Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz spune:
Mirella 76, ce sa mai zic, sa fie intr-un ceas bun. asta da fertilitate. Se pare ca noiembrie asta totusi ii prieste.
Carpatina, acum am vazut dulceata ta de fetita, e o frumusete, e tare dulce. si seamana cu tine, zic eu. De ce tineai ascunsa asa o mindrete, sa n-o deochiem?
Alehiam, ti-am zis ca asta a fost si concluziia mea..las fata in pace. Dar stii cum e , atita timp cit e o umra de indoiala...n-am cautat-o ca asa vroiam eu, ci pentru ca imi recomandau altii.
Mandarinutza, dase grabeste Antonia, nu gluma. Vrea sa fie campioana absoluta la dinti. Tot asa "in liniste" a iesit si acesta?
Cecilia, felicitari si voua ! eu sper sa nu faca insa la fel Cristi al tau la fiecare dinte..( ca asa a facut al meu)
alehiam spune:
Luy am vazut ca si bombonica e acum calculatorista . E mortala cum se intinde la calculator.
Hai ca merg si eu la nani, ca nu stiu ce imi rezerva copilul in noaptea asta... tare mi-e ca in curand mai apare un iepuras, la cat e de marait si de rozator de tot ce prinde.
Noapte buna si sunt curioasa cat se mai scrie in noaptea asta
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert
luy spune:
Lasa, Mad, ca astea-s vise frumoase ! hihihi Vino maine la Violeta si papi acolo un desert, abia astept sa vad meniul miammmm, miammmm
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
diciu spune:
sabina tiza...multumesc! am sa i-l fac in jur de 20..
alehiam..sper sa fie sanatoasa, ca deocamdata ne-au trecut mucisorii si tusea..
luy...sa stii ca si sabina ar fi plans ca din gura de sarpe...doar ca am avut noroc ca era rupta de somn...s-au mirat si asistentele...cum ea dormea cu acul in ea si apoi bea ceai , la mine insa m-au vazut cam speriata de cat sange i-au luat (vreo 2 eprubete si jumatate) si mi-au zis sa stau linistita ca nu i se intampla nimic...probabil fatza mea spunea totul
balaceanu_l..bine ai venit! si eu sunt noua pe aici
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
bikmaria spune:
magdaz
sim multa sanatate ,Alex pleaca in Franta pe 19 martie
mirela sarcina usoara !
andrruzzaam vazut o fata foarte frumoasa ,dar si un flacau tare iscusit
pica multa sanatate micutului Matteo
luy spune:
Magda, pofta buna ! Mamaaa, ce foame imi e ! Am intrat pe site la Violeta, sa verific daca a postat meniul, si inca nu-i.
Maria, a adormit, acu' tre' s-o "transbordez" iar in patut ( ea adoarme pe o perna, in brate, cu tzitzi in gura ) si sper sa reusesc de data asta
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Gabriela77 spune:
Vin si eu in schimbul 3.
Multumim fetelor de aprceieri, si noi am admirat bebei frumosi. Robert si Maria care stau in fundulet. Grasunul cel frumos al Isabelutei. Frumoasele Alessia si Stefania. Am mai admirat-o pe delicata Ioana. Eu insist, noi avem cei mai frumosi bebelusi.
Mandarinuta, felicitari pt Iepurila. Yupiiiiiiiiiiiii, si Cristi! Felicitari, Cecilia!
Sim, sorry pt durerea ta. Sper ca a trecut!
Loredana, fii bine venita. Vad ca esti din Cluj!
Noi sintem mai bine cu ochisorul. Cecilia, mersi de sfaturi, nu ii pun Tobrex decat 1 saptamana. Sa speram ca scapam usor! La fel va doresc si voua! In rest, bine, papam frumos si ne place, creste, gangurim, stam in fundulet, dar singura doar un pik.
Va pupik, somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
Luy, daca ai sti ce frica imi e.
daca iese ceva prost si sunt eu de vina ca am ales la violeta?
intotdeauna patesc ceva cand vin cu idee pt un grup (adica mi se pare ca ceva n-a iesit bine si ca eu sunt de vina )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
isabela ce baiat frumos
gabriela am vazut o fetita ,dar si o mamica tare frumusele si zambarete
pinacolada la Teodora merge foarte bine para pentru constipatie
yaia multa sanatate sotului .
luy ce bombonica ,ce frumusete
loredana si dulceata Alexandra bine ati venit