*** LA REDOUTE *** (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

gabi, clau,
nu tai chitanta, ete asa, dau consultanata for freeatata timp cat cine intreaba nu este foarte imperativ, genul: "am cosul plin, hai repede un cod, ceva sa reduca tot..."

mirunajr,
stai acasa cuminte, sfatul meu, si nu repeta comanda fiind eu am patit sa dau comanda si abia dupa 5 zile sa apara in suivi si sa am hold; emailul de confirmare a venit numa dupa ce m-am conversat cu Sabine.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salve,

Am sunat la ING (unde am unul din carduri) si am aflat ca perioada pe care tin ei "hold" pe bani este de 15 zile ... Asa ca daca vi-i deblocheaza dupa doua saptamani de la data comenzii, eu zic sa ii mai lasati ceva timp acolo, ca poate LR n-a apucat sa si-i ia... Maine ma duc si la BRD sa intreb - ca acolo am celalalt card.
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

"atitudinea" asta e fireasca,iar partea cu comisionul e o gluma.Nu-mi vine sa cred ca cineva a luat-o in serios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by ella_74

gabi, clau,
nu tai chitanta, ete asa, dau consultanata for freeatata timp cat cine intreaba nu este foarte imperativ, genul: "am cosul plin, hai repede un cod, ceva sa reduca tot..."

mirunajr,
stai acasa cuminte, sfatul meu, si nu repeta comanda fiind eu am patit sa dau comanda si abia dupa 5 zile sa apara in suivi si sa am hold; emailul de confirmare a venit numa dupa ce m-am conversat cu Sabine.

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Merci Ela! Asa m-am gandit si eu.Plus ca am impresia ca au avut si ceva probleme cu site-ul ieri. In suivi apruse imediat, nu de asta imi faceam probleme, ci de email-ul de confirmare... Si crede-ma ca nu-mi fac probleme prt mine ci pentru fetita mea, care are 13 ani. I-am aratat niste chestii, le-am ales impreuna si acum sa nu vina comanda, iti dai seama...dezamagesc copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by ella_74

gabi, clau,

Ella, mamica de David (24.04.2007)

deci asa...ai...pe mine n-ai vrut sa ma ajuti cu codul care sa reduca toate taxele...
asa deci.....
las ca te tin eu minte...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

pun likuri pe seara...acu tre sa hranesc pitica, care e calare pe capul meu.....
Va pup si revin.

P.S.
Cred ca nu se supara nimeni pt glumele noastre.
In limita timpului...si dispozitiei ...raspundem la toate intrebarile.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Claujro, ghidul ala e bun si trebuie sa multumesc fetelor care au muncit la el . Pana acum am incercat sa ma descurc fara sa postez intrebari stupide pe aici. Daca o sa-mi prind urechile la un moment dat, va rog nu dati cu pietre . Fiti blande, dati cu bolovani .

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

doar 15 zile holdul la ING???????? oooops! numai maine nu-i poimaine ...
si poimaine se fac 15 zile; de cheltuit zic ca nu-i cheltui, da sa stiu sigur ca imi trimit astia comanda

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dragele mele, sper ca nu va ganditi ca mi-a rasuns LR-ul la intrebarea de ieri Poate cu putin noroc, imi spun ceva saptamana asta
Banii sunt tot pe hold, avize nu am... deci stau si citesc si eu forumul.

Lavi ai bagat linkuri cumva si nu le-am gasit eu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Felicia, chiar nu ma asteptam sa iti raspunda, ti-am zis ca incerc sa ma conversez cu ei pe tema holdului de saptamana trecuta si nimic.

Da ma gandesc ca o fi din cauza ca le-am scris in engleza si or cauta pe cineva sa le traduca

macar sa nu creada ca-i injur si sa-mi inchida contu

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput