Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
Mihuta, acum mi-am dat seama ca eu am luat alt centru de activitate...
La noi e santier. S-a spart o conducta de apa exact in dreptul nostru, asa ca ne-au spart peretele la baie de jos pana la tavan. O fericire. Curatenie generala in fiecare seara pana termina, dar sper sa scapam repede.
Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007
ellis spune:
fata mea, la 2 luni si 22 de zile inca nu prinde singura jucariile, s-a intamplat o singura data sa prinda o albinuta singura, altfel le prinde dc i le pun eu in manuta, dar le tine f putin, ea cu gura vrea sa le prinda mereu, cu mainile doar le atinge; ai vostri cand au inceput sa prinda jucarii?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ellis spune:
CASA DE PIATRA, ANK!
SHERY, FRUMOASA FOC MOGALDEATA! Stai linistita ca recupereaza ea si la kg, ce vrei sa fie grasuta, daca ei ii place fotomodel?! Ce ai tu cu ea? In plus faceti si inot, de asta se mentine. Si a mea e slaba are 5,5 kg si 62 cm, eu o vad tare slabuta, dar e sanatoasa si toata lumea imi zice sa o las in pace; am venit din spital cu 2740 gr, a luat bine in greutate, dar tot slabuta e!
Vineri dr mi-a zis ca la 4 luni trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere si a mea si-a dublat-o aproape!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
Amy26 spune:
Buna dimineata!
Noi suntem toti raciti,de la mic la mare ne luptam cu afurisita asta de raceala.
Ellis,Iustin al meu chiar in momentul de fata
se lupta cu Winnie(ursuletzul lui preferat)...a reusit sa-l prinda de
nas si gangureste de mama foculuicred ca-l cearta ca prea se ratoieste si se incrunta la el....(nu-l poate ridica ca e prea greu pt el).
Mihaela,si eu sunt interesata de baia cu musetel si tarate,te rog explica-ne cum sa facem.
Ma duc sa-mi fac o mare cana de ceai cu lamaie (macar de nu mi-as mai
simti capul cat o banita) si ma bag in pat la caldurica.
Revin si eu mai tarziu,poate reusesc sa pun si cateva poze cu noi.
Va pupic......de fapt nu (sa nu cumva sa va dau raceala)
nelone77 spune:
Neata si de la noi!!
Cred ca ma paste si pe mine o raceala sau un rosu in git ca rigii mai ceva ca un leu...
Am vazut ca vorbeati aseara de filme. Am urmarit si eu Prison Break. Are careva episodul 11 din seria 3?
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by mihuta
mneatza,
ieri a dormit fii-mea de-a rupt si a dormit si azi noapte. Aseara am fost doua ore la firma care se ocupa cu florile de botez si a ramas tasu cu ea acasa...drept urmare azi dimineata am dat comanda pentru un centru de activitate pentru Sophia !!!
Am luat Tiny love GYMINI, CENTRU DE JOACA ”LOVESTE SI CANTA”!
mami de Sophia
Si eu am facut acum, astept sa imi confirme comanda.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
darleena spune:
Helloo fetele!
A fost pediatra: Kara nu are bronsiolita
Are doar niste mucisori uscati, care sunt undeva sus. Mi-a spus sa ii pun mult ser si sa aspir si mi-a dat un sirop -Eurespal- sa-i dau 3,4 ml pe zi.
Sunt atat de fericita ca nu are nimic !!!
Ank CASA DE PIATRA
Ellis Kara are 3 luni si o saptamana si cred ca a inceput sa apuce de vreo 2 saptamani. La inceput era foarte timida, insa acum prinde mai cu vigoare. Inca nu a ajuns la stadiul de apucat o jucarie daca e langa ea pe pat. Le apuca doar daca i le arat eu sau daca sunt agatate in centrul de joaca sau in scoica.
Acum si-a descoperit insa mainile si nu o prea mai intereseaza jucariile. Roade pumnii toata ziua.
S-a trezit ...revin
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
slimatei spune:
eu iar 's la cap. trecut..tb sa recuperez...
eram la mesajul in care darleena..spunea ca bb fornaie..si tb sa mearga la dr..vad ca te-a,m prins la tanc daca mai esti...
acum..de vreo 2 zile o vad si eu pe a mea ca fornaie..si la dr. avem prog.doar vineri..pana atunci nu se poate...am cumparat aspirator nasal..dar habar n-am sa-l folosesc..adica nustiu cat timp pot sa aspir...am scos si un mucusor uscat tare ceva mai galbui-verzui..si nustiu daca e tocmai bine...dar problema mea..e ca am aspirat la nasucul ei cred ca vreo ora...saraca plangea cu lacrimi...am chinuit-o..dar m-am gandit ca daca a iesit un asa mucusor or mai fi si altii..plus ca inca mai fornaie ..un pic mai putin...am controlat parca respira bine si suficient pe nari..dar fornaitul..?
--plus ca se ineaca cu saliva... o fi tot de la nasuc..ori produce multa si uita sa inghita...
--parca nu mai mananca asa mult..si ma gandesc ca daca nu respira bine...
--si nici de dormit nu mai doarme ca prima...desi ii vad ochii destul de obositi...spre ex. ieri ..dormea de la 22.00- la5.00..dupa care de la 6.00-9.00...si toata ziua nu a mai dormit toata ziua.. a mai atipit asa printre mese...dar nu mult nici macar 10 min...de la 18.00-18-30 zice ta'su ca a dormit...si dupa nu a maiadormit pe la 21.00 vreo 10 min...dar de dormit calumea... pe la 23.00 dupa baita si papita
o fi si perioada de crestere cand e mai mult treaza decat doarme...
dar in schimb e f. vesela ..are chef de vb...se sbenguieste mereu(da din manute si picioruse...mereu cu ochii dupa becuri aprinse sau lumina...isi papa degetutele...
cred ca a mai trecut o ora pana am reusit sa scriu eu...sper sa recopar si sa revin cat mai curand
da' n-am spus problema mea ...cat timp pot sa o chinui?..daca eu cred ca mai are mucusori..cand vad ca nu mai iese nimic.. daca e prea mult aspirat.. ii fac rau?
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la più bella cosa"
nelone77 spune:
Salutare Stef!
Sa stii ca si Andrada mea fornaie; ieri se vb pe forum de fofnait, tusit si stranutat. Cred ca asa fac toti bebeii...
Si bebelina mea acum a mincat putin, numai 100 ml si nu mai vrea. Vrea sa pedaleze in fundu gol , sa dea din miini de parca dirijeaza avioane si sa "hihi" si "gigi" si "rrrrr" adica gingurit
Daca stam in casa nu prea doarme nici ea, numai la plimbare in carucior sau in masina...
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
slimatei spune:
deci sa nu ma sperii..?e normal sa fornaie?
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la più bella cosa"