Colectia de toamna-iarna 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 20
leea_cv spune:
Am citit intr-un suflet paginile scrise de cind am plecat la tzara serind sa gasesc vesti bune de la Mada.Rau tare imi pare ca n-am gasit.Dar am io impresia sau chiar esti cevaaa mai linistita?
Ina al meu cocon doarme pe pera mare dar mai subtiata(cum zicea Pumba).Iar cu mincarea...uf,te rog nu-mi aminti ca trebuie sa si manince.E greeeu dom'le,greu de tot.Lapte bea destul de putin ca i-am micsorat ratia din cauza ca,constipa.L-am trecut seara iar pe Milu 3.
Tania sa stii ca de mai viu la Sibiu,ma dau la pensiunea ta.Pina una alta succes la schimbarea de job,daca asta vrei.
Ganda mi-a placut poizia ta.A lui adica.Si de la 1 martie pe baricade zici?...Intrebai de bona...am inceput cautarea alteia.
Ionikka vizionat Sofia mica alaturi de fra-su.Traiasca amindoi frumosii!
Anda m-am distrat citind ca i-ai luat haine de la IS lui Nic.Ma gindeam ca aici de-abia gasesc Feng Shoui Xiang Yi sau ma rog,alte chinezisme.Noroc cu vecinii unguri.
Corap si Bic va uram si noi numai bine si fericire definitiva!
Silviuca sa cresti mare mare,fara dor de ponei si sa n-ai veci probleme cu timpanu'
Cora deci te doare-n cot.Trecere rapida!
Lavi acu numa la ciumpercile tale cu somon ma gindesc...si cind stiu ca n-oi gasi veci Fantasii pe la noi...imi vine sa te ciomagesc ca ai pus reteta.
Miri iaca au motiv sa-i scoti dintii lu barbati-tu.Ca-l dor.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
lavi02 spune:
Am trimis mail cu link la poze in contul comun.
leea multam de ciomag
corap felicitari pt umblareata!
corap spune:
miri, leea, nu mai vb de dinti, ca maine ma prezint la scos de masele
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Siminaf spune:
La multi ani si Corap, si Silviutei dragi si scumpe (zic si eu din poze, ca daca as si auzi-o pe viu, cred ca as papa-o!)!!
Noi cu laptele: am scos completamente laptele de vaca de la Raluca din meniu si taaaaare-i e bine numai cu din ala de soia! ra si constipata ca naiba cu ala de vaca, nici nu minca, si avusese si o usoara viroza care s-a lasat cu scaune mai moi (nu chiar diaree, dar mai moi) care trena asa... aiurea.
De cind e numai pe lapte de soia (organic) papa de stinge, bea si lapte multicel, dar si papa, face kk normal, e super-bine! E drept ca bea peste 0,5 litri pe zi, dar si maninca. Cu ala de vaca nu minca decit... lapte Deja nu mai stiam ce sa facem cu incarica. Pediatra copiilor ne-a sugerat faza cu trecutul pe soia complet. Ea obisnuia sa bea amestecat, dar in principal de vaca.
Ina869 spune:
Bulucico, Rachel vorbeste destul de bine romaneste, noi in casa 95% vorbim numai lb. materna cu ea, mai scapam cite un cuvint englezesc pe ici, pe colo, in schimb, ce-am observat, prinde mult mai repede in Engleza si nici nu poceste cuvintele, habar nu am care-i explicatia, unii spun ca "pai, da' e' canadianca" dar nu cumpar explicatia asta, ca doar nu are in gene limba, asta se invata pe parcursul vietii. Regula de baza pe care am instaurat-o (mama, suna ca la armata!) in casa vorbim exclusiv romana, pe-afara, engleza, cind sintem inconjurati de canadieni, din respect pentru ei.
him, ce mancarici bune faci tu pe-acolo!
Nu cumva Simon se trezeste peste noapte fiindca masa de seara nu este destul de consistenta, te-ai gandit la asta? eu am mutat cina cit mai aproape de ora de somn ( cu o ora-doua inainte) si ii dau ceva consistent ( mancarica, in general) fiindca la noi deja devenise o rutina cu trezitul in miezul noptii si de atunci trezirile s-au diminuat considerabil.
Lavitza, si eu salivez de la reteta aia! Ai tu un dar , asa, de-a prezenta retetele, de-ti lasa gura apa!
Frumoasa petrecere, se vede ca au avut fun. Am cautat poza compromitatoare dar nu am gasit-o .
Corapino, ce cadou frumos ati primit din partea Anaisei-caisei! la citi mai multi pasi si cit mai putine trante!
Multumesc doamnelor Bulucica, Lavitza, Pumba,Corapino, Leeutza, Simina pentru raspunsurile referitoare la perne/ portiile de lapte.
Deci a mea este bautoarea/ betiva sefa, trebuie sa intreprind ceva s-o tai de la portie ( Cora, i-am diluat si eu laptele cu apa, nu l-a prea baut, dar tot mai cere! ).
