Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza! Multumesc fetelor care mi-au laudat bebelina!

Sheritra, am vazut pozele de la baita, si noi facem baita in cada si vroiam sa te intreb daca nu va e frica sa o tineti doar de barbie? Si eu o tin cu burtica in jos sa inoate, dar o tin si de piept. Mie mi-e un pic frica din cauza gatului, nu e prea fraged?

Alexia Diana
5 Nov. 2007
http://aralia-i.spaces.live.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna ziua mamici ,am intrat sa vad ce mai va fac bebelusii...,am profitat de momentul in care Angi a adormit un pic,ptr ca pe perioada zilei tare jucausa e..,dar noaptea doarme de la 23 ne-ntoarsa!
bb_yasmi,felicitari ptr cele 6.620kg ,se dezvolta bine,a mia a c-am sarit calul un pic....,dar dupa ce am citit mesalul scris de ellis,in care spunea ca la 4 luni trebuie sa se dubleze greutatea cu care a fost nascut bebelusul,mai mai linistit,ptr ca Angi la 3 luni si 3 sapt are deja 8.200kg si am nascut-o cu 4.200kg,deci intr-o sapt suntem c-am pe acolo,cm am uitat sa-i masor dar e o atat de lunga de abia m-ai incape in scaunul de la masina,ptr bebe,o sa o faca mama fotomodel!
roxxy80spor la dieta,daca te ti tare...ai sa vezi ca reusesti sa dai pana la 8kg jos,asa cum ti-ai propus,tinete de orele fixe,nu manca intre mese si dimineata pe stomacul gol bea un pahar de apa cu lamaie si inainte de micul dejun o lingurita de tarate de grau,face minuni!Iar ce e iar bine,ca intre masa de la 12-12.30 si cina de la 18 sa ai o mica gustare la ora 15-15.30,care poate fi un mar,morcovi,sau un baton fhitnes! SUCCES
Eu am pus in sarcina 22kg am dat jos pana acum 20kg,dar acum o luna jumate am tinut ptr 3 sapt o dieta personalizata data de nutritionist cu care am slabit 7 kg,dar m-am tinut de ea cu dintii si am si mancat calumea deci nu e voie sa va infometati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

sheritra,am vrut ne-aparat sa iti spun ca ai o viitoare inotatoare...,e o scumpa...,e frumos sa vezi ca si tatii se ocupa de bebe,asa imi place si mie sa triesc aceste momente unice alaturi de tati..,ca timpul trece atat de repede si ar fi pacat sa nu profitam cat putem..!
Am vrut sa iti spun ca noi folosim mai multa apa in cada la baita ..,ca asa poate sa pluteasca si sa dea din picioruse mai mult..,noi facem mai mult pluta...,decat pe burtica
Dany26 am vazut mesajul din pacate abia azi,ti-am raspuns,sper ca Andrei se simte mai bine,pupici si papica fara probleme!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

offff.....din ce citesc aici realizez ca mai toti bb(nu numai noi),
au probleme cu fornaitul si cu papatul mai putin decat de obicei.
noi ne-am intors de la medic,m-am decis sa merg totusi sa-l consulte ptr.ca incepuse sa se inece rau cu mucisorii din gat(saracutul mi-e asa mila de el)si incepuse sa faca si febra 37.6;
acum ii dau Ambroxol sol.pt.secretiile din gat,Ophtamesone pt.nasuc si Panadol.
nu-mi vine sa cred...abia am scapat de diaree si acum am dat in raceala
Stefania,si eu il aspir pe Iustin de mai multe ori pe zi si nu cred ca-i fac rau(medicul mi-a zis sa fol batistuta de cate ori e nevoie);desi este bolnavior,si el a ramas receptiv la tot ce se intampla in jurul lui,gangureste si da din picioruse.
Va doresc multa sanatate la si aveti grija de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Facem un club al bebelushilor fornaiti...
In legatura cu stranutul am citit ca la bebelusi sunt 3S normali: Stranut, Strabism, Sughit. Acum, sincer, si eu stranut de cateva ori pe zi si nu-mi pun problema ca sunt racita.
Darleena, ce ma bucur ca bebe Kara e bine!
Dany, te astept si pe tine cu vesti despre vomitat... Ne ducem si noi la doctor la sfarsitul saptamanii, dar deocamdata nu-mi fac griji, ieri, vad ca nu a mai vomitat.
Stefania, o ora? Nu-i cam mult? Eu o aspir o data pe zi, ii pun cam cate 2 ml de ser in fiecare nara si apoi o aspir. Tipa, de scoala tot blocul, desi noi ne grabim sa terminam operatiunea cat mai repede. Apoi ii mai ramane ser in gat si cat suspina ea de se linisteste, "canta " serul ala din gatul ei...
Eu m-am trezit de dimineata cu sanul drept tare si cu niste denivelari pe el. Superdureros! Am atata lapte ca bietul copil abia mananca un san. Ma gandeam ca fiind fata mai grasutza nu o sa-i mai ajunga si voi fi nevoita sa o diversific mai devreme, dar de unde... Hipofiza mea e convinsa ca am gemeni...

