Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
sincer problema mea cea mai mare la ora actuala sunt sanii ... imi vine sa plang cand ii vad...
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Roxxy80 spune:
Si eu am aceasta problema. Sunt f moi si s-au lasat! Inainte eram chiar mandra de sanii mei! Dar asta e. Nu prea stiu ce as putea sa fac (ca in nici un caz nu as opta pt o operatie acum). In plus, singurele mele vergeturi sunt tot pe sani (mi-au aparut inca de cand eram in 4 luni). Oare as putea face ceva in acest sens? Adica sa mai imbunatatesc situatia?
quote:
Originally posted by Ank83
sincer problema mea cea mai mare la ora actuala sunt sanii ... imi vine sa plang cand ii vad...
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Ma retrag si eu langa puiutul meu ca peste 3-4 ore se trezeste. Somnic usor!
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Si eu am aceasta problema. Sunt f moi si s-au lasat! Inainte eram chiar mandra de sanii mei! Dar asta e. Nu prea stiu ce as putea sa fac (ca in nici un caz nu as opta pt o operatie acum). In plus, singurele mele vergeturi sunt tot pe sani (mi-au aparut inca de cand eram in 4 luni). Oare as putea face ceva in acest sens? Adica sa mai imbunatatesc situatia?quote:
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
asa si eu ...tot de prin 4 luni am vergeturile pe sani...si cat am avut greturi nu suportam nici mirosul cremelor.Cred ca nu se mai pot face prea multe
...dar deh acum sa vad partea optimista...bine ca sunt doar acolo...
O doamne deja ma deprim ....hai ca ies si eu...ca prea imi insir ofurileee.Am inebunit vreo 2 pers in acelasi timp si pe mess cu apasarile mele
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
inainte sa ies va pun un banc...de am ars cu lacrimi ...
Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc. America Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru ! Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru ! Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru ! Japonia Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru' ! Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru ! Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru ! Romania: Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru? Ora 16: Cucu-cucu, mai e cineva la lucru?
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Amy26 spune:
quote:
inainte sa ies va pun un banc...de am ars cu lacrimi ...
Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc. America Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru ! Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru ! Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru ! Japonia Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru' ! Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru ! Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru ! Romania: Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru? Ora 16: Cucu-cucu, mai e cineva la lucru?
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
super tare.......
din pacate pt.unii sau de ce nu....din fericire pt.altii
cam asa stau treburile in Romania.....
va pup si eu si va doresc noapte buna alaturi de
Lala_D spune:
Sheritra superbe pozele ! Frumoasa fata ai
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
gianina spune:
buna dimineata!
Ank,CASA DE PIATRA! ..sa fiti sanatosi si fericiti!
Aralia, Sheritra, am vazut pozele cu fetitele voastre sa va triasca si sa va bucurati de ele.
Alina, daca ai spus bumbac mai grosut cred ca am idee ce fel de material trebuie pt. wrap... zici ca nu este dificil de confectionat..sa cumpar material..sa il tai cf. dimensiunilor si apoi sa merg la croitorie sa imi faca tiv.
Mihaela, am intereseaza si pe mine baita cu tarate si musetel..adica ceai de musetel?..si cum fac..se pun in apa in care o spal sau se folosesc pt clatire? a si inca ceva..de unde cumpar tarate?
Dany26, multa sanatate lui Andrei!
o zi frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
mihuta spune:
mneatza,
ieri a dormit fii-mea de-a rupt si a dormit si azi noapte. Aseara am fost doua ore la firma care se ocupa cu florile de botez si a ramas tasu cu ea acasa...drept urmare azi dimineata am dat comanda pentru un centru de activitate pentru Sophia !!!
Am luat Tiny love GYMINI, CENTRU DE JOACA ”LOVESTE SI CANTA”!
mami de Sophia
Vasari spune:
Neatza!
Mihuta, si noi avem acelasi centru de activitate. Sa vedem daca prefera aceeasi jucarie. La noi oita si calutul sunt concurenti directi.
Gianina, wrapul e o tesatura (cred ca poate fi din orice pana la urma...). Iar tarate gasesti la orice plafar. Eu de doi ani am redescoperit plafarul. Gasesc de toate. Si sunt mult mai sanatoase.
Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007