***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 14
kid spune:
Liviana Deci pana la urma pe tricou va fi capsuna, sub capsuna "Capsunel/Capsunica de mai-iunie2007" scris cu rosu si ratusca daca am inteles bine. Vladut zice ca e ok, la fel ca si masura 90.
Am trimis si eu mail pentru tricou.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lbelciug spune:
Kid, da, asa ma gandeam!
angelabv, fii fara grija! Nu ramane nimeni fara tricou-le trimitem prin posta. Da mail cu adresa postala pls. Totusi, dat fiind ca tu si Pepsi sunteti in aceeasi tara, ma gandeam sa trimitem un singur colet cu ambele tricouri la una din voi si pe urma vorbiti voi cum sa intre si cealalta in posesia lui, ce zici?
Pt achitarea tricourilor, nu as vrea sa-mi platiti mie! Cand voi da comanda, voi specifica adresele voastre postale, astfel incat sa primiti la domiciliu tricoul si plata sa fie facuta ramburs.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Alyna24 spune:
Noi aseara a fost pt prima data cand am dormit fara sa ne trezim de la 2.30 pana la 5.Pe la 3 deja m-am dus sa vad ce face, dc mai respira ca tare ciudat mi s-a parut sa nu se trezeasca!
Sa vedem dc la noapte mai doarme atat!
Ancamari, mai astept 2 pachete de la LR.Dar...cine stie cand or veni?
Liviana, eu vreau tricou si ne-am inscris deja pe lista pt intalnire numai ca....n-am pus in calcul ca pe atunci o sa luam si potul lui Davidel!Acum ramane sa vad sigur cand si va anunt!Poate o fi pe 10 si atunci venim pe 11!
iAR REFERITOR LA MARIME.....eu as opta pt 86 ca 90 clar va fi mare dar acum.....depinde de majoritatea nu?
Moko, poate ne vedem cu mic cu mare pe la gradi zilele astea ca ieri am fost cu David pe acolo si cu Bria si tare bine se simtea in clasa la copii!
Monytza, sanatate multa Antoniei!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
petit_ange spune:
Madi e asa dragutza Ana, si cat par are!!! e tare dragutza cu mot! si tot am vrut sa-ti spun ca Isa seamana cu Ana la caracter nu numai la mofturi la mancare dar si la nervi. Isa nu e tauras, ci gemeni , ultima zi chiar, dar are o personalitate... care o sa-mi dea mult de furca. Vreau sa faca numai ce vrea ea si sa vezi ce se enrveaza daca nu facem asa... sper sa nu ajunga sa se dea cu fundul pe jos mai tarziu...
Multa sanatate pt Bobytza de Ella si pt toti ceilalti capsunei bolnaviori!
Motannel spune:
Monytza, felicitari pentru eveniment!
Kid, felicitari pentru dintisor!
Madi, Ana e o minune! Foto 8 imi place mult, mult, cea in care sta pe burtica!
Ibelciug, ma supun majoritatii ... 90 sa fie! Ti-am trimis adresa pe mailul tau!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
maricicutz spune:
s-a culcat bebita asa ca am timp sa mai scriu cate ceva...in primul rand, madi,ce scumpica e fetita ta si ce par are...sper ca si ilincuta mea sa aiba ceva perisor la vara sa-i pun clame ca de facut codite sigur nu o sa putem anul asta..apropo fetele voi la vara o s ava tundeti copilasii zero? cica le creste parul mai des si mai repede dupa dar eu am o retinere, hai, la baietei parca mai merge dar la fetite..voi ce parere aveti?
in legatura cu intalnirea, super idee...vrem si noi s avenim dar inca nu ne treceti pe listuta ca la noi nu e niciodata sigur ce facem in we care vine si ce program avem, dar in principiu am veni..va anunt sigur in viitorul apropiat..iar in ceea ce priveste tricoul, mie mi-ar place sa fie mai simplu, nu incarcat cu multe date, o capsunica desenata, si cateva cuvinte (capsunica/capsunel...) asa cum s-a propus mie mi se pare ok...dar fara data nasterii, ar fi si complicat la cati copii sunt sigur se vor face si greseli...acum, alta problema, nu am inteles unde trimit datele mele ca sa primesc si eu tricoul..lamuriti-ma va rog..
multa multa sanatate la toti capsuneii bolnaviori..
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto
DidiAlex spune:
Salutare,
vrem si noi tricoul. liv, o sa rit sioatel p mail.pt sigurantza. Io sunt ametita rau zilele astea. Am pierdut cardul bancar si tipa de la banca a blocat ambele carduri, adika si al sotzului. Frumos asa??!. Am slabit 2 kile decat stau la cumparaturi .
Ma fetelor, pt lista aia de slabit puneti va rog si inaltimea sa nu ma strang aici de gat, singura. Io am de slabit vreo 5 kile pe care le am din prima sarcina. deci de la 170 cm cat am inaltime si 64 kg pt mien ar fi bine sa ajung la 59. Ca asa spuneti am slabit 10 kile Wooow. Dar daca aveai alte caracteristici decat X sau Y si aveai de dat 25 de kile alta mancare.
Mininuta tare mult ma bucur ca ai dat un semn. Asa a fost si R al meu. Ca un vierme. Acum cand mai aud pe unu ca s-a ridicat in picioare, nu mai zic nik ca noi de vreo 6 saptamani suntem drepti si umblam mama mama. Si de 1 luna ne tot ies dinti. 4 avem pana acu.
Elteka, nu cred ca ajung. Noi am fi plecat vineri si pt sambata eram disponibila. Poate apare o surpriza dar nu prea cred. Stii cum se planifica concediu
ELLA, cum mai e Bobitza???
si, sa imi zic oful acu. Voi cititi uneori ce scrieti??? Ce e cu descriminarea asta aici. Io nu l-am tuns pe R, daca vrea, sa o faca singur. Cum adica daca era baiat mai merge, dar asa....
maricicutz spune:
didialex, nu te supara, eu mi-am spus parerea..pt mine la baietei mai merge sa fie tunsi zero sau cat mai scurt- periuta, dar la fetite, nu...asta e parerea mea si nu mi-o retrag..nu vad care e discriminarea..
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
foto
Madi spune:
Petit_ange, Motannel, Maricicutz multumim pentru aprecieri.
Petit_ange stiu despre ce vorbesti Azi de exemplu, incercam sa o schimb, ca facuse kk, si nu s-a lasat pana nu s-a intors pe burta, si cu ocazia asta s-a umplut toata de kk
Didi si eu sunt de acord cu trecerea inaltimii in tabel, pentru ca daca spun ca am 49 de kg, suna frumos, dar nu mai e asa frumos daca zic ca am si 1.56 m.
Maricicutz eu nu o voi tunde niciodata pe Ana la zero (decat daca o sa vrea ea, vorba lui Didi) pentru ca eu nu cred ca are vreo legatura cu crescutul parului frumos si des.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
roxicucu spune:
Poze noi
Interesanta ideea cu intalnirea capsunicilor, o sa studiez si eu problema. Un tricou vreau si eu pt. Andrei numai sa-mi spuneti unde trimit datele mele.