***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 13
arcadia spune:
cristalina, felicitari pentru cele 10 kg slabite! cum ai facut? sanatate ioanei
mica, merci mie una mi se pare ca nu seamana cu niciunul din noi piticul, insa cred ca din afara se vede altfel. astept sa mai creasca sa vedem cu cine seamana
vali5, merci , si mie imi place body-ul, pacat ca nu se gasesc si la noi.
monytzaaaa, felicitari o sa fii miresica
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Vali5 spune:
moko, felicitari pentru terminarea sesiunii! Si insanatosire grabnica piticului tau!
doxinu, sa-ti traiasca baietelul! Si transmite-i din partea mea sa manance tot ce ii da mamica lui.
cristalina, sanatate multa capsunicii tale! Cum ai reusit sa slabesti 10 kg?
teodoral, intr-adevar, cam nesanatoasa metoda ta de slabit. Ma chinui si eu dar progresez foarte incet.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
kid spune:
Vali5, Mica, Teodora, Doxinu Multumim de felicitarile pentru dintisor!
Despre tricou, ca n-am explicat deloc ce-am facut, ideea mea era sa fie capsuna, sub capsuna sa scrie Capsunel/Capsunica de mai-iunie 2007, scris cu albastru pt capsunei si cu roz sau cu rosu pentru domnisoarele capsunele, dedesubt sa fie scrisa data de nastere a fiecarei capsunele iar ratusca DC, deasupra sau dedesubt.
Cine mai are idei e mai mult decat binevenit sa le impartaseasca.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ali24 spune:
TUDORCATALINnu am mai pus filmuletul ptr ca e tare intunecat.pe aparat se vede bine dar pe calc se vede rau.poate reusesc sa fac unul mai la lumina si o sa il pun.tu i ai dat painica?a meu ar manca non stop daca i as da
lbelciugam trimis mail ca vreau si eu un tricou.si eu as opta doar ptr ratusca,dar voi fi deacord cu ce alege majoritatea.multumim ca te ocupi de ele
Monytza oau vei fi miresica?ce suuuuuuuuuuuuuuuuuper
Chiquititamultumim ptr tabel.e super ideea.asa poate ne rusinam si ne ambitionam una pe alta sa slabim.eu as vrea ca pana in vara sa pot da macar 10kg ca mie rusine sa merg la strand.sper sa nu se supere fetele care nu vor sa slabeasca,ca discutam aici despre asta
la multi ani sarbatoritilor zilei
fetelor??????ce faceti maine de ziua indragostitilor?????????????????
o cina romantica ,un cadouas ceva???sau noi am trecut de astea?avem acum alte treburi mai importante?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
roxicucu spune:
Salutare capsunici!!!!
Sper ca nu ne-ati uitat . O perioada am avut probleme cu netul ca am mutat calculatorul dintr-o camera in alta si nu mai prindea ca noi avem net fara fir....nu stiu cum sa explic. Nici acum nu merge stralucit dar macar pot sa citesc si eu din cand in cand ce mai faceti.
Baietii mei au fost bolnaviori amandoi deodata. Cel mare a luat de la gradi un virus si ni l-a dat si noua...sotul a scapat pentru ca si-a facut la timp vaccinul antigripal. Ne-am chinuit o luna cu diferite tratamente, cel mare inca mai tuseste putin iar cel mic a facut o complicatie la ochisor, a facut o conjunctivita urata din cauza secretiilor din nasuc. Pana acum habar n-aveam ca se poate infecta ochiul de la mucisorii din nas....
Andrei are 67 cm si 7.5 kg (este cam micut numai ca in perioada asta cat a fost bolnav nici nu a mancat cum trebuie), nu are nici un dinte, de vreo saptamana zice si el mama (fara adresa bineinteles), de vreo luna jumatate se ridica si sta la gratiile de la patut. Acum a invatat sa se si aseze dar la inceput cand obosea incepea sa urle ca nu stia cum sa se aseze la loc. Cand s-a ridicat prima oara in picioare la gratii a gasit o ciocolatica de-a lui Stefan pe dulapul de langa patut si a considerat ca a venit momentul sa se diversifice si singur Nu sunt foarte convinsa ca a mancat ciocolata ca nu era deloc murdar la gurita in schimb pe haine si pe maini era totuna.
L-am pus in premergator desi initial nu eram de acord cu el...(Stefan a mers pe varfuri mult timp din cauza lui) insa acum am pus premergatorul la o pozitie mai jos decat ii trebuie lui Andrei tocmai ca sa-l fortez sa se ridice in picioare cand merge si vad ca foloseste toata talpa.
De mancat mananca 5 mese pe zi: la 06.00 - 210 ml lapte; la 10.00 - 170 g cereale; la 14.00 - 160 (cateodata 200) g piure de legume cu sau fara carnita; la 18.00 - 180-200 g fructe (sau cereale de noapte buna); la 21.00 lapte cu 2 masuri cereale la biberon. Ii cantaresc mereu mancarea si lui si lui Stefan pentru ca mi se par asa de slabi in comparatie cu alti copii....vreau eu sa fiu sigura ca mannaca cat trebuie stefan are 12.5 kg la aproape 4 ani
Eu stau bine cu kg, am reusit sa slabesc fara regim am vreo 49-50. De cand ne-am mutat la 4 camere nu prea mai am timp de stat , toata ziua tre sa fac curat ca am peste tot gresie neagra unde se cunoaste orice scamitza, sunt disperata, plus ca am un santier in fatza blocului nu vreti sa stiti cat praf imi intra in casa.
Cam atat despre noi, o sa incerc sa pun poze cu creatura minunata si sa citesc din urma ca vad ca o puneti de intalnire....Daca poate cineva sa-mi spuna si mie despre ce e vorba in cateva cuvinte, pliz
O tona de pupici la capsunei si capsunici si la mamicile lor dragi
lbelciug spune:
Comentarii apropo de tricouri:
Sigla DC cred ca o putem folosi doar cu acordul adminilor DC si am senzatia ca mai bine folosim doar ratusca galbena, cum ai procedat si Kid in pozele ei.
Cat priveste layoutul tricourilor, eu ma gandeam sa nu fie personalizate prea mult (roz/albastru/date nastere etc.). Ideea e sa se vada ca toti copiii sunt din acelasi grup si singura diferenta sa fie la titulatura de capsunica/capsunel. Rosu da bine si la baieti de altfel.
Am nevoie de inputul vostru ca sa stiu cum fac sigla si de asemeni ce dimensiune sa aiba tricourile. Eu as opta pt size 90 cm caci fiind din BBc 100% ar mai putea intra la apa si avand in vedere ca unii capsunei sunt mai plinuti e mai bine sa fie o dimensiune mai mare. CE ZICETI?
Fetele care doresc tricou si nu au preferinte in mod special pt design, scrieti va rog in email si adresa postala si neaparat ID-ul de DC. Intentionez sa solicit expedierea tricourilor la domiciul vostru, cu plata ramburs. Desigur pana nu ne punem de acord cu forma finala nu dau nici o comanda.
Zilele urmatoare (poate chiar maine) va arat ce inscriptie mi-a iesit.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
angelabv spune:
Acum am facut si noi ochisori, intru sa uream si noi toate cele bune sarbatoritilor, nu am reusit sa intru pentru ca NIcole a fost arasi miriici...dintii, zic eu. Nu are febra sau alt simptom dar ar vrea sa suga tot timpul, mai ales noaptea.
Petrecere mare la voi acolo !!! Tare as vrea sa venim si noi dar nu putem...Dar un tricou tare ne-ar aranja si pe noi, sa facem pozici si sa le punem in album... Nu stiu cam cit sunt taxele postale sa trimiti colet in Canada...are cineva idee ? Ai mei parinti vin la mine prin aprilie, nu stiu exact data, cam pe cind v-ati gindit sa imprimati tricourile, si cam cit cost un tricou ? Alta idee ar fi sa fac aici o inscriptionare cu aceeasi imagine ...Liviana vad ca tu esti cu organizarea, tinem legatura si ma hotarasc cum e mai bine...of, distanta asta...
Ella , multa sanatate puiului, e puternic si va trece cu bine.
Revin dupa ce recuperez de citit, sper sa si reusesc...Si am citit de slabit...sunt interesata si eu de ceva sfaturi mai ales din partea celor care au slabit asa mult, 9 kg Cristinamaria , bravo!
Madi spune:
Buna mamici!
TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!
Felicitari pentru progrese si dintisori!
Ella sanatate multa lui Bobita!! Sa se faca bine repede si sa ne dai vesti bune cat mai curand!
Chiquititacred ca vreau si eu la slabire, eu as mai vrea doar vreo 3 -4 kg sa dau jos. Am impresia, insa, ca mie mi s-a marit bazinul de cand am nascut si nu stiu daca mai are de gand sa isi revina la dimensiunile lui de dinainte. Poate daca ma treci pe tabel ma ambitionez si eu mai mult cu Pilates...ca in fiecare zi ma uit la DVD-ul ala frumos, doar, doar o avea efect doar cu privitul..
In rest, Doxinu, Petit_ange, Chiquitita si Ana concureaza la cea mai sclifosita Capsunica. Nici sa nu vada mar si banana, fructe la borcanas mananca doar amestecate cu cereale. I-am cumparat cereale cu lapte de la Humana, care au in ele cirese si banane. Am zis ca daca or avea lapte o pacalesc. Aiurea! Cand a simtit banana, a sigilat gura. A avut cateva zile in care mi-a ras piureul de la pranz, acum mananca, asa, vreo 10 lingurite cu totul. Eu ma bucur cand le mananca si pe alea, ca au fost zile in care nu a vrut decat lapte.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Am mai pus si eu AICI cateva poze noi.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
arcadia spune:
ali24, eu ii mai dau paine sa roada. azi chiar a mancat un codru
roxicucu chiar ca sunt slabuti piticii tai, dar de vreme ce sunt amandoi banuiesc ca e o trasatura de familie. felicitari pentru mutare, cred ca e tare eleganta gresia neagra. e vorba de intalnirea de un an a capsunicilor, pe 11 mai la insula copiilor (in principiu) din Herastrau
liviana, sunt de acord cu ratusca si cu capsunel/capsunica de mai-iunie 2007, fara alte elemente. cat priveste marimea eu ma gandisem ca tricourile de 86 sunt destul de mari, dar banuiesc ca depinde de unde se vor cumpara, asa ca poate e mai bine sa fie de 90.
madi, la humana sunt si cereale cu capsuni, tot fara gluten, poate astea or sa-i placa.
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain