Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Dragutzelor, multumesc mult pentru urari!
M-a sunat ieri Anda de dimineata sa-mi spuna de intilnire, dar, fatalitate, exact la 5 am avut si eu invitati...

Corap, ia uite unde era Varsatoarea de muchie si eu n-am stiut (sau am stiut si am avut aceeasi reactie si anul trecut??? ooops) Sa fii fericita cu familionul tau drag.

Si am lasat la urma urarea de pentru entertainer-ul nostru oficial prin reprezentare, mademoiselle Silvie zisa si Silvia, zisa si sora lu' Nati, zisa si fetita cea mare a lu' Lavi. O ploaie de pupici pentru Silvia!

Tani, vorba lu' Pumba, ce bine arati!!!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Bic ,LA MULTI ANI !!!
Lavi ,sa-ti traiasca fata ,sa fie sanatoasa!
Corap ,La multi ani ,fericire maxima!!

Anda ,asteptam pozele de ieri !Eu nu mai ies de mult duminica cu fi'miu la locurile de joaca ,e balamuc mare ,imi fac o gramada de nervi ,prefer sa merg in vizita ceva ca sa mai schimbe peisajul ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

ha-ha, eu am fost cu fii-mea ieri la un loc de joaca (in premiera) si ne-am distrat de numa' Abia astept sa o mai duc. M-am bucurat asa de mult de fericirea ei

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Tare frumoasa Hana Sofia. Fie-i viata binecuvantata!
Toate gandurile bune sarbatoritelor!

Cu intarziere de reactie (ca de fiecare data) va multumesc mult pentru aprecieri.

Ina intrebai de mamele cu doi copii. Eu nu sunt singura, locuiesc la/cu mama si ma ajuta in permanenta deci e irelevant raspunsul meu dar in general copii mei dorm destul de bine in conditii de galagie a celuilalt, cu exceptia finalului de somn.
Noi dormim claie-gramada in aceeasi camera toti 4 cu vii sperante de-ale mele de-ai muta pe copii in vara asta singuri.
La inceput Mihai se trezea noaptea cand se trezea Maria sa manance, dar in timp s-a adaptat si nu-l mai deranjeaza.
Insa daca Maria plange mai tare cand doarme Mihai (dimineata pe final de somn, sau la amiaza) ies cu ea din camera.
Ziua dorm alternativ deocamdata. Se culca unul, se trezeste celalalt...

Mai tin minte ca zicea Cristina-sefa ca Andrei al ei dormea "nesimtit de bine" (citat aproximativ).

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Sa ne traiasca sarbatoritele zilei de azi !
Corap, sa fii iubita si sa ai parte de tot ce e mai bun!Pupam copilasii dragi si mami lor dulceeeee!
Bic, si un sincer "la Multi Ani!"
Silviuc scump sa cresti mare, sanatoasa si desteapta, sa fii un ajutor de nadejde ptr mami tau scump si iubit!
Lavi,Sa-ti traiasca ce ai mai scump!

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hellou, fetelor!
aseara era cat pe-aci sa pic si eu la intalneala, dar mi s-a imbolnavit gabi si am stat sa-l repar.

biculet, la multi ani si tie!

si, bineinteles, surorii nurorii! la multi ani, silvioara draga!

de la mine un , o iaca si o bauturica, virtuale, toate, din pacate.
tort NU, ca nu e bun, ingrasa

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani Silviei si lui Corap! sanatate si noroc!

Tania, dermatita noastra e ok, adik pielea se prezinta f bine, merg joi la un control cu Stefan.

In schimb, baietu' mamii cel frumos ia f incet in greutate. Incerc sa nu il mai compar cu Maria, care a fost ca o gogoasa cat era mica. Dar cand vad ca ia cate 160 g in 12 zile mor de ciuda. Pe-orma ia cate 300g intr-o saptamana. Adik asa a facut acum o luna, astept si luna asta ca dupa ce-a luat f putin sa recupereze. De multe ori suge cate 2, 3 minute dupa care imi cauta privirea si incepe sa-mi vorbeasca de toate cele si sa rada la mine. Imi mai pun noaptea ceasul sa sune, sa-l hranesc la 3 ore, maxim, ca asa adormit nu-i mai arde de hlizeala. Il chinuie burta in continuare, astept sa se intample o minune, adik sa-i treaca.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc pentru urari!

Am sa pun poze dupa ce voi apuca sa le descarc si sortez; de abia astept!

A fost super la petrecere, 11 copii
Au cam venit fetitele de la gradi cu care se intelege Silvia mai bine si eu cu mamicile. Se pare ca avem gusturi comune eu cu Silviuca.

corap nu cumva e si ziua lui Gabi azi? Parca-parca asa tin minte.
La multi ani!
Si sanatate lui Gabi, sa-l pui pe picioare urgent!

catutza ce sa-ti zic despre McD din Obor? E la etaj, ai 2 sali, una pt copii alta pt parinti; in sala pt parinti este si o hardughie de jucat. Petrecerea dureaza 1h 30' fata de 3h la un club de 3 ori mai scump.
Animatoarele organizeaza diverse jocuri pt copii si ii lasa si liberi sa se joace in hardughie. Cine nu vrea sa participe la jocuri se poate hardughiza linistit.
Mancarea pt copii constra dintr-un Happy Meal iar pt parinti ce comanda fiecare sau poti tu sa comanzi automat pt toti.
Nu e cine stie ce dar nici rau nu e.
Tortuletele sunt de la ei, 25.5 RON bucata, eu am comandat 2 sa ajunga (sunt mititele), mie imi plac. Lui Virgil nu. Sampania de copii o vand la 11 RON bucata si am vazut pe bon ca am mai platit o taxa de 6 RON/copil. Plus consumatia generala.
Inca ceva: pt McD din Obor trebuie sa faci programarea cu 3-4 luni inainte.

Tania sunt f incantata ca am plecat din Poli, viata mea s-a ordonat (acelasi program in fiecare zi); la servici lucrez, acasa e acasa, nu le mai amestec (ceea ce e f bine). Ca sa nu mai vorbesc de lipsa de satisfactie intelectuala de dincolo, de atmosfera prafuita. Si de salariu, normal.
Dar la mine situatia era mai simpla ca nu aveam doctorat de care sa ma cramponez si nici cine stie ce grad. dar parca tin minte ca tie nu ti-au recunoscut doctoratul in economie.
La banci nu ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani fericiti Corapino si consortu' !
Mi-au placut muuuuult scoicile.

o zi buna tuturor!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corap- sa fii iubita si fericita!La multi ani!
multumim pt pizza care a fost fantastica , alcool nu beau in general.
meems-
noi am fost la o petrecere ieri la piscina ,claire a fost invitata de o colega,ea s-a distrat ,noi am obosit ,a fost bine.
si ,ina stai sa vezi cand o sa primeasca Rachel, invitatii la zile de nastere, de la baieti prin posta ,ce sentiment vei avea.noi am primit vreo 3 de cand a inceput scoala.avem fete mari, ce sa zic.
Ady e o dulce,ne distreaza toata ziua,o urmeaza pe Claire peste tot si face ce zice surioara ei,povesteste ,canta,refuza sa faca la olita si nici fara diapers nu sta.
de dormit dorm amandoua in aceeasi camera, pana acum a fost ok.

o saptamana mai buna va urez

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput