*** LA REDOUTE *** (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by socrate

mirunajr iti raspund eu, nu de alta dar am mai vazut raspunsul de cateva ori pe aici.
Iti ramane in suivi pana dupa ce iti si ajunge coletul. Eu asa am patit cu prima comanda, am asteptat mult si bine, a venit coletul si abia dupa aceea a disparut din suivi.

socrate, multumesc mult! atunci astept avizul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

quote:
Originally posted by Graviduta
Eu am luat cojocelul ala pe violine si mi se pare foarte dragut. Nu e f gros, dar merge de toamna spre iarna. Si cred ca l-a luat si Monica.

multumesc pt raspuns!...si eu l-as fi luat tot violine, dar din pacate pt 102 nu mai e decat maro...uff...nu pre imi place nuanta asta...ma mai gandesc ce fac; adevarul e ca ma asteptam sa fie mai gros/calduros!

socrate, mersi pt pont! tocmai scotoceam aseara pe net sa gasesc varianta aia "internet banking" la Banca Transilvania (evident n-am avut suficienta rabdare sa gasesc) - eu nu am optat pt asta cand mi-am facut cardul, ma gandeam ca pot sa fac abonamentul direct pe net, dar se pare ca tre' sa-mi misc oasele pan' la banca...

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mi-au raspuns de la LR,bineinteles nu la intrebare,unde e mantoul,ci doar ce sa-mi trimita la schimb cec sau voucher,pentru ca mantoul nu mai e disponibil.Deci,care-o fi misterul mantoului,tot n-am aflat,au uitat sa-l trimita,si l-a insusit manipulantul,nu se stie.
In alta ordine de idei,noi astea mai vechi(vip-urile)cate tepe ne-am luat pana am prins experienta actuala,numai buzunarul nostru stie.Asa ca n-ar fi chiar total deplasata perceperea unui comision.,cel putin celor care au conceput ghidul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu la cate tepe am luat si cate boarfe am aruncat/dat de pomana nici cu un an de consultanta nu ma scotasa ca ma las pagubasa dau informatii free cand pot si sunt disponibila

sper sa primesc maine comenzile din 18 sunt 2 pungi

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pe mine chiar m-a ajutat ghidul, asa ca mersi celor care l-au conceput, si voi cauta cand voi avea timp si in capitolele vechi raspunsul la intrebarea mea (eu necitind decat ultimele 2 sau 3). Nu a fost cu intentie sa fie o intrebare repetitiva.

Pentru cele interesate ... verificati la banca daca au luat banii pt ca eu vineri am sunat si pt 29 erau blocati, dar neluati, iar azi erau deblocati asa ca banuiesc ca nu voi vedea produsele, desi la suivi nu apar ca nefacturate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lorenza deja mi-e rau

Bani de pe comenzile de pe 29, 5 si 8 sunt blocati, sa vedem cu ce ma mai aleg cand or avea ei chef sa se ocupe si de mine Am emotiii!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Azi am trecut si eu pe la posta sa vad daca nu cumva coletul meu din 17 este acolo ...si era.A plecat in 28 din Franta , a ajuns in 31 in Bucuresti si abea azi in Timisoara.
Am luat asa:
Setul de prosoape cu 6 euro , pe alb - ok
Lenjeria Machu Pichu - foarte multumita

http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette-goal.aspx?productid=324132713&documentid=207608&categoryid=24756339&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - foarte ,foarte frumoadsa , materialul bun iar culorile sunt identice cu cele din poza

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-garcon-prix-mini.aspx?productid=324120930&documentid=201207&categoryid=22912137&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - imi place tare mult , eu l-am luat cu 6 e dar merita si la pret intreg , pantalonii sunt cam lungi

http://www.laredoute.fr/vente-joggers-garcon.aspx?productid=324090434&documentid=201207&categoryid=22922266&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - pe negru , din piele intoarsa , sunt simpatici , in comanda dinainte am avut si eu o pereche

http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-femme.aspx?productid=324121464&documentid=201207&categoryid=22899486&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - dragute ,insa sunt cam subtirele

Am mai avut niste pijamale pt prietena mea care prin punga arata foarte bine
Cadou am avut setul de tacamuri portocalii care sunt de o calitate tare proasta.
Mai astept comenzi din 1 si 6

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

Pe mine chiar m-a ajutat ghidul, asa ca mersi celor care l-au conceput, si voi cauta cand voi avea timp si in capitolele vechi raspunsul la intrebarea mea (eu necitind decat ultimele 2 sau 3). Nu a fost cu intentie sa fie o intrebare repetitiva.

Pentru cele interesate ... verificati la banca daca au luat banii pt ca eu vineri am sunat si pt 29 erau blocati, dar neluati, iar azi erau deblocati asa ca banuiesc ca nu voi vedea produsele, desi la suivi nu apar ca nefacturate.

mie daca nu0mi trimit o singura comanda ii reclam iar la opc-ul lor cum am facut-o si in vara cu ajutorul lui saddiepoate inteleg si ei o data pentru totdeauna ca nu ma joc de-a comenzile pe net....eu chiar am comandat chestii care imi trebuie pe langa celelalte de umpluturaa deci vreeau produsele nu banii!!!
din pacate eu nu pot verifica la banca ca deh...am card la bcr si astia nu zic nik la telefon

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Lorenza deja mi-e rau

Mi se pare normal ca munca sa fie platita.Unde te duci,unde te intorci,toti vor o rasplata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

mie inca nu mia-u luat banii pt comenzile din 29.01, 2,3,7.02. astia sunt chiar culmea. in comanda din 29 am avut doar produse de la "bulinele" de 1-5 euro si ma gandeam ca au fost probleme si poate de aceea nu lea-u facut pachet si nu au luat banii. insa la celelalte am avut si chestii din colectia noua, produse pentru un bebe ce urmeaza sa se nasca (al unei prietene), un cadou pt ziua unui amic, etc.

Mergi la inceput