Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Vad ca azi nu a dat nimeni cafeluta, o dau eu....
Sim, e ok
Fetele va multumim, pupa-l mama de iepuras.
Loredana si Alexandra bine ati venit.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Roxana_G spune:
Ana, sa stii ca si eu fac laringite de la rece, ani de zile nici nu am mancat inghetata. Ba chiar eu mananc topita, mai mult o flescaitura. Dar sa zic ca de vreo 2-3 ani nu am mai facut deloc laringita si acum am crezut ca e virala. In rest cam seamana cu ce spui tu, exact pe la vreo 2-3 ore de cand am baut vinul ala inghetat (ca statuse afara vreo cateva zile) mi-a pierit vocea. Azi sunt mai bine, pot vorbi cat de cat, dar tot ragusita. Iar cu cealalta problema, cea mov, sunt ceva mai bine. E un discomfort, dar gandul ca in maxim 10 zile toate durerile de luni de zile vor fi istorie imi da mai mult curaj si trec mai usor peste neplacere.
Andruzza, noi nu am primit antibiotic pentru tuse si Andrei chiar avea bronsiolita. Am primit antibiotic abia la febra 40 si otita medie. In plus Ospamox e foarte slab, noi il luasem la munte preventiv daca i se agraveaza situatia lui Andrei. La febra am inceput sa il dam si nu s-a vazut nici un efect, ca atare a trecut pe Augmentin. Deci chestia asta cu preventiv nu prea merge sau poate merge uneori, dar la noi nu. Sirop de tuse nu a primit nici Andrei, prima data tusea de la mucisori cum zicea si Ana, apoi de la bronsiolita. La bronsiolita s-a mers numai pe aerosoli.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Sabina, ce vina sa ai tu???????????? ce sa nu iasa bine???????? ai sa vezi ca totul o sa fie bine, nu te mai gandi la prostii.Daca cineva o sa aiba ceva de obiectat din start ar trebui sa-i fie rusisnica, ne-ai obligat cumva????????????
poze
bebeka spune:
Ieri am vizionat numai inotatori,piloti de formula 1 si miss-uri!O incantare si-i pupam pe toti 'fara numar' .
Cred ca in curand ma pun sa fac si eu o prajitura dar tb sa fie sotu acasa ca sa stea cu fata.
Mai nou si a mea a inceput sa muste orice inclusiv tata mea.
Sabina,totul va fi bine,vorba cantecului!
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
andrruzza spune:
Ana, exact asa tuseste si Stefania, din gat. Cred c-o duc si la Medicover s-o mai vada un medic, ca antibiotic preventiv nu-i dau. Merci mult, ma simt mai sigura cand citesc raspunsurile voastre. Merci si pentru raspunsul despre gradi
mandarinuta, multumim frumos!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
veroboroda spune:
Roxana, Sim multa sanatate, sper sa va simtiti mai bine.
Isabeluta, frumos grasan ai... e dat? Eu am o printesa disponibila
Andrruzza, eu nu m-as arunca la antibiotic.. Daca nu face temperatura si nu tuseste rau, eu zic sa incerci doar un siropel de tuse, Stodal( asta e homeopat) sau Eurespal. Sanatate Stefaniei.
Apropo, ai niste copii tare frumosi.
Pupici
Mami de bebe Bianca
andrruzza spune:
rox, multumesc de raspuns. Aveam nevoie de confirmarea voastra atat de mult
vero, thx si tie!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Ma duc sa lenevesc in pat. Mor de oftica pentru ca nu vin azi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
cecilia L spune:
Acum sa va spun, iepurasul meu s-a trezit azi la 7.30(a dormit mai bine peste noapte, s-a trezit de 2 ori, la 2 si la 5 cand era in verva mare, povestea la greu manutelor).Deci s-a trezit la 7.30, l-am lasat sa povesteasca, nu puteam sa deschid ochii, l-am luat si s-a mufat ....papat si apoi se uita sa vada ce fac, de regula adoarme iar pana la 9--10, era adormit dar nu voia sa inchida ochii, m-am ridicat sa merg la baiae si cum mi-a fugit somnul, l-am lasat povestind in patul meu.
a gangurit el pe acolo si s-a facut liniste, a adormit intr-o pozitie....iti vine sa-l papi. Merg sa-i fac o poza.........
poze
slippers76 spune:
Oups, v-ati pus pe scris. Fac capitol nou acushica.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts