Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

chiar mai stefania...mult sa stai atata cu aspiratorul in nasul ei. pui ser, lasi cateva secunde..aspiri..cateva secunde.nu stiu..in 5-10 secunde ies mucutii. dc nu ies si e tot fornaita..asta e..nu stiu..mergi ami bine la dr..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am avut si noi controlul pediatric: greutatea a depasit pragul celor 5 kg - 5.o80 gr , lungime 57 cm, fontanela ok, solduri ok, putica si testicule ok, bebe dezvoltat armonios , alimentatia ii prieste
Mai avem o fornaiala dar e cauzata probabil de narile micute deoarece nu are mucozitati. Buricutul un pic iesit in afara nu este hernie asa cum imi era mie frica si probabil in luna urmatoare cand vor creste si muschiuletii abdominali se va absorbi cu totul .
Am discutat si problema vaccinului de 2 luni ii voi face infrarix hexa pe care il voi cumpara maine. Schema este : 2luni, 6 luni , un an hexa si 4 luni, 8 luni infrarix penta.
Vaccinul il voi administra dupa botez ( 1 martie) deci cu o saptamana dupa implinirea celor 2 luni

Problema este ca atat sotul cat si piticul mare sunt raciti si stau cu teama sa nu ia si Andrei.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Sheritra
Laptele meu cred ca nu o ingrasa deoarece in sticluta cu lapte muls nu se vad deloc urme de grasime, nici pe tetina, doar e alb si atat, zici ca-i apa chioara, si eu mananc zdravan nu inteleg de ce nu-i mai gras.

Daca ai sa-l lasi de pe o zi pe alta ai sa vezi ca prinde o pojghita de grasime.

quote:
Am pus si pozele de la baita deluni, maine le pun pe cele din seara asta, am evoluat, acum isi tine capul drept deasupra apei!

Frumoase poze! Imi spui si mie cum ai facut/prelucrat poza cu revista Vogue? Pliiiiz....

Face pojghita zici ca-i smantaneala, zici tu ca-i destul? Atunci de ce nu ia in greutate? Astazi cand ma mulgeam ma uitam ca nici nu se vedeau suvoaiele de lapte asa de transparente sunt.

Situl este http://www.photofun.od.ua/.
Este bulgaresc, dar e simplu de manevrat.
Iti trebuie o poza doar cu fata bblusului, si o pui unde vrei, in chipul Monalisei, pe pagina revistei Vogue, pe afisul de pe cladire, pe coperta revistei pe care o citeste Paris... Daca nu te descurci dai search pe Google si gasesti instructiunile.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daia1202

sheri sa-ti traiasca ingerasul, super faine pozele :), si ea plinge cand o scoti din baie ? Carina urla zici ca o pun pe jar

Multumim, i voua la fel.
Plangea inainte cand o limpezeam turnandui apa pe cap, ziceai ca era la botez. Acum nui mai torn apa pe fata si nu mai urla cand o scot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

nu prea reusesc sa va citesc... :-(

Ank, casa de piatra, sa fiti fericiti!

Stefi, o ora e enorm!!! Nu va stresati atata cu fornaitul asta, daca nu sunt mucisori, nu sunt! Aici nu curata nimeni nasucul bebelusilor daca nu sunt raciti!

Lala, felicitari pentru flacaul mare! A crescut foarte bine!
A propos de papatullui Floris, problema e ca lasa ziua pauze maaaari intre mese, deci nu are cum sa aiba de ajuns! Si de aia recupereaza seara si noaptea, ceea ce ma termina pe mine.

Amy, imi par rau! Sanatate! Dar nu inteleg un lucru: panadolul nu e impotriva febrei? Daca da, de ce ii dai panadol???

Olim, bine ai revenit!

Roxxy, esti o ambitioasa! Tin pumnii la slabit!

BB, dar ai slabit deja foarte bine! Lasa ca scapi tu si de cele 4kg...

Erika, cum iti merge cu ochii?

Ah, eu stiam ca bb-ii trebuie sa-si dubleze greutatea abia la 6 luni, iar la un an sa si-o tripleze (ma rog, aproximativ!)

Fug si sper sa mai revin azi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Si eu am aceasta problema. Sunt f moi si s-au lasat! Inainte eram chiar mandra de sanii mei! Dar asta e. Nu prea stiu ce as putea sa fac (ca in nici un caz nu as opta pt o operatie acum). In plus, singurele mele vergeturi sunt tot pe sani (mi-au aparut inca de cand eram in 4 luni). Oare as putea face ceva in acest sens? Adica sa mai imbunatatesc situatia?

quote:
Originally posted by Ank83

sincer problema mea cea mai mare la ora actuala sunt sanii ... imi vine sa plang cand ii vad...

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Apleaca-te pe marginea cazii si da cu dusul cu apap rece pe ei dimineata si seara, dar sa te tii de treaba, si dupa doua saptamani se vad clar imbunatatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am intrat sui noi sa va pupacim.Citim din urma si speram sa revenim

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

Neatza! Multumesc fetelor care mi-au laudat bebelina!

Sheritra, am vazut pozele de la baita, si noi facem baita in cada si vroiam sa te intreb daca nu va e frica sa o tineti doar de barbie? Si eu o tin cu burtica in jos sa inoate, dar o tin si de piept. Mie mi-e un pic frica din cauza gatului, nu e prea fraged?

Alexia Diana
5 Nov. 2007
http://aralia-i.spaces.live.com

Stai linistita ca nu pateste nimic, sunt puternici puiutii, plus ca o sustine apa. Poti sa iei mana putin cate putin, daca nu-i place sau o doare gatul tipa ea si-ti da de stire. Iar daca se suceste brusc nu-si rupe nimic doar se duce baldabac in apa, cum am patit ieri si m-am uitat f atent, n-a tras apa deloc nici pe gura nici pe nas.

Mergi la inceput

Lala, vad ca-i place Humana, a inceput sa manance la fiecare masa aproape 100 ml, ii fac cu laptele meu muls in loc de apa, deoarece laptele meu e destul de chior ca sa zic asa, sa vedem cum merge treaba cu luatul in greutate. Daca ia bine, asta e ma mulg si-i dau cu Humana, numai sa-i creasca greutatea. Cand citesc cat de mult mananca ai vostri si eu ma inchin la o gurita de lapte! .

Loub Eriko, ai o fetita uriasa, normal ca-i pui mai multa apa in cada sa nu se loveasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fetelor, eu mi-am petrecut ziua foarte romantic cu instalatorii!!

Ancuta, ai terminat proiectul?

Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007

Mergi la inceput