Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
slippers76 spune:
Buna dimineata
Hai ca incep cu sfarsitul
Urmy, spor la invatzat si sa vii musai cu rezultate bune. macar un oki, acolo, pe la noi...?
Maria, cucu-cucu, inca nu te-ai apucat de lucru? Hai, la cafea, ca se face amiaza indata!
Magda, ma simt flatata. Auzi, prajitura slippers! Sa-mi spui cum ti se pare. Noi radem tava in aproximativ o ora. Nici n-apuca sa se raceasca.
Teo, yuhuuuuu! Deci o sa il cunosc si pe Mihnutzu!
Maruntzika, am vazut ca scrii la Andreiutzul Nanei. Am zis ca ai motivele tale, de aia n-am insistat. Asta nu inseamna ca nu ti se simte lipsa. Pupacim Yannisa. Mi-e dor sa mai vad poze cu printzesa!
Cecilia, felicitari pentru domnul Cristian-iepurila. Poate acum se mai linisteste si te mai odihnesti si tu.
Sabina, stai linistita, ca doar de noi depinde sa ne simtim bine. Dar sunt convinsa ca si tanti Violeta o sa isi dea silintza
Sim, esti mai bine?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
andrruzza spune:
'neata
A venit dr. aseara s-o consulte pe Stefania. Totul ok! Insa cand a auzit-o tusind,imediat antibiotic!
Am intrebat-o daca are ceva, daca e laringita, daca e bronsiolita, daca e.... Nu, nu e nimic, dar pentru ca tuseste( o tuse din gat, dar tuseste f putin) trebuie antibiotic sa nu se complice. Intelegeti voi, e mica si antibiotic preventiv. Eu stiu ca dna dr. prescrie ospamox una doua, asta e defectul ei, dar nu vreau sa trec copilul pe antibiotic preventiv. Ii dau eferalgan, ambroxol si picaturi pentru nas. Sirop de tuse voi le-ati dat copiilor cand au fost raciti???
Apropo de experienta, Andries, experimentez la greu raceala la bebelushi acum. Rares mi-a racit aproape de 2 ani, n-am pic d eexperienta pentru un bebe asa mic. Fetelor, am nevoie de parerea voastra!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
sim_stoian spune:
Neatza, scriu repede ca ma bag inapoi la somn. Nu ma mai doare capul, a cedat durerea asta-noapte dupa al doilea paracetamol.
Cecilia, pe la 11 incep sa il imbrac pe musiu, cred ca pe la 11.15 o sa fiu la tine pana la urma pt ca trebuie sa cautam loc de parcare.
Uitasem sa o felicit si pe Mandarinutza pentru cei 2 dintisori ai Antoniei
Urmy, spor la invatat.
Sabina, nu are de ce sa nu iasa frumos azi, nu iti mai fa atatea griji
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
veroboroda spune:
buna dimineata fetelor!Sunteti doritoare de o maaare si mai ales taaare?
Eu una sunt zombie; am avut o noapte de cosmar.Printesei mele se pare ca-i vor iesi zilele astea dintisorii de jos(ambii odata, saracuta), motiv pentru care azi noapte a tipat ca din gura de sarpe. Se linistea 5 min, dupa care incepea criza de isterie si musca tot ce prindea, in special degetele lui mami. Au apucat-o crizele pe la 22,30 si au tinut-o pana la 02,00... Uff, saracuta mi-e asa mila de ea....i s-au inrosit si obrajorii , a facut si eritem fesier... doamne, tare greu e sa fii bebelus...
Dar sa continui, daca tot m-a bagat fiica-mea in priza, al meu sot s-a gandit sa nu se lase nici el mai prejos, asa ca dupa ce s-a linistit printesa, a inceput husband sa tuseasca, ca desteptul de el si- a adus aseara o sticla de apa minerala din balcon si bineinteles ca a baut rece.. A trebuit sa-l doftoricesc si pe el si uite asa m-a apucat 04,00 dimineata. Sunt terminata.. si am o groaza de treaba azi.
A, mi-am adus aminte.. fetelor am si eu o intrebare. Bianca de vreo 2-3 zile face kk verzuliu, o fi de la supica de zarvavat? Ieri i-am facut supica cu morcov, telina si postarnac... si a fost si mai verde...banuiesc ca de la asta o fi.... voi ce spuneti?
Fug sa sterilizez biberoane si sa pregatesc suculetul de mar.
Pupici
Mami de bebe Bianca( 29.08.2007)
http://www.flickr.com/photos/nasturel/
slippers76 spune:
Gabi, ma bucur ca Sara e mai bine. Sigur o sa treaca. Curata ochisorii si o sa fie bine.
Balaceanu_l (Loredana), bine ai venit. Ne dai toate datele "tehnice" ca sa te trecem in listutza?
Luy, am vazut segniorita ochioasa. Dulce, dulce, mai nou ii zice Bombonica?
Diciu, si noi am facut Infanrix Hib la 4 luni. Tinem pumnii pentru eco de azi.
Andreea, cum e ochisorul lui Vladi? Am vazut ce costum de ginerica aveti. Mai, dar sunteti pusi pe fapte mari!
Andreea11, imi pare rau ca nici tu nu poti ajunge la intalnire.
Rodica, sper ca sunteti in regula si ai fost doar ocupata.
Rox, refacere rapida cu problema mov. Cred ca e dureros... Laringita eu n-am facut niciodata virala. Sau cel putin n-am cunostinta sa o fi facut virala, ca n-am dat-o nimanui. Eu fac (si fac des, ca am o sensibilitate in zona aia) de la mancat sau baut rece. Acu' ma intzeapa putin in gat si peste o ora -doua sunt muta. Sper ca azi esti mai bine.
andrruzza spune:
rox, luy, bikmaria, diwana, sim, gabriela, alehiam Ma bucur ca v-au placut piticii mei!
alehiam, nuu, nu e data Stefania. Si Rares e disponibi, poate poate gasim o fetitza p'aici.
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
slippers76 spune:
Andrruzza, Vlad a avut rosu in gat si tot nu i-a dat antibiotic. Mi l-a prescris si mi-a zis sa il dau doar daca se complica treaba. Daca o tine intr-una cu febra sau se imbacsesc rau mucozitatile. Si nu i l-am dat. La noi tusea a fost din cauza mucilor care se adunau in gat. Si mi-a tusit aproape doua saptamani, timp in care am fost cu el de patru ori sa-l asculte, la trei medici diferiti. Si toti mi-au spus acelasi lucru: tusea e din cauza mucozitatilor. Sanatate Stefaniei. Si la noi e cam la fel cu racelile: vine Miruna capsata de la gradi si ne imblonaveste pe toti.
Ah, uitam: sirop de tuse nu am avut prescris pe acelasi considerent: tusea era datorata mucilor.
mandarinutza spune:
Buna dmineata!
Multumim pentru felicitarile pentru dintisor!
Magda,ma asteptam sa iasa si al doilea ca arata cam la fel la gingiuta si a fost cam maraita in weekend, se mai trezea plangand dar o linisteam eu repede si sambata mi-a plans in parc vreo 5 min cu suspine, de abia am reusit sa o linistesc.Oricum, bine ca nu si-a schimbat orele de somn si a dormit bine noaptea. Super arata pandispanul, o sa incerc si eu reteta.
Cecilia, il felicitam si noi pe Cristian pentru primul dintisor. Bine ati venit in clubul iepurasilor . O sa schimbe Antonia cu el impresii la intalnire!
Andruzza, multa sananate Stefaniei!
Loredana, bine ai venit!
Gabriela, ce frumoasa e Sara si asa de cocheta!
Andreea11, imi pare rau ca nu poti ajunge la intalnire.
Aniast, wow ce elegant o sa fie Vladi!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Neata. Nu am chef de nimic, macar ma simt mai bine. Am treaba de facut dar cred ca azi zac in pat si il tin pe Andrei langa mine. Probabil voi suferi ca nu sunt la intalneala cu voi, dar asta e, ma multumesc cu poze. Petrecere frumoasa!
Rodica, multumim mult.
Cecilia, felicitari pentru dintisor. Macar ai gasit motivul supararii lui Cristian, probabil in 2-3 zile se linisteste. Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Andrei nervosel si plangacios.
Diciu, acelasi vaccin l-am facut si noi. Cat despre ziua vaccinului, nu sunt probleme cateva zile in plus sau minus. Eu i l-am facut chiar decalat lui Andrei din pricina virozei, l-am decalat mult si am inteles ca si urmatorul tot cam il vom face. Dar 1-2 zile chiar nu sunt problema. Cred ca auzisem de la cineva ca pana la 7 zile nu se considera decalat.
Nu mai stiu la cine.
Sim, sper ca ti-a trecut durerea de cap ca azi trebuie sa fii in forma la haleuri si sa apreciezi ca are tanti Violeta aia pe acolo. In plus poate faci schimb de retete.
Magda, mai bine hai la discutiile pe teme medicale si lasa gatitul. Uite de exemplu cu colesteroza aia a mea. Mi-am tot facut eco si pentru prima data m-am ales cu asa rezultate, sau era tanti aia mai panicoasa. Zic sa lasi gatitul ca sa nu raman eu ultima pe aici care nu face nimic.
Loredana, bine ati venit!
Sabina, pentru ce sa fii de vina? Pentru ca ai fost o organizatoare super si ai mobilizat atatea mamici? Nu mai fii asa dura cu tine ca vin asa bolnava numai ca sa te cert.
Maruntzika, tu ii faci singura piureurile cu carne sau sunteti pe borcanele? Ca am vazut ca ai scris vitel si stiu ca la Alex era un cosmar sa fierb carnea aia.
Teodora, stai sa vezi, chestia cu bautul vinului l-a ciripit fie-mea si menajerei si la gradinita, de o sa ma creada astia betiva pamantului. Pupici. Sa te distrezi si pentru noi azi, da?
Maria, haios rau bancul si taaaare adevarat. Dar imi place sa fiu roman daca e vorba de asa. Adica roman la lucru.
Urmy, imi pare rau ca nu vii la intalneala. Dupa ce ca nu vin ragusita mai mult de frica ta, acum nu mai mergi nici tu. Dar inteleg motivatia si iti doresc mult succes la studiu si bafta la examene. Nu am ID-ul tau, daca mai intri pe aici te rog da un PM cu el.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bebeka spune:
Buna dimineata!
Eu azi noapte am visat ca am fost la tanti Violeta si urcam pe niste scari la o terasa care de fapt era ca o incapere mai mare ,toata vopsita in alb.Era f multa lume noi stateam la o masa in L dar erau si persoane necunoscute,baieti etc.Si se fuma la greu.
La un moment dat a aparut in vis Sim care cara carutul in spate cu Stefan in el iar cand a ajuns pe terasa Stefan a coborat ,a mers cativa pasi si s-a asezat singur in scaunul de masina.Iar eu ma conversam nu stiu cu cine ce precoce e Stefan!
Va dati seama ce mai noapte am avut!
Slippers vii la intalnire?
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)