Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

meems- voi cum vorbiti cu Rianna? cum va raspunde?
ina- Rachel spune fraze in romana/engleza ?
a mea saracuta se chinuie sa ne povesteasca si nu inteleg mare lucru,daca cere ceva sau imi arata e alta treaba, dar cu frazele merge greu de tot.
ina- eu am cumparat de la Wal Mart nightlight si are pastile"gentle vapors"cu menthol,eucalyptus,lavender, au un miros placut si vad ca ajuta,mie imi e teama sa las humidifieru peste noapte( o cunostinta a avut o supriza tare neplacuta de la el,a luat foc,noroc ca a verificat copila la timp,usa era inchisa si nu avea alarma in camera respectiva ....brrr) bine acelasi lucru se poate intampla si cu nightlightu ..dar totusi.
corap- felicitari pt primul pas ! frumos cadou.
lavi- ai doua fete dulci foc.Nati e simpatica cum statea ea si discuta cu baietelu.
leea - am incercat laptele de soia si nu au prea facut mofturi.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina valeu ce mai descriere a peisajului hibernal Canadian! Ii povesteam lui Virgil ce -35 de grade aveti voi si se intreba cum se circula pe la voi daca la noi la un pic de ninsoare a fost asa invalmaseala.

Apropo de lapte: cam 500 ml/zi trebuie sa bea la varsta asta, nu mai mult pt ca daca beau mai mult nu mai mananca destul din celelalte feluri. Da, trebuie lapte integral, 3% pentru ca in grasime stau vitaminele liposolubile A, D si E. Si in plus grasimea din lapte e hranitoare si nu e daunatoare la copilasi.

Carne tocata nu mananca - chiftelute, paste bologneze, musacale?

madau eu cred ca la tine totul e pe baza de stres, trebuie sa lucrezi nitel la asta. Bafta!

ina & pumba multumim de aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Pumba , fraze foarte scurte in engleza si mai lungi in romana, in schimb in engl. canta, a invatat de la cresa si repeta prin casa " up, little bunny, up-up-up" si altele.
Dar Claire in ce lb. vorbeste?
Avem si noi device cu eucalpit, o pastiluta ne tine cca 8 ore dar nu vreau s-o obisnuiesc cu ea permanent, le folosesc strict cind este racita si nu poate respira, nu am incredere in aromele alea pe care le respiri noaptea, nu cred ca sint sanatoase pentru plamanii lor firavi. Si eu prefer metoda lui Madutza ( pun un prosop umed pe langa gura de aerisire, este mai safe decit orice altceva.

edit: Lavi, ii mai fac si spaghete cu carne de pui, vita, curcan, cu chiftelutele nu se omoara, cu musacaua nici atit, ca nu-i plac cartofii. Ce sa zic, pretentioasa, Veta noastra!!!
Mda, este clar, trebuie sa-i reduc portia de lapte, dar habar nu am cum, ca ma da jos din pat si urla daca nu ma prezint cu sticla, si sa stiti ca nu glumeste!!!! si mie mi-e cam frica de mica sagetatoare, are un temperement, mama-mama!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

purced la subiect nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou

Mergi la inceput