Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!
Raspunsuri - Pagina 9
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by martutza
Iata si dovada ca merg singur hai-hui prin casa
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Marta alearga dupa portocala????
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
RaisaFudulu spune:
Marta da ce sa mai o trimit pe Raisa la Victor sa o invete sa manance....adica farfuria aia plina din fata lui o mananca toata....pai nu ma mai joc....vorba
Tzunei noi mancam ca vrabiutele....bravo lui sa o tineti tot asa
Ce tare e cand alearga dupa portocala.....ce sa mai flacau mare...
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Marta da ce sa mai o trimit pe Raisa la Victor sa o invete sa manance....adica farfuria aia plina din fata lui o mananca toata....pai nu ma mai joc....vorba
Tzunei noi mancam ca vrabiutele....bravo lui sa o tineti tot asa
Ce tare e cand alearga dupa portocala.....ce sa mai flacau mare...
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
riloasa spune:
FETELOR, mi-a venit comanda de la Laredoute. Hainutele pentru fetite sunt super frumoase, pantalonasii pentru baietei nu prea imi plac. Si body sunt de calitate si frumoase. Jucaria ii place lui Mihaita foarte mult.
LOREDIN, am 4 nopti de cand baiatul meu doarme toata noaptea. II dau in fiecare seara un castronas de cereale combinate cu suc de mar sau de portocala, ca doar asa papa. Eu cred ca ii era foame de se trezea sau a mai crescut. Nu avem nici un dinte.
Orice antibiotic se da cu protectie pentru flora intestinala, mai ales daca e un antibiotic tare.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
laura_oana spune:
buna feteleee
[red]La multi ani Alexandru Eduard! Sa cresti mare, voinic si sanatos!!![/red]
feteleeeee....Edy SCUIPA!!!!!pur si simplu cand il apuca scuipa si se uda tot i se prelinge pe barbie si el e tare fericit in cuida fatului ca pe mine ma scoate din sarite! DE UNDE O FI INVATAT????
DE DAT CU CAPUL NU SE DA...EL ISI TRAGE PALME SINGUR PESTE CAP SI DACA II SPUN CA NU E VOIE DA SI MAI TARE! asa ca il las in pace si daca vede ca nu ii zic nimik inceteaza!
Edy rontzaie singur si biscuiti si portocale, din banana musca singur, din painica la fel, doar marul nu il dau lui in mana ca e halos soi musca mult si atunci ori il scuipa afara ori se ineaca.dar de inecat nu am avuit problemem cu el.noi nu mai mancam pasat de multa vreme , eu ii toc cu cutitul carnita sau cu furculita legumele daca nu cumva ii fac ciorbitza si atunci legumele le toc cubulete , orezul cu lapte nu il pasez pt ca ii place asa.nu ii mai place mancarea poasata ..prefera bucatelele sa le mestece(6 dintzi are).
FACE KK SI PISU LA OLITA ...DAR NU SE CERE! il pun eu cand consider ca e ora si face .
pozele si filmuletele sunt beton.nu nominalizez sa nu fie cu suparare.
si am vrut sa mai zic ceva dar am UITAT!
VA PUP SI VA UREZ O DUMINICA PLACUTA.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
Elena.2006 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU EDUARD!
Sanatate Mark,Luca,Tudor.
Felicitari Victor!Intr-adevar Victor papa foarte bine, daca atat cat e in farfurie papa odata.
Laura Oana si Adrian scuipa si nu l-am invatat noi, mai rau e ca isi umple gura cu mancare, eu cred ca a inghitit-o si apoi ma stopeste si rade!Felicitari pentru ca face la olita, noi suntem in faza de acomodare cu ea, ca impactul a fost foarte dur...Si noi mancam singurei banana, potocala, biscuiti.
Azi a fost cu tati la biserica si apoi a dormit mai mult ca de obiecei mult mai linistit.A inceput sa manance mai bine.Cred ca in curand mai apar 2 dintisori, din cauza asta problemele cu mancarea,mai trebuie doar sa sparga gingia...
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi
RaisaFudulu spune:
Am facut papanasi....io zic ca au iesit foarte gustosi dar pentru Raisa au fost Bleah....nici macar nu a vrut sa se atinga de ei....cand am reusit sa ii bag o lingurita a scuipat-o imediat afara......deci nu o sa mai fac prea curand......dar eu zic sa incercati ca ies buni...am combinat cele doua retete si in loc de faina sau gris am pus cereale
Avem o problema de cateva zile refuza efectiv sa stea in scaunelu de masa si ma chinui cu ea in brate pe la geam cu jucarii , cu lingurita intr-o mana ...si mi-ar mai trebui inca doua ca sa reusesc.....azi a mancat super prost acum la 6 nu a vrut nimic....dar asta e.....pe mine ma framanta scaunu ala de ce s-o fi speriat atat de rau
Hai ca va las ca ma duc sa fac dus....va pup si sanatate la toata lumea......noi inca avem muci dar in rest nimic
Raisa