Colectia de toamna-iarna 2005 (185)
Raspunsuri - Pagina 19
Ina869 spune:
Voi pe ce perne va culcati copiii?
noi avem pernuta mica dar nu-i place,prefera sa doarma pe una de-a noastra, insa mi se pare ca-i mare pentru ea, mi-este sa nu-si deformeze coloana , ca doarme pe ea cu jumatate de corp citeodata.
ce parere aveti?
Si in legatura cu alimentatia, nu mai stiu ce sa gatesc, nu prea ii mai place nimic, eu nu stiu de unde reuseste ea sa scoata kk de doua -trei ori pe zi si sa se pufoseasca atita, zau ca maninca te miri ce!!!
Alimentul principal la care nu renunta: lapte, dimi, prinz, seara si mai rarut noaptea ( total: cca 1 1/2 litru in mai putin de 24/ore, ceea ce mi se pare mult). Ai vostri cit lapte beau pe zi?
Drita mi-a spus ca trebuie sa-i micsorez portia de lapte fiindca din cauza asta nu maninca, insa nu am cum, ma da jos din pat si urla pina ma prezint cu sticluta, nu am pace cu ea.
Pumba am fost avertizata ca va veni o perioada cind we le vom petrece pe la aniversari + alte activitati, mai avem pina atunci, deocamdata eu sint "sefa" cu organizarea si planificarea
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
pumba spune:
ina- noi avem perna normala,dar e uzata ,sa zic asa si deci nu foarte groasa.
lapte- ele beau cam 1/2 litru fiecare.
meniu- cereale( cele fara zahar)-cu lapte,
oatmeal foarte des,
peste( de 2 ori pe saptamana)
paste cu sos de rosii
porc/vita /pui/cu legume congelate( taiata carnea suvite subtiri,pus foarte putin ulei in wok,dupa ce carnea e gata, adaugate legumele congelate, pt cateva min)
orez aproape zilnic si fructe cat cuprinde.
acum intrebare -cum ii explici unui copil de 6 ani ce inseamna "ghetto"?
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Ina869 spune:
Pumba multumesc! pai ale tale papa bine! a mea nu vrea brinza, carne.
Aha, am inteles cu sotul tau, pai asta-i un atu pentru voi, ca fetele vor invata usor Engleza.
Spune-i si tu lui Ady ca in ghetto traiesc de regula oamenii saraci, care nu au servicii sau sint certati cu legea.
Si fiindca eu percutez mai incet zilele astea - vremea mi-a inghetat creierii!- :
Meems, petrecere placuta in compania parintilor tai!
Bulucico, ma bucur ca iesirea la restaurant a fost o reusita!
Roxi, si eu sint curioasa cum o sa fiu "cu pletele in vant" . Oricum, mai rau decit sint acum, nu am cum sa fiu
si imi cam (si) plac schimbarile radicale. adika nu ma joc, ori o fac, ori stau pe tusa.
Maria, cum te mai simti?
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Buluci spune:
Nu stiu daca ati descoperit topicul, dar pe mine m-a amuzat enorm:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=18581&whichpage=1 "Dependentza de DC"!
Ina, al meu baiat maninca de toate. din acest punct de vedere sunt tare fericita ca nu-mi da dureri de cap pregatirea mesei.
Micul dejun consta in : cascaval/cereale cu lapte/brinza kiri(o adora)/omleta cu legume(calesc o rosie, ceapa verde si putin ardei apoi adaug ouale )si asta e favorita/iaurt cu biscuiti/ caimac cu miere si tost
Prinzul il dau uneori inainte de somnicul de prinz alteori dupa, de preferat dupa somnic ca o sa manince mai cu pofta.
Si la noi orezul este prezent aproape zilnic la masa de prinz,mai putin cind gatesc eu mincare romineasca care o mincam cu paine.
Ciorbe rominesti nu pot sa fac ca n-am habar cum se prepara borsul iar ciorba fara bors nu are niciun farmec!Saptamina cea trecut am gatit cam asa:stevie cu orez, shaorma facuta de mine,fasole verde,ciulama de pui,dovlecei umpluti,stake de vita la cuptor cu vin si cartofi natur.
Seara papam fructe(doar mere si banane, exact alea care-l constipa )si mai bea suc de portocala si mandarine(sub forma de suc accepta portocala , daca i-as da-o feliia nici nu s-ar uita la ea), si trebuie sa recunosc ca-i mai dau seara "breaded chicken nuggets", biscuiti, chips dar nu in cantitati industriale!
Laptic bea, per total, maxim 600ml...Se trezeste ca Sarah lui Noki la 3 noaptea ptr o tura mica de laptic.
Vroiam sa te -ntreb: Rachel vorbeste bine romaneste?Ii vorbesti si in engleza?Daca ai vorbit despre asta in lipsa mea, scuze!
Corap, multumim ptr scoicile virtuale!Cum au fost?... eu n-am mincat niciodata?
Bic,ce progrese ati mai facut cu olitza?
La noi nimik, a intrat iar intr-o perioada de refuz total doar cind ii pronuntz numele "otita"(nu olitza), o ia la fuga!
Unde-s studentele? au terminat sesiunea?
a, mai stie cineva ceva de Silvia farmacista?
Foarte multe fete au disparut ,dar eu cred ca totusi ne citesc ptr ca sunt asa de multe vizualizari pe topicul nostru.
Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
meems spune:
quote:
Originally posted by pumba
meems-
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
Pumba
Abia apuc sa citesc... nu am reusit sa postez deloc.
La Multi Ani!! sarbatoritilor din ultimele zile.
miri__b spune:
tocmai ma asezasem si eu pe telefon si vine barbatul de la munca.dupa ce ca era cu durere crunta de masele, mai gaseste si zuzu ca scoate apa din wc si uda prin baie.si de abia deschisesem telefonul.
so la muuulti ani Silviuca!
acelasi mesaj si ptr duamna hairstilizata cu par rosu ca in tineretile in care a furat inima barbatului sarbatorit de asemenea.
pe scurt Corap&consort
xandra28 spune:
intru si eu cu mesaje scurte (dar din corason ) de la multi ani pentru silvia, cora p si sotul ei, dl p!!!
a, si inca ceva: miri, nu-mi vine sa cred ca ai venit (am descoperit ca ai stat chiar langa mine) iar eu n-am stiut cine esti si n-am schimbat o vorba cu tine! chiar ma oftic!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
lavi02 spune:
Multumesc tuturor pentru urari !
pumba am raspuns pozitiv la PM.
Si la mine la fel, Nati o imita pe Silvia si in ce face, si in ce zice...
Aseara de ziua Silviei Nati a primit de la cineva un fier de calcat care bazaie ingrozitor. Silvia se tot straduia sa o convinga sa-l opresca; deja era cam exasperata:
S: -Ma dor urechile, imi spargi timpanul! Tu nu stii ca este timpan in ureche?
N: -Ti'pan uleche?
Acu' fac upload la poze. Cuscra Corap este rugata sa nu se uite. Nati s-a pupat cu Tudor pe sub tobogan. Poza in care i sclipesc ochii lui Tudor e imediat dupa eveniment. Tudor si Victor si-au disputat-o pe Nati: "Nati e prietena mea." "Ba e a mea" Adevarul e ei 3 ca erau singurii sub aprox 6 ani. (Cavalerii au 3 si respectiv 4 ani)
lavi02 spune:
Ina Silvia doarme cu cea mai mica perna de cumparat stil pusor. Nati inca doarme fara perna dar isi cam doreste si ea
De mancare va dau o sugestie yami-yami, noua ne place foarte mult. Cam scump; bun pt ocazii. Iar ocaziile sa fie cat mai dese
Se ia un file de somon proaspat, se pune in tava pe o folie de aluminiu (pielea se va lipi de folie). Deasupra se pune sare si zeama de la 1/2 - 1 lamaie, depnde cat e de mare fileul. Se iau 1-2 borcane de ciuperci Centrone - Fantasia de funghi; sunt ciuperci de padure murate, in ulei.
Se aseaza frumos peste file, scurse bine de ulei. (somonul deja e gras). Se mai completeaza "acoperirea" somonului cu felii de lamaie. Se pune niste apa in tava si se da la cuptor.
Ciupercile Centrone se gasesc la Carrefour, poate si in alte parti.
corap spune:
eh, lasa lavi, ca-s o soacra cu vederi largi
multumim de urari, fetelor ! (xandra, sotu' meu nu-i dl. p ... e dl. c - o si de la el)
io-s happy ca fata mea a facut azi primul pas
tot azi, andrei i-a aplicat un "ceas" la mana (pt prima data, ca a fost plin de premiere azi), io i-am despartit si l-am luat pe andrei in brate sa mergem sa-i tin un mic discurs moralizator, cu plodu' in brate am alunecat pe jucarii si am cazut amandoi *eu mai nasol, ca pe andrei am incercat sa-l feresc - acum ma doare cotul de moooor.
deci: discusul a fost amanat
fii-mea are urme de dinti pe mana
au inceput bataliile, fratilor (ca si ana-i o jmekera si jumatate, nu se lasa de loc calcata in picioare, il mai cafteste discret, asa, il mai trage de carlionti - ea o sa fie tartorita, se vede de pe-acum ca-i capcauna zmeilor si are si mutra aia nevinovata )
edit: bulucel, sunt buuuuune scoicile, dar multi nu le agreeaza. adica sunt de genul - ori iti plac ori nu. cale de mijloc nu exista.
ina, raspuns la sondaje:
-bea cam 750 ml de lapte pe zi, dar a avut perioade identice cu rachelina. eu l-am "dezvatat" dandu-i lapte integral doar seara si dimi, in limita 500 ml, in rest lapte 0,1 in care puneam jumatate apa si pe care l-am tot diluat pana a preferat sa bea suc (de apa nu se atinge, in schimb accepta sucurile din ce in ce mai dilutae). de cand se trezeste sa vada rasaritul a renuntat si la bibele de noapte. la ana am taiat portia de lapte din timp, ii dau numai dimi si noaptea (pe la 5 se trezeste). in rest suc ff diluat, ca nici asta nu bea apa , nu stiu ce sa fac.
-perna - de cand l-am mutat in patul mare s-a autoservit cu 2 perne de la noi, dar nu doarme pe ele in principiu, doarme pe jucariile de plush (glumesc, se plimba prin pat asa ca nu prea ajunge la perne)
uf, si mai sunt trista ca baietelul unei prietene,cu un an mai mare decat andrei, are... anorexie indusa, dr zic ca din cauza parintilor ca l-au fortat sa manance cand nu avea chef si au facut "big deal" din masa/ mancare si acum copilul simte o mare responsabilitate ca tre sa manance si nu mai poate sa inghita. era fericita ca alaltaieri mancase bine - 2 danonino si 1 felie de pizza (deocamdata sunt la stadiul "daca cere ii dai sa manance orice"), dar ieri nu mancase nimic
noapte buna, colectie !
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07