*** LA REDOUTE *** (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

e posibil ca de cand ai dat tu comanda si au pus ei hold pe bani si pana cand au binevoit sa se ocupe de comanda ta sa se fi epuizat produsele cerute de tine si atunci LR nu mai are de ce sa-ti ia banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

si n-ar trebui sa apara in suivi ca non facture?

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by emushi
fetelor, a luat careva cojocelul asta?
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-enfant-prix-mini.aspx?productid=324122874&documentid=201207&categoryid=22916924&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
parca am citit pe undeva desre un cojocel mov, as vrea sa-l iau si eu pt fetita, vroiam o parere...e destul de grosut/calduros/usor?

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Eu am luat cojocelul ala pe violine si mi se pare foarte dragut. Nu e f gros, dar merge de toamna spre iarna. Si cred ca l-a luat si Monica.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Doamne, simt ca innebunesc... dupa jumate de ora in care am fost tinuta pe fir la telefon, banca mi-a zis ca suma apare ca disponibila, deci NU A FOST RETINUTA... Ah, ma mananca degetele sa-i scriu Sabinei, cum e pozibil asa ceva, sa-mi confirme comanda (183 euro) apoi sa ma lase ca pe o proasta sa astept ceva ce nu va veni niciodata...nici macar un email de bun simt ca nu vor mai trimite produsele !!!

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Alia, din pacate nu cred ca o sa ii pese.
La fel am patit si eu cu un cont cu care in vara am facut refund. M-au lasat sa dau comanda, mi-a venit mail de confirmare, totul era perfect - cand m-am dus sa verific daca au luat banii, am vazut ca nici nu s-au atins de ei. E ca si cum intreg contul ala ar fi pe ignore, ma lasau in treaba mea...

Asa ca mi-am facut alt cont (pe laredoute) si totul a mers OK dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

vai, ce citesc aici? pai mie nu mi-au tras nici acum banii nici macar pe comanda de pe 29, deci nu e clar daca imi trimit produsele. Bai, ce incet se misca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Buna fetelor!
Cred ca am mai intrebat o data: dupa ce a fost trimisa comanda catre destinatar, dispare din suivi? Sint la primele comenzi si nu stiu exact cum se procedeaza!
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

mirunajr iti raspund eu, nu de alta dar am mai vazut raspunsul de cateva ori pe aici.
Iti ramane in suivi pana dupa ce iti si ajunge coletul. Eu asa am patit cu prima comanda, am asteptat mult si bine, a venit coletul si abia dupa aceea a disparut din suivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Apropo de luatul banilor. Eu mi-am facut abonament la internet banking. Am cardurile la Banca Transilvania.
Pe langa multiple avantaje de a plati tot, mai putin intretinerea, din fata calculatorului, ma ajuta mult cu LR.
Vad exact cand mi-au luat banii si cat mi-au luat. Vad daca e doar blocat sau daca i-au si luat definitiv.
Din cate stiu eu sunt multe banci cu aceasta facilitate, eu platesc 25.000 lei vechi pe luna, si e super util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by rall

Alia, din pacate nu cred ca o sa ii pese.
La fel am patit si eu cu un cont cu care in vara am facut refund. M-au lasat sa dau comanda, mi-a venit mail de confirmare, totul era perfect - cand m-am dus sa verific daca au luat banii, am vazut ca nici nu s-au atins de ei. E ca si cum intreg contul ala ar fi pe ignore, ma lasau in treaba mea...

Asa ca mi-am facut alt cont (pe laredoute) si totul a mers OK dupa...

mea culpa ca nu am verificat imediat... pe de alta parte, au incasat urmatoarea comanda facuta cu acelasi card. I-am scris individei, sper sa imi raspunda, desi a subliniat ca nu mai raspunde la nimeni.
Imi vine sa mor de ciuda, chiar vroiam produsele alea, nu va zic cate ore am pierdut sa le caut, de cate ori am golit cosul cand gaseam altceva mai interesant...ce nesimtiti... Sunt scarbita!

Pe de alta parte am intrebat Raiffeisenul la ce curs a luat banii si mi-a zis ca la cursul BNR + comision 2,75%, ce ziceti de asta? E normal?

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput