Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Alina nu l-am terminat ca s-a schimbat ceva si atunci se muta si termenul de predare,dar oricum stau destul de rau
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
softurela spune:
Buna mamici,
Vin si eu cu o intrebare.
Copilasii vostrii sughit ? A mea sughite in reprize de 15-20 min si destul de puternic. Imi este mila de ea cand vad cum se cutremura toata. O tin ridicata ca altfel ii sare tot lapticul.
E ceva normal sau ar trebui sa semnalez pediatrei ?
Multumesc in avans.
ellis spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Lala, vad ca-i place Humana, a inceput sa manance la fiecare masa aproape 100 ml, ii fac cu paltele meu muls in loc de apa, deoarece laptele meu e destul de chior ca sa zic asa, sa vedem cum merge treaba cu luatul in greutate. Daca ia bine, asta e ma mulg si-i dau cu Humana, numai sa-i creasca greutatea. Cand citesc cat de mult mananca ai vostrii si eu ma inchin la o gurita de lapte! .
Loub Eriko, ai o fetita uriasa, normal ca-i pui mai multa apa in cada sa nu se loveasca !
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
nu cred ca e bine sa faci laptele praf laptele tau, vezi sa nu o constipi f tare, fa-i laptele praf in apa plata si amesteca si lapte de al tau; sau scoate tu lapte de al tau inainte de a manca ea, apoi pune-o la san si astfel ea il va manca pe cel gras; sa nu o strici cu stomacelul, eu am tras mult si bine de la humana, noua nu ne-a fost bun, am avut niste colici de nu vreau sa-mi amintesc, acum papam lactogen de la nestle; iar cu cantitatea, fata mea manca 70 cu greu, in timp ce altii papau 130 doar completare...si acum ne-am revenit si noi, au si ei perioade, nu mai face comparatii, doar trebuie sa nu scada fata in greutate, ideal e sa si ia in greutate, dar nu mai fii stresata dc fetita e sanatoasa.
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by softurela
Buna mamici,
Copilasii vostrii sughit ? A mea sughite in reprize de 15-20 min si destul de puternic. Imi este mila de ea cand vad cum se cutremura toata. O tin ridicata ca altfel ii sare tot lapticul.
E ceva normal sau ar trebui sa semnalez pediatrei ?
Multumesc in avans.
Si a mea sughite rau ,iar eu o iau in brate si o tin lipita de mine pana ii trece
poze
povestea nasterii
Sheritra spune:
Merci Elis, , greu de crescut bebicii.
N-ai necazuri cu somnul, ai cu mancarea! Ca a mea doarme de rupe, abia am timp sa mai vorbesc si cu ea, noaptea doarme neintoarsa, ziua 3-4 somnici... mancare canci.
Noi azi facem 1 an de la conceptie! Anul trecut in aceasta zi mi se recoltau ovocitele si erau combinate in eprubeta cu hasbandului sa se Deci acum Aleasi acum ar fi are un an dragaleasca cum or sti ei mai bine!
dany26 spune:
ellis, adra si sherry va multumesc pt sfaturi!
ellis de cand ii dai lactogen face kk singura????
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Amy26 spune:
quote:
Amy, imi par rau! Sanatate! Dar nu inteleg un lucru: panadolul nu e impotriva febrei? Daca da, de ce ii dai panadol???
Multumesc,Adina!
Am plecat la medic cu temp.37.6 iar la intoarcere acasa am constatat iar o usoara crestere a temp.(37.9),de aceea i-am dat Panadol.
Iti doresc ca bb Floris sa-si regleze programul de papa ziua si sa te lase sa te odihnesti si tu mai mult.
quote:
Copilasii vostrii sughit ?
Si Iustin sughite foarte des...la inceput m-am speriat
si am incercat metoda cu cateva pic de lamaie insa am renuntat gandindu-ma sa nu cumva sa-i faca rau la stomacel;acum il las sa-si termine ``repriza``fara sa-i dau nimik(rareori ii dau putin ceai).Am auzit ca si senzatia de frig le poate provoca sughitul.
Eu zic sa nu te alarmezi si sa stai linistita.
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ancadragoman spune:
Am pus poze de la botez
poze
povestea nasterii
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Lala, vad ca-i place Humana, a inceput sa manance la fiecare masa aproape 100 ml, ii fac cu laptele meu muls in loc de apa, deoarece laptele meu e destul de chior ca sa zic asa, sa vedem cum merge treaba cu luatul in greutate. Daca ia bine, asta e ma mulg si-i dau cu Humana, numai sa-i creasca greutatea. Cand citesc cat de mult mananca ai vostri si eu ma inchin la o gurita de lapte! .
Loub Eriko, ai o fetita uriasa, normal ca-i pui mai multa apa in cada sa nu se loveasca !
Ma bucur ca-i place Humana insa nu i l-as face cu laptele meu. Eu ii dau facut cu apa plata si incerc sa fie eventual masa separata. Andrei papa cam 150- 180 ml Humana in 24 de ore restul este san.
Cred ca este mult prea concentrat sa combini lapte praf cu lapte de san sa nu cumva sa o strici la burtica .
Pupici
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26
ellis, adra si sherry va multumesc pt sfaturi!
ellis de cand ii dai lactogen face kk singura????
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
face kk cu lass baby, nu de la lactogen, dar nu o mai doare burtica, trage parturi usor, incep sa-i mai reduc si lass baby acum si mai vedem...
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)