*** LA REDOUTE *** (78)
Raspunsuri - Pagina 3
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Si daca tot nu va descurcati si nu va descurcati...va fac eu comanda la juma' de comision fata de cat iau aia pe diverse siteuri, forumuri etc.
Hmmmm...75 euro:2= 37,5 euro + taxe ...Mergeeee!!!!!!
In asteptarea comenzilor din 22.01...
Tot cu plata in avans, sa se inteleaga!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Si sa stiti ca nu e gluma: am dat mai de mult, pe softpedia de niste anunturi dintr-astea si m-am bagat si eu sa le fac "reclama" alora care "intermediau" comenzi . Si m-a abordat unul pe PM ca sa-i explic cateva chestii. Eu, fata saritoare, i-am lamurit intrebarile. Ca dupa un timp sa vad ca percepe urmatoarele comisioane:
1. Comenzi Eastbay ! www.eastbay.com ! Comision UNIC de 5$! Avans de numai 10$ pentru haine si accesorii, 20$ pentru incaltaminte!
2. Comenzi LaRedoute! www.laredoute.fr ! Comision UNIC de 3 Euro
3. Comenzi Cosmetice! www.buymebeauty.com ! Comision UNIC 4$
4. Comenzi Parfumuri ! www.bigdiscount.com ! Comision UNIC de 20$!
Atentie! Comisioanele sunt per produs!!!!!!!!!
miki, pai cu plata in avans lucreaza si astia. La modul cel mai serios!
Io m-as apuca de afaceri. Punem de o firma de consultanta in cumparaturi LR?!
Raluca8 spune:
Pai tot pe SP am fost si eu trasa de urechiuse ca le stric afacerile fetelor.
Clau' normal ca facem plata in avans si ca punem comisioanele pe card + ceva acolo de o bomboana sau un suc
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by Raluca8
Pai tot pe SP am fost si eu trasa de urechiuse ca le stric afacerile fetelor.
si eu la fel
Emma are nevoie de noi!
croco21 spune:
Fetelor, multumesc de raspuns. Am incercat si eu sa tai primele cifre (2008) dar n-a mers nici asa, de aia am intrebat. Mai incerc maine, poate e vreo problema cu site-ul.
http://andrei.seek-on.com/ro/
alia_ro spune:
M-ati pus pe ganduri cu sunatul la banca pt a verifica daca au fost trasi banii pt comenzi, eu stateam bine mersi si asteptam comanda, asa ca... am sunat azi la banca Raifeisen pt a-mi confirma daca a fost trasi banii pt o comanda din 29.01 si mi s-a spus ca suma "a expirat", adik comerciantul (redutul) a fost la banca lor cu documentul justificativ, pt a retrage banii, insa apoi a contramandat aceasta cerere.
Io ce sa mai inteleg din asta, din moment ce mi-au confirmat comanda in momentul efectuarii ei? Ca nu o mai trimit? Ati mai patit asa ceva?
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
addya spune:
pai du-te si tu la un bancomat si vezi ce sold ai, sa nu fi fost hold pus de 2 ori, s-a mai intamplat, si au luat banii doar odata.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Alyna24 spune:
A venit comanda mea din 16!
In mare sunt ok toate, mai putin o camasa de-aia cu 1 E care mi-e cam mica(dar merge dc iau o vesta peste ca nu ma strange doar la umeri e mai ciudata), iar sora mea i-a luat nepotului tricouri mar 126 si sunt mici!Si tocmai mai asteptam o comanda babana din 29 si acolo are tot asa multe mas 126.!Ce ma oftic dc toate ii sunt mici!
Eu mi-am mai luat o fusta de la fete si un pulover cu gluga care sunt ok si 2 sutiene care sunt bune si chiar mistocute.Pt pitik doar niste sosete si un set de 3 bluzite care deocamd ii sunt f mari desi i-am mai luat 86 si ii vin la toamna dar astea de acum cred ca pe la 3 ani sa-i vina.Cam aiurea cu masurile astea!
Am emotii cu urmatoarele pachete!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)