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, ce ma bucur ca v-am gasit
ma primiti si pe mine la o vorba si pe Alex in clubul fornicilor.Noi avem deja 6200 si 64 de cm, saptaman trecuta am avut o bronsita urata amandoi, dar ne-am revenit, si vaccinul de 2 luni a trebui sa il fac doar ieri, din cauza ca saptamana trecuta era cu febra.
citesc ce ati scris si revin
mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

olim, bine ai venit la un pahar de vorba

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by gianina
Mihaela, am intereseaza si pe mine baita cu tarate si musetel..adica ceai de musetel?..si cum fac..se pun in apa in care o spal sau se folosesc pt clatire? a si inca ceva..de unde cumpar tarate?

Taratele le cumpar din piata.
Pun apa la fiert intr-o cratita mai mare (nu stiu exact cati litri are,dar cu apa din ea plus completarea de apa rece ajunge pentru baita Amirei),fac un saculet cu tarate (4-5 pumni)pe care-l arunc in apa cand incepe sa dea in clocot.Adaug si 3-4 pliculete de musetel si gata potiunea miraculoasa. O spal efectiv in apa asta,nu numai o clatesc.
Pont:cand nu am timp de fiert tarate,fac numai un ceai concentrat de musetel si adaug in cadita 2-3 linguri de amidon alimentar.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Erika, multumesc foarte mult pentru incurajari . Eu tin un altfel de dieta, si anume cea disociata: 3 zile carne, 3 zile legume si fructe si 3 zile lactate si branzeturi. Cu 3 litri de apa /zi, si nimic dupa 6 seara (in afara de apa). Pana la 6 seara pot manca orice cantitate din respectivele alimente, insa nu am voie prajeli, cartofi, banane, porc. Azi mi-a fost si mai usor decat zilele trecute. Nu mai am senzatia aia puternica de foame. Vreau sa slabesc ca sa ma pot bucura de hainele mele mai vechi si, totodata, sa-mi cumpar si haine noi. In plus, vara asta am mai multe nunti si botezuri si vreau sa arata bine .

quote:
Originally posted by loub_erika

Buna ziua mamici ,am intrat sa vad ce mai va fac bebelusii...,am profitat de momentul in care Angi a adormit un pic,ptr ca pe perioada zilei tare jucausa e..,dar noaptea doarme de la 23 ne-ntoarsa!
bb_yasmi,felicitari ptr cele 6.620kg ,se dezvolta bine,a mia a c-am sarit calul un pic....,dar dupa ce am citit mesalul scris de ellis,in care spunea ca la 4 luni trebuie sa se dubleze greutatea cu care a fost nascut bebelusul,mai mai linistit,ptr ca Angi la 3 luni si 3 sapt are deja 8.200kg si am nascut-o cu 4.200kg,deci intr-o sapt suntem c-am pe acolo,cm am uitat sa-i masor dar e o atat de lunga de abia m-ai incape in scaunul de la masina,ptr bebe,o sa o faca mama fotomodel!
roxxy80spor la dieta,daca te ti tare...ai sa vezi ca reusesti sa dai pana la 8kg jos,asa cum ti-ai propus,tinete de orele fixe,nu manca intre mese si dimineata pe stomacul gol bea un pahar de apa cu lamaie si inainte de micul dejun o lingurita de tarate de grau,face minuni!Iar ce e iar bine,ca intre masa de la 12-12.30 si cina de la 18 sa ai o mica gustare la ora 15-15.30,care poate fi un mar,morcovi,sau un baton fhitnes! SUCCES
Eu am pus in sarcina 22kg am dat jos pana acum 20kg,dar acum o luna jumate am tinut ptr 3 sapt o dieta personalizata data de nutritionist cu care am slabit 7 kg,dar m-am tinut de ea cu dintii si am si mancat calumea deci nu e voie sa va infometati!

Angelina
23 Octombrie
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Stefania,e cam mult sa chinui copilul o ora cu pompita.Pune mult ser fiziologic in nasuc sau spray cu apa de mare si aspira doar daca e absolut necesar.Am fost si eu tentata sa cumpar Batista bebelusului,dar am renuntat,Sterimar-ul isi face f bine datoria.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput