titan?
Liviana, nu pot decat sa te felicit ca te tii tare si vrei sa duci proiectul la capat.
, mamica de David (24.04.2007)
corap spune:
ella, parcu-i ok. mai are alei neasfaltate, dar copiii mei n-au comentat pana acum.
eu bantui ca andrei a avut we trecut enterocolita si anais a fost tushitoare. heeeeeeeeee, we asta-i mai bine, andrei e tusitor si ana s-a stricat la burtica si tatal lor a luat o gripa e la serviciu.... si luni e ziua mea si a lui gabi (tatic de pitici) si nu ne mai vin invitatii ca le e frica de nametele de bucuresti
deh, ma plang si eu pe unde pot...
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
kay spune:
noi renutam la intalnire... luni o opereaza, paleativ iar. au descoperit la cateterism ca malf ei e mult mai complexa si au cautat si e si unica in lume. nu a mai existat asa ceva. doar 3 clinici in lume pot opera, doar 5 chirurgi in lume pot opera. pe langa malf de cord are si malf de vena cava inferioara si ... ma rog, are si malf complexa de vene. deci nu e bine deloc. face paleatie luni, mai stam 3-6 luni si pe urma, cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa supravietuiasca operatiei de 1 zi in care i se reconstruieste inima. dupa op d eluni trebuie sa o intep zilnic, sa ii masor timpul de coagulare al sangelui si sa ii dau mediucatie ca sa ramana deschis suntul... deja se cicatrizase 1 mm din 3mm la un capat, deci nu e bine. ce e bine e ca se face corectie, dar din simplul motiv ca nu exista alta solutie. e aproape inoperabila... daca astia nu vroiau sa o opereze, nu mai avea nici o sansa. acum parca toti se uita cu mila la noi... da ea n-are nici cea mai mica treaba. rade toata ziua, cu oricine, nu plange nici la injectia de care va ziceam, mananca la fel de bine, are 6.500 gr... saturatii 85 cand am plecat eu in seara asta... toata ziua ne plimbam si ne jucam. deci e bine !!! si riscul per total creste doar cu 10 %, ceea ce e infim, pt ca deja era incurcata situatia. inima ei nici macar nu aduce cu o inima normala, e ca un cub d`ala in care trebuie sa faci o fata de o culoare, amestecat totul... dr e super surprins de evolutia ventriculilor ei, de evolutia ei generala si de faptul ca nu plange niciodata. de fapt toata lumea se mira ca nu plange. ea se trezeste razand si adoarme jucandu-se, n-are preferinte cui zambeste, cu cine se joaca. doar sa fie cineva acolo !
ce mai, e cel mai nasol caz pe care il pot opera, si daca zice chirurgul ca e nesigur, aduc si chirurg de la Boston si se opereaza la 4 maini, 2 creiere !
ma culc, ca azi m-a calarit toata ziua.
p.s. sare nu se da unui copil pana in 1 an pt ca va dezvolta MAI TARZIU, NU ACUM probleme renale. rinichii vostri !
2. libertatea e ziar cu target ca cei care pun oameni pe porci... se vinde cu 5 bani si atata face ! si asta e mitul Crciunului?
cristinamaria, eu una m-am suparat ca se debiteaza ineptii cu mandrie. macar mergi pe burta daca faci ce faci. da mai rau e ca nici macar nu se constientizeaza aberarea.
ah, si Alyna, imi mai rup 5 min sa caut mesajul in care tu spui ca nu stii ce se intampla cu copilul tau de e bolnav tot timpul, ca parca are ceva cu voi. adica el. stai.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ella_74 spune:
corapino,
mi-era dor de tine si pe aici, pe la capsuni.
deci, avem sanse sa ne vedem candva in parc.
imi pare rau sa aud ca andrei-ardei si ciresic-anais nu sunt bine.
peste 2 saptamani e si ziua mea si n-am nici un plan; pana sa fac bebe, cu aceasta ocazie sotul ma "externa" (cum zice el) adica plecam pe undeva, "abroad"; nu stiu de ce am feelingu ca anul asta ma va "interna" eventual in casa.
Si acum ca sa ma plang si eu, weekendul trecut mi-am tinut copilul acasa doar 1 zi, fiindca l-am returnat urgent cand am constatat ca sotul e virusat; weekendul asta nu l-am luat desi am plecat hotarata in seara asta sa-l aduc, dar soacra a zis "unde scoateti copilul abia revenit din viroza pe zapada asta"; weekendul viitor voi boteza si plec din Bucuresti fara de Bob, weekendul alalat e ziua mea si nu stiu daca il luam...si uite asa sunt o mama singura, fara de Bobita mea ubita...
, mamica de David (24.04.2007)
kay spune:
[quote]Originally posted by Alyna24[quote]
Am intrat sa va spun ca azi-dimineata am facut febra 38.6.Offff....abia scapasem de viroza de vreo 10 zile si acum.....iar!Nu stiu de la ce o fi!Se pare ca virozele astea isi cam fac de cap pe la noi!I-am bagat un supoz cu paracetamol si ii dau Nurofen si Panadol.Deocamdata i-a scazut febra!Parca da sa si behaie un pic!Speram sa nu ne vina si mucisorii iar!
Si....tocami cand ma bucuram azi dimineata ca pt prima data in 9 luni, a dormit de la 9.30 pana la 2.30 cand s-a trezit si a baut un pic de ceai apoi a dormit pana la 7.30 cand am papat laptic ca ne era tare foame!Deci....nu s-a mai trezit sa papae ci doar sa bea un pic ceiut!Sa vedem daca se intampla asta si in seara asta!
Va pupam si...numai bine!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)[quote]
postat pe 26.01
et voila !
si no comment, tradus, inseamna fara nici un comentariu, fara comentarii. nu dupa ce scrii un sfert de pagina.
eu una m-as gandi mai bine la ce fac inainte sa fac. de vreo 30 de ori in cazul tau. si as citi si m-as informa, si as cauta sa ii pot da copilului meu tot ce e mai bun. si mi-as schimba pediatrul daca n-as fi multumita. dar trebuie sa stii ce e bine si ce e rau ca sa poti compara... deci...
si pe Sonia o compar cu cine vreau eu, chiar si cu Ghita Muresan ! si daca ai citi o carte despre crescut copiii, ai vedea ca sarea e contraindicata la orice copil, nu doar la cardiopati. si nu mia amesteca malf Soniei, ca n-are nici o legatura. hai ca a devenit un razboi persoanal. mie una nu mi se pare bine ce faci, dar e treaba ta ! e copilul tau, il cresti cum vrei. eu o sa sar mesajele tale daca mai citesc pe aici.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com