Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta si cecilia, wow, iepriasi dupa iepurasi! ce dragut!!
felicitari!
Eu sper ca al meu sa ii calce pe urme Sofiei, i-au iesit dupa 10 luni dintii, primul la 10 luni si-o saptamana, al doilea la un an

Cecilia, n-o sa te mai muste, si daca o face, ii spui f ferm ca nu e voie.Il tragi de la san sii ii explici, chiar daca ti se pare ca vb singura, dar va pricepe.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Maruntzicooo.. la noi de ce nu mai scrii? Ce mai face printesa ta? Mai aveti cantarul?

Suntem bine, multumim de intrebare. Da, mai avem cantarul, folosit vine doar 1x/saptamana si acum 3 zile avea 6970g. Cu foarte mare placere mananca piureurile de legume cu carnita de pui sau vitel. Si uneori la amiaza ii dau mar. Nu-i mai dau fulgi de orez. Dintisori nu are inca, doarme noaptea fara probleme si a inceput sa se intoarca de pe burtica pe spate.
Va citesc mereu, pozele le vad cu mare placere, ma bucur de sfaturile pe care le dati, dar la scris nu ma ingramadesc, nici eu nu stiu de ce! Dar nici nu ne prea simtiti lipsa ( carpatina tu esti o draguta si 1/2 si te gandesti mereu la noi si la nelipsitul cantar ), asa ca ramanem mai in umbra sa va urmarim si admiram mereu cu deosebita placere.
Pupam toti bebeii dulci si mamicile lor dragute!

Distractie placuta azi la intalnire!
Asteptam cat mai multe poze!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Hai ca ma bag la nani !
Inca n-am terminat din urma.

Nu nominalizez, dar vreau sa urez bun venit fetelor noi. Acus- acus o sa ne cunoastem mai bine. Am citit partea cu " vizibilu-invizibilu'" pe net. Esti atit de vizibil cit vrei sa fii...trebuie sa perseverezi...si eu am avut ceva emotii (mai mari ) la inceput, dar incetisor, mi-am dat drumul. Le multumesc fetelor care au avut bunavointa si rabdarea sa raspunda unei necunoscute, sa sparga gheata in ce ma priveste.

Partea cu " fara fata" eu zic ca nu prea conteaza. Se simt destul de multe lucruri din postari..e frumos, e ca obiceiul desuet de a scrie scrisori, cred ca ne obliga la mai multa curtoazie, imaginatie ...
Sunt de acord cu Roxana ca pe unii chiar ii ajuta sa se exprime mai liber modul asta de comunicare. De exemplu pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

sabinutule ce poate sa iasa prost ? papica buna +mamici fericite +bebei cumintei=BUNA DISPOZITIE
VA UREZ DISTRACTIE PLACUTA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hallo!
Nu stau mult,mor de somn!
Confirm prezentza maine cu Mihnea la purtator!
Mi-am adus puiul akasa,mare bucurie,mare!
Felicitari iepuricului Cristian si iepuricai Antonia!
Pup fetele cucuiete,pe cuscra,pe Rox,sa-i treaca pb(aseara era in mare verva-are 2 copii superbi,Mihnea a facut cunostintza cu Andrei,s-au luat de manutza,erau mortali,printesa sarbatorita era in mare forma-alintaturi cu tati al ei l agreu)-nu-ti fa pb cu laringita:,,pai daca bei''!
Pupam si Rozalinda okioasa si pe mama ei si balaciosul de Stefan si mami a lui impudica!
Va pup pe toate ca moooooooooooor de somn,Mihnea doarme de la 10!
[pup
Duamna Carpatina,fac si plecaciune,da acu nu gasesc emoticonu',nu mai pui pozicile cu trandafirasul sa vaza si okiul lui je?
Vazut si driver Vladi gata de insuratoare si......multi alti bb-ei mumosi rau!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

TEO tocmai vroiam sa intreb de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Ete cuscra c-am scos capul,dar nu ma intind ca mai stau 2 ore cu voi!
Ce face nora mea preferata?Cocheta ,da?Asa ne fu intelegerea!

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

quote:
Originally posted by bikmaria

Ete cuscra c-am scos capul,dar nu ma intind ca mai stau 2 ore cu voi!
Ce face nora mea preferata?Cocheta ,da?Asa ne fu intelegerea!

Mihnea

cocheta ,cuscra ,cocheta ,cum ne fu intelegerea ,doar ca e tare suparata ca MIHNUTU dragutu ,maine iese la oras inconjurat de atatea frumoase domnisoare si ea nu poate ajunge

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA mamici si bebici !
sa incepeti ziua cu un mic zambet ,am gasit un banc dragut ,care ne caracterizeaza pe noi romanii:

Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas inteligent, cu cuc. America Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru ! Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru ! Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru ! Japonia Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru' ! Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru ! Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru ! Romania: Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru? Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru? Ora 16: Cucu-cucu, mai e cineva la lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna seara,

Am intrat sa va spun ca o sa ma retrag o perioada de pe forum pt ca TREBUIE sa invat. Am tot lalait-o, dar nu mai merge asa si forumul ma fura rau de tot, nu mai pot face nimic de dragul vostru.

Va las acum, va doresc multa sanatate si sa ne vedem cu bine.
Nu mai vin maine la intalnire, desi sincer mi=-ar fi placut sa va cunosc, dar chiar tb sa ma pun cu burta pe carte. Martea viitoare am un examen si nici nu am citit materia. Plus ca mai sunt si nishte lucrari de facut si exercitii multe. Sper sa revin cu rezultate bune sa scap si de etapa asta.

Toate cele bune din suflet. Daca vrea cineva sa ma contacteze, ma gasiti la acelasi ID pe messenger.

Mergi la inceput