Drita mi-a recomandat s-o tin pe 3,25% pina pe la 3 ani, ma gandesc , poate ar trebui sa-i dau unul mai slab? desi mi s-a spus ca are nevoie de grasimi ( mai ales ca ea nu papa nimic din prod, lactate, carne)
Leeo scumpa, de ce cauti alta bona, ce s-a intimplat cu cea pe care o aveai? Succes la cautari, sa gasesti o tanti care sa-l iubeasca pe T cel scump si frumusel!
noapte buna, somn usor, 7 purici pe-un picior!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
madau spune:
Imi cer scuze, n-am citit nimic din urma, nu am putere...ma simt foarte rau, am slabit tare mult si abia ma mai tin pe picioare, am ameteli...daca stie cineva ce pot lua pt pofta de mancare, sa ma pun pe picioare nitel, va rog spuneti-mi. Mersi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bic spune:
Madau, cavit??? Sau asta e doar pentru copii?
Oricum, ar fi bine sa iei niste multivitamine bogate in B-uri.
Am eu unele profesionale din state, daca le vrei. Sint incepute dar m ai au inca termen bun de valabilitate. Au un procentaj mult mai mare de vitamine decit orice produs de pe piata romaneasca.
Da-mi rapid un P.M. sau e-mail, daca le vrei.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
Mada, si eu stiu ca cele bogate in B-uri (Vitamina B-complex sirop, nu stiu daca exista si in varianata pentru adulti) ar strimula pofta de mancare. Uite aici.
Si www.supradyn.ro/44/de-ce-supradyn/" target="_blank"> Supradyn ar fi o solutie. (poti citi mai multe despre el in link-ul ascuns)
www.efarma.ro/products.php?id=511" target="_blank"> aici scrie ca Supradyn e indicat in cazul lipsei poftei de mancare.
Ina, referitor la cantitatea de lapte consumata de pitik, Daria bea cam 600 - 700 ml / zi, seara la culcare si noapte-dimineatza pe la ora 5.00-6.00.
Perna - Daria de cand a avut probleme cu nasucul infundat si alte alea doarme pe o perna mare (mai uzata/ subtiata).
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
leea_cv spune:
Mada schimba freza sau culoaea parului.Schimba ceva la tine.Iesi cu vreo prietena in oras la cumparat nimicuri,fara Miruna.Pentru pofta de mincare...liniste si o stare mai buna,ca nu cred ca vreo pilula te va tine in fata frigiderului.
Ina de-ti aduci aminte zisei io ca bona e fosta educatoare,pensionata.Ei,a primit un post la o gradinita din ceva sat apropiat si are salariu mai mare.Deci a preferat sa plece.Mi-e tare cuda ca ne obisnuiseram cu ea.Acu maine vizionez 3 doamne.Sa vaz de mi-o fi vreuna de folos.Cum sa fac sa vad si io daca T vb mai bine engleza decit romana? ...Sa-l invat,desigur.Ca in romana zice m_uie la vreo 4 cuvinte.Pup.
Simina mai stii ca si io am incercat laptele de soia nu vrea T nici mort.Tu ai gasit vreo inginerie de l-a acceptat Ralu sau pur si simpu..a mers?
Cora cum esti? ai colti de argint acu?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Cum sa fac sa vad si io daca T vb mai bine engleza decit romana? ...
Leea , pune-i muzica in Engleza, povesti, filmulete si ai sa vezi. Sau trimite-l incoace intr-un "schimb de experienta" ,cu promisiunea ca nu va fura inima lui Rachel , care este data deja
Succes cu bona, stiu ca este o lupta mare!
Cami am lasat-o sa adoarma pe perna mare si in timpul noptii i-o mai trag de sub cap, insa am vazut ca si ea are pb. cu nasul infundat si nu se odihneste bine, si in cazuri din astea stiu ca-i mai bine sa doarma mai "cocotata".
Joyulet, nu am uitat cererea cu pozele cu muntii de zapada, insa situatia sta cam asa; din cauza abundentei, oamenii au lasat zapada si pe trotuare, si fiindca pe de-o parte si alta sint munti albi, multe strazi au devenit cu sens unic. Deci, eu nu pot circula pe jos deocamdata si nici nu m-as incumeta. Duminica dimineata am iesit din casa toti trei, trebuia sa mergem in mai multe locuri, si nu am putut pleca din parcarea casei, plouase peste noapte si se facuse polei de nu mi-a venit a crede! masina mea s-a izbit usor de cea a lui george si uite asa am ramas blocati in propria proprietate. a fost tare nasol. astazi am dus-o pe rachie la cresa si am derapat de citeva ori, desi mergeam cu 10km/h deci f. incet. asa ca, pina se va mai indrepta vremea putinel, stau cuminte in casa.
o zi buna!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.