***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 4
Pepsi spune:
poohy, nici eu nu stiam ca banana are seminte, anul asta am aflat si eu, am studiat mult problema, ca nu i-as fi dat asa lui david, fara sa intreb si sa stresez pe medicii de aici. si am tot cautat pe net, nu am gasit nimic niciunde ca banana ar fi alergena. poate da alergii, e normal, ca doar si cartoful da, sau altele si ptr aia nu sint pe lista de alimente alergene. in plus ii si place lui david, ca e vanilata aduce a lapte de mama. daca tu la 4 kg te plingi....ce sa mai zic eu la 20+ ?nu vrei sa facem schimb de kg?asa as veni la petrecerea aia....dar sigur nu venim in tara anul asta, ca sotul meu abia a inceput munca, in mai ma intorc din nou eu la munca.....dar tricou vreau daca se poate, imi spuneti prin ce modalitate trimit banii si cit, vreau tricou neaparat!(macar atita sa aibe si capsunica mea mica)un pupic de la noi ca esti draguta si te-ai gindit si la noi
florentina, sanatate multa lui tudor, saracutu, lasa ca se face el bine, astia mici recupereaza f repede.am ris la faza cu ascunsul sub tarc.chiar azi ma gindeam si vorbeam cu o prietena ca asa pe la 8-9 luni trebuie sa incepem sa zdrobim cu furculita, sa-i obisnuim cu bucatele. eu am incercat dar isi face greata daca nu e pasta.
monytza, la multi ani si de la noi, vai de mine 23 ani....cit esti de tinara, bravo, io am cu 11 ani mai putin ca tine al meu papa dimineata cam 3 sferturi de borcanel(ca si cantitate) la amiaza cam 1 borcanel(ca si cantitate) si poate putin fruct, si seara la fel
teodora, la dominic am citit la carti despre adormit bebei....de mi s-a acrit, ca cica nu=l adormeam decit la sin, aia era buba.....si altele, acuma la david adoarme singur singurel, el de ce se tot trezeste? cica de dragul la titi. nici asta n=o mai cred, ca se trezea dominic la fel si cind nu mai era titi.....asta este, tre sa ne resemnam
lavini, ma bucur ca ai scris, felicitari ptr toate progresele
mica, felicitari ptr ridicatul in picioare, e fata mare deja printesa
timur, apa este f importanta odata cu inceperea diversificarii, bautul de apa reface celulele, singele(asta pe scurt ca procesul stiintific e lung) elimina toxinele......apa si aerul sint vitale. da eu ii dau apa, bebei alaptati nu aveau nevoie pina au supt exclusiv, dar cu papa solid e nevoie
sint rupta noapte buna
la multe lunisoare antonio!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Gravi
Multumim de capitol! Cum e la servici??
Hai ca trebe sa intru si eu putin, ca n-o fi foc. Pai deocamdata e ok, am un program special pe care l-am discutat cu partenerul al mare si a fost de acord, adica vin la 7-7.30 si plec la 17.30-18. Da' dau in branci ca sa termin cat pot de repede si sa nu se gaseasca cineva cu vreo problema care sa ma tina mai mult aici. In fine. Si-am slabit un kil.
Mi-a zis si mie Liviana de intalneala, si eu vreau sa vin. O sa intru in we cred (sau poate mai devreme dac am timp zilele astea) sa citesc ce-ati discutat pana acum.
In rest, suntem bine. Mara are un dintisor si cred ca-i iese si al doilea. Ambii pe gingia de jos. A invatat sa faca "bravo" si face tot felul de nazdravanii. E o scumpa. Va pup pe toate.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
kid spune:
Kay ne rugam si noi pentru voi, sa va intoarceti sanatoase! Sonia
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Alyna24 spune:
Multumim tuturor celor care ne-au admirat si felicitat pt progrese!
Noi aseara si azi noapte am fost intr-un urlet continuu, nu stiu ce a avut, abia l-am adormit si am stat cu el in sufragerie, el in bouncer iar eu pe canapea!A baut mult ceai si laptic destul!Nu stiu daca o fi de la dinti sau l-o fi durut burtik!Sper sa nu mai fie asa si la noapte ca sunt zombi!
Raportam si noi la 9 luni jumate=8670 gr si 73 cm lungime.
Referitor la intalnire...ma inscriu si eu si optez pt un loc in aer liber si chiar ar fi ok cel din Herastrau!Cred ca e cel mai potrivit dupa parerea mea!
Spunea cineva de KiddyLand si va spun ca am fost acolo la o petrecere de copii si locul e sinistru!Pana nu ajungi acolo ai zice ca e ok dar...lasa de dorit!Asta e doar parerea mea evident!
La multe lunisoare sarbatoritilor si pt capsunici/capsunei!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
kid spune:
Antonio
Teodoral
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
timur spune:
pepsica: eu ii dau ceai, apa nu i-am dat niciodata. Cata apa trebuie si de care? A propos al meu bea ceai si in timpul mesei; e ok? (stiam ca lichidele in timpul mesei nu prea se impaca cu sucul gastric)
kay: drum bun si suntem alaturi de voi!
Laura, mami de Alexandru (16.06.2007)
teodoral spune:
Multam fain KID.Vaaaai...cata muzica.
TIMUR, eu am inceput sa-i dau apa de cand am observat ca bea f mult ceai ( 700 ml/zi)si ma gandeam ca nu-si potoleste setea si am trecut pe apa.Apa plata "Izvorul alb", aia imi place mie cel mai mult, am vazut ca e recomandata si pe site-ul DC pt hrana bebelusului.La inceput o fierbeam, acu i-o dau si nefiarta.
Multumim tuturor pt urari.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
kay spune:
am inchis musteria ! gata ! va pup ca bag laptop-ul ! anunt cand ajung !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
mica0307 spune:
Mie parcul mi se pare cam impersonal. Asta putem sa facem oricand, sa ne intalnim in parc si sa ne plimbam bebeii, acum ma gandeam la o petrecere. Ok, gasim ceva in aer liber, dar nu un parc. Si in plus avem nevoie si de un back-up daca ploua sau e urat afara.
LA MULTI ANI teodoral
LA MULTI ANI antonio
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
doxinu spune:
Fetelor si la voi se incarca asa de greu forumul?
De ieri STEFAN nu mai vrea sa deschida gurita la papa ca doar a trecut o saptamana in care a mancat si mai mult de o saptamana nu papa.Cateodata imi vine sa plec si sa-l las cu tasu sa vada si el cum mananca.Nu stiu ce metode sa mai aplic ca le-am epuizat pe toate!BINEINTELES CA ACCEPT ORICE SUGESTIE AVETI!!!!!!
Si ziceam ca gata papa si copilul meu 2 mese nu intotalitate solide ca vroia si san dupa ins apapa.Acum nu mai papa dect san.Imi vine sa-l bat, dar cred ca scapa ca imi este asa de drag de el..............
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios