Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by cecilia L
Yaia, pofta buna....mancare chinezeasca zici.....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mersi, Cecilia! I-am scris si Rodicai ca am avut o pofta...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

are mama baiat mareeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!
proaspete!

http://picasaweb.google.com/Sabina.Ulubeanu/Diverse

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Sabina super poze!!!!!

De curiozitate cat a fost caruciorul? e Stoke nu?

Noi am vrut sa luam din Germania acolo am vazut si era 800 euro si cu scaun de masina exact culoarea asta!!! Nu eram pregatiti cu atatia bani si am luat unul de la Chicco.

F frumoase poze...abia astept sa stea si baiatul meu in fundulet!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

buna la amiaza si de la noi!

Mandarinutza saracuta Antonia. Iar cu plecatul ieri fara la revedere, si eu ma simt cu musca pe caciula ca nu am apucat sa le zic andreei, lui betty sau lui luy la revedere, pentru ca am iesit mai repede din restaurant ca sa nu se incalzeasca robert. Din partea mea nu e nici o problema. fata de la masa noastra [#61514;]

Luy haioase comentarii, ca intotdeauna. Mi-a facut placere sa le citesc. Imi pare rau ca Maria are problemute.

kris m-as fi plans eu ca nu ne-ai mentionat , oricum stiam ca e neintetionat.

rodica cat e de frumos si ce dulce zambeste darius. Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Bine ca a putut sotiorul sa stea cu Darius. Si sa vada ce inseamna

Andries sanatate sotului. Si sa stii ca si eu mai utilizez doua ferestre . Altfel nu se poate cu fetele noastre.

gema sanatate tatalui tau. Sa treaca cu brio peste operatie si sa stii ca acum foarte mult conteaza sa-l tineti in forma psihica buna.

Piciulika, succes cu pregatirile pentru botez si sa treceti fara prea mare oboseala peste ele.

andreea1002 eu nu am 70, eu depasesc cu succes 80 si#8230; dar mi-am zis ca decat grasa si in depresie, mai bine grasa si relaxata . Timp sa slabesc sper sa-mi gasesc dupa ce incepe si Robert sa pape si altceva decat laptic. Sa te relaxezi la ai tai.

andruzza s-ar putea sa fie si dintisorii, nu numai mucusori. Pai daca nu e luata, poate ii place domnisoarei de printisorul meu

Roxana imi pare rau sa aud ca Andrei e suparici. Poate totusi sunt dintisori. Va asteptam cu vesti bune de la dr. Sper si ca tu sa te refaci repede,

Prisi drum bun

Betty un dulce Mario. Se vede cine e seful casei.

Sabina s-a facut si gheo baiat mare

La Multe Lunite sarbatoritelor de astazi Natalia Ioana de tomitza si Ana de Anamica!

Si in incheiere vin sa va anunt ca se pare ca se inmulteste randul iepurasilor: lui robert ii apare un dintisor. Ceea ce explica multele maraieli si nevoi de alinare la san.

Sim, Maria unde sunteti?

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

Yaia a scris:

Si da, am observat si eu ca de ceva vreme duamna Carpatina nu te mai baga in seama

Mahh.. ce de strambe bagiiii! Pai e frumos?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Hihihi...asa se strica relatia speciala, duamna! Din gelozie si rautate o facui... Dar recunoaste ca de ceva vreme nu ii mai zisei nimic lui Roxy si eu ma plictisesc pe aici... nimic haios. Ba mint...aseara am citit glumele cu politisti ale Mariei.
Iertare!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by rodicamaries

ultimele pozici cu Mr D.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Foarte frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Multumesc pt poze fetelor care au mai pus, trebuie sa le salvez si eu.

Luy, sper sa ii treaca Mariei bubitele. Un special pt poza.

Piciulika, . Balaceala placuta lui Michael, sper sa nu planga, iar voi sa scapati cat mai usor cu organizarea.

Cecilia, nu ai de ce sa te simti vinovata. Eu ocolesc de obicei intersectia aia pt ca sunt masinile parcate pe mijloc, dar nu aveai de unde sa stii ca se va intampla asa ceva. Am gasit in masina cheitza de la Fisher Price, tre sa ne vedem sa ti-o dau inapoi.

Maria, , esti tare dulce.

Am citit ce ati scris, mai in diagonala ca nu m-a lasat Stefan, dar va multumesc celor care mi-ati transmis un gand bun, conteaza . Azi mi-am facut curaj si am plecat cu masina, daca azi nu conduceam probabil ca urma o pauza de condus si nu vreau.

Ma apuc sa salvez pozele, revin mai tarziu.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianamarcu spune:

hello

liliana

Mergi la inceput

Ia ca m-am destins si cu bancul de la Mandarinutza. Mersi. Pai daca am suparat-o pe Carpatina, asa imi trebuie. Acum probabil ca nu mai vrea nici sa-i deschida usa lu' ficioru-miu, de ginerica ce sa mai vorbim...

Mergi la inceput

Plec sa o pun de o fasole verde, ca vad ca postez cam mult...si bat campii...

Mergi la inceput