Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Gema, imi pare nespus de rau pentru tatal tau. Daca, din nefericire aceasta este singura solutie, atunci asta trebuie facut.
Andries, m-ai prins. Altfel nu prea as reusi sa citesc si sa scriu atata, asa ca tin mereu o ferestra pentru citit si una de scris. Numai ca uneori o ia scrisul inainte si scriu si in cea de citit.
Luy, pai si mie mi-a zis sa intrerup. A zis 3 zile si maxim 5 zile cred, am impresia ca mai devreme am scris maxim 3 zile. Insa daca dupa 3 e ok nu mai dau. Problema este insa ca am fost avertizata ca mai pot aparea alte eczeme si ca de regula trece cea tratata cu cortizon si apare in alt loc.
Vero, cortizonul nu trateaza cauza, e o chestie temporara. Eu asa am inteles, uite tocmai ii spuneam Luizei ca dr a zis ca vor reaparea. Celelalte nu trateaza nimic, doar hdrateaza.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andrruzza spune:
Vazut doi frumusei, Gheo si Darius!
alehiam, sa-i intalnim sa vedem daca se plac copiii
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Andries, sa iti mai zic o smecherie. Eu tin uneori si cate 3 ferestre deschise, cand se trece de la un capitol la altul, si pana se incarca paginile citesc in paralel 2 capitole si o fereastra e pentru mesajul de postat. Si daca trimiti sotul de acasa cum ramane cu sexul ala de care vorbeai? Ma rog, pardonati intrebarea. La mine din pricina durerii si virozei nici nu mai e nevoie de steriletul ala ca sunt 100% safe.
Luy, ce poze super! Mi-a placut si abordarea personala, esti o scumpa ca de obicei.
Mai fetelor, nu stiu ce povestiti voi acolo dar la unii copilasi pare ca situatia a fost alta in pozele Luizei. Cristian de Cecilia dormea bustean, nici urma de suparare, Stefan de Simona parea ca asteapta sa hapaie pastele si nu tzitzi de mami, iar Sofia era un ingeras cuminte smirna la masa.
Rodica, imi place sapca, dar mai mult imi place baiatul frumos de sub ea.
Papanash, pai bine mai mamaluandrei, baiatul tau era descurcaret, asa e bine in ziua de azi. Aveau carcotasii azi o vorba despre un tip, cica a ramas cu inelul dat si cu fashul rupt. Cam asa ceva si la voi, dar nu era Andrei acela.
Iacata, a venit fata si tre sa inchid ambele ferestre.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Carpatina, pe de o parte m-ai linistit ca relatia speciala e in regula, pe de alta parte nu as vrea sa ai probleme cu cuscra-ta din pricina mea.
Sabina, wooooow! Baiat mare. Si frumos.
Yaia, eu zic sa o lasi cum a cazut. Dar nu cred eu ca e Carpatina asa suparacioasa.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Asta a fost sarja de posturi in 2 ferestre. Voiam sa va mai spun de medic. Adica nu e nimic de zis, Andrei e sanatos, burta e ok, nu tu raceala, nu tu pb la urechi. Nu se stie ce are...a ramas banala problema numita foame. I s-a dat voie sa pape si bibe dupa masa diversificata desi papa cam mult. Daca tot nu ia in greutate, cica sa il lasam sa manance, poate e puseu de crestere. Sambata ii fac si o urocultura si il duc sa il mai vada un orl-ist ca are putina ceara in ureche. Ma rog, chestia cu ceara nu are legatura cu plansul. Dintii cica nu ar fi...zice dna dr ca mai au ceva pana sa iasa. Ca atare m-am intors la fel de nelamurita cum am plecat. Numai ca azi a primit un ditamai bibele cu laptic pe drum, ca nu am luat borcanele cu mine, si a baut 230 ml lapte si acum doarme super linistit. O fi foamea...
Rox ,
Poze
mandarinutza spune:
Sabina, ce baiat mare si frumos ai!
Gema, imi pare tare rau pentru tatal tau, tinem pumnii penru operatie. Trebuie sa fiti alaturi de dansul si sa-l incurajati, sa-l sustineti, e foarte important in perioada cat va fii internat si dupa.Si eu l-am avut pe tata aproape un an internat prin spitale, si au fost momente in care a fost in stare foarte grava. Acum e destul de bine, dar mai trebuie sa faca o operatie la sold pentru a putea merge bine si nu prea vrea, ca s-a saturat de spitale.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
sim_stoian spune:
Rox, Stefan al meu chiar ar fi vrut sa hapaiasca si niste paste si de la Betty niste laptic . In pozele in care o tinea de mana, asta incerca sa faca, sa se traga spre ea.
La noi e cam maraita situatia, cred ca gingiile il supara ca m-a muscat cu furie de deget, i-am dat sa rontzaie seringa de la Panadol si o musca cu pasiune...
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
mandarinutza spune:
Si inca 3 bancuri pentru Yaia, caci am vazut ca nu o mai distreaza duamna Carpatina .
Un tanar absolvent al sectiei de Management era foarte incantat de postul pe care se angajase intr-o importanta companie multinationala. In prima zi suna la Bufet, tipand in receptor:
* "Adu-mi o cafea! Si viteeeeeza!!!"
La celalt capat al firului raspunde o voce grava:
* "Cred ca ai format un numar gresit; stii cu cine vorbesti?"
* "Nu", raspunde tanarul angajat.
* "Eu sunt Directorul General, imbecilule!!!"
* "Dar tu stii cu cine vorbesti, dobitocule?" tipa tanarul mai tare ca prima data.
* "Nu" raspunde Directorul surprins.
* "Perfect!" .... si inchide
Cica seful de sectie ii strange pe gabori la un loc si le spune: Bai, maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la "Nunta lui Figaro". A doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap si le zice: Ma, idiotilor!!!! nu mergem la nunta propriu-zis, "Nunta lui Figaro" este o opera maaa, teatru, opereta intelegeti??!!! La care ei: Si ce te superi asa Sefu', dumneata cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele noi am zis ceva?
Dupa o aventura de doua luni, o tanara il intreaba plina de emotie pe iubitul ei:
- Cand o sa ma prezinti rudelor tale?
- Draga mea, deocamdata e imposibil. Copiii sunt la tara , iar nevasta-mea e plecata intr-o delegatie!
Poze
mandarinutza spune:
Sim, cred ca Stefan o sa aiba gusturi rafinate la cockteiluri, ca am vazut ca rontaia cu pofta un pai la intalnire.
Poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Betty, imi cer scuze..bineinteles ca l-am remarcat si pe Mario, veteranul grupei!era putin suparici micutul..poate vroia si el paste..am obs ca toate ati luat paste..sau cele mai multe
s-ar putea sa va mai fi sarit..imi cer scuze, nu a fost cu intentie!
Rox, multa sanatate!
Piciulika, spor la pregatiri si distractie placuta la botez, sa iasa asa cum va doriti!
Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
sper ca nu m-ai luat in serios....pup de la noi
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario