***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

chiqui, am vazut ca m-ai trecut si pe mine in lista. Merci! O sa ma cantaresc duminica si o sa notez.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

VREM si noi un tricou pt Isa ! Merci.
Arcadia
Doxinu nu esti singura cu bebe mofturos, am tot scris la subiectul asta de Isa si situatia nu s-a schimbat prea mult, adica tot asa greu reusesc s-o fac sa manancve ceva, nici dupa lapte nu se omoara... II place numai portocala si iaurtul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kid felicitari pentru dintisor.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

uraa, am reusit sa termin sesiunea si timpul meu este simtitor mai mult!
imi pare rau sa vad ca avem capsunele bolnavioare... ella sper ca bobytzul tau se simte mai bine .. monytza- albastrica e o frumoasa..pana la urma, toate o sa trecem prin "bucuriile" bolilor copilariei. Se spune ca boala e cu atat mai usoara cu cat copilul e mai mic...asa ca fruntea sus, ca trece repede!
ne inscriem si noi in clubul "bolnaviorilor"- ne tot chinuie o tuse destul de urata si, de cateva zile, suntem si mucosi...inca nu am fost la medic, pentru ca febra nu are deloc, si starea generala este foarte buna...
despre petrecerea de un an a capsunicilor...super idee, vrem si noi pe listuta, si vrem si tricou! nu stiu cat de multe vor intelege piticii nostri din spatiu de joaca- stefanul meu va avea abia abia 10 luni si putin atunci...dar nu-i bai, vor fi mamici cu pitici mai mari, cu fratiori si surioare, deci e foarte ok...in plus , am fost de multe ori acolo si e foooarte frumos!( spatiul de joaca de pe spaiul unirii e absolut deprimant, are dreptate alina)
andrada mi-e dor de tine si de frumosul Antonio!!
alyna24 am vazut fotografiile si filmuletele cu Davidut- e absolut delicios..abia astept sa se incalzeasca vremea si sa iesim cu puii la soare!

kay sper sa veniti cu bine acasa, sanatoase si voioase!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna....
Multumim tuturor fetelor pt urarile de bine....noi suntem bine...bubitele aproape ca s`au dus de ieri pana azi...de fapt nici nu se prea vedeau ele..doar pe burtia si spate am avut.

Vali5 Nu stiu..ba chiar habar n`am de unde putea lua Antonia rubeola...acum ma gandesc ca am sa fac si eu...pt ca eu n~am facut cand eram mica.

am uitat sa spun ca vrem si noi tricou si sa ne inscriem in clubul de slabit pt ca pana`n iunie tre sa dau jos vreo 5 kg macar..ca sa incap in rochia de mireasa

mica e adorabila maya

Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor astazi baiatul meu face 8 luni!Nu-mi vine sa cred ce repede a crescut printisorul meu.Ma uit la el cand doarme ,se joaca, suge "vorbeste" si stiu ca fiecare moment e magic ca nu se mai intoarce niciodata.Parca tot pierd ceva din evolutia lui si stau cu el non-stop.Creste prea repede si stiu ca trece timul si el nu va mai depinde de mine (un lucru cat se poate de firesc) ca nu voi mai fi cea mai importanta persoana pentru el.In aceste momente ma gandesc ca atunci cand am zis ca ma intorc la munca dupa 6 luni nu stiam cat e de magice sunt clipele cu el.Acum stiu a a doua decizie de a sta acasa 2 ani a fost cea corecta.Asa pot profita de el din plin.Ma uit la el si inca simt ca este o minune prea mare pentru mine!
Multumesc din suflet fetelor care ne-au feicitat pentru inca o lunica

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua la mamici de capsunei si capsunici...:)

Eu vorbesc in versuri de oboseala .
Ioana e racita cobza, ii curg mucii siroaie si ii dau si doi dinti de sus, nu poate sa suga suzeta si sa manance din cauza ca e infundata si azi noapte am inceput cu leganatul prin camera pe la ora 1...Cand o vad asa mica si necajita mi se rupe sufletul...Sper sa-i treaca repede...

La slabit ma bag si eu...Numa ca eu am inceput de la 1 decembrie si mai am putin si pot spune ca am dat 10 kilograme jos. Dupa inca vreo 12-13 o sa incep sa fiu multumita...:)))

O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoral spune:

EDUARD ANDREI
MATEI STEFAN
ELIZA IOANA
PETRAMAIAMARA
STEFAN BOGDAN

Sper ca nu am uitat pe cineva...
MINIUTA, interesanta coincidenta. Cand esti nascuta? Poate in aceeasi zi cu tata.
KID, felicitaaaari. Oau, 3 dinti si Ari e inca stirba
VALI5, nu cred ca vrei reteta mea. Primele 6 sapt am stat cu mama si a bagat vitamine in mine, nu am slabit deloc.Dupa aia...am ramas singura, sotul venea acasa la 23.00-24.00 de la lucru.Lucra in constructii.
Ari nu dormea deloc in casa ziua, asa ca toata ziua eram afara.Mancam pe apucate, sticksuri, chipsuri si tigari.
Doar la 24.00, cand adormea Ari mancam si eu mancare.
Asa am slabit draga mea.Si toata lumea imi spunea ca arat rau.
E, acu nu mai arat chiar asa, ori m-am obisnuit cu ritmul ori e Ari mai cuminte, nici eu nu stiu.
Cert e ca sunt multumita de mine. iti doresc si tie acelasi lucru.
Si acu sa ma plang si eu.Sau mai bine zis sa va spun ce mama denaturata sunt.
Azi noapte m-am trezit din ora-n ora.
PEPSI, ce mult seamana copiii nostri.
Ii dadeam ceai, suzeta, muzica.Ritualul obisnuit.Abia dimineata la 07.00, cand i-am dat sa manance si am luat-o in brate am vazut ca-i uda toata.Doamne, saraca mea Ari, probabil se trezea ca se simtea uda si eu...o umflam de ceai.Asa de prost ma simt.Acu sa nu-mi spuneti ca fiecare se simte cum este.
Gata, la noapte o controlez de fiecare data cand se trezeste.
Poate va intrebati cum de a fost uda.Habar n-am, cert e ca pampersul dimineata mai un pic si exploda, cred ca avea 2 kg.Pai ma mai mir, cand aseara a mancat 300 ml de lapte si pana dimineata 250 ml ceai?...
Ma duc sa-i fac de mancare.
pe toate

Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

MICA am vazut frumusete de fetita care sta in picioare FELICITARI!
KID felicitari si tie pentru dintisor,noi suntem tot cu gingiile goale!
PETIT_AGE Stefan nu vrea decat san si daca il pacalesc sa pape asa o lingurita din ceva.Alimente preferate nu are doar tzatzy!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">Stef cel papacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

FETELE CARE VRETI TRICOU, VA ROG TRIMITETI UN MAIL LA adresa mai_iunie2007@yahoo.com sau la adresa mea: liviana_ro@yahoo.co.uk. E mai sigur asa, ca sa nu omitem pe nimeni.

Pt tricou vreti sa folosim sigla DC sau numai o ratusca galbena?
Ce DIMENSIUNE sa aiba tricourile? 86 sau 90?

Pepsi, sa ne dai pe mail si adresa ta fizica (postala).
Ella, cum se mai simte Boby? Multa sanatate ii doresc. Nu mai fii trista, toti copiii trec prin faringo-amigdalita.
Monytza, sanatate albastrelei tale.
Kid, arata bine sigla ta. Eu parca n-as pune si data "15 mai".
CristinaMaria, vreau si eu PM cu info de la nutritionist! Merci mult!
Arcadia, abia astept poza! Sunt impresionata de ce loc de onoare ocupa!

Si eu sunt cam trista caci B al meu are deja 2 sapt de muci. Azi dimineata avea secretii intarite cu cruste la nas si ochi. Duminica mergem si noi la CMU. Avem acum si sus 2 dintisori, deci in total 4!

Fetele, daca sunteti de acord cu locatia INSULA COPIILOR, va rog sa preia cineva initiativa si sa mearga la Balonul copiilor sa vorbeasca cu George Ionescu (dau nr lui pe PM fetei care va merge acolo) pt rezervare. Eu nu ma pot ocupa si de treaba asta, desi un telefon initial putut am da (Sobi, imi pare rau daca te-am dezamagit ).

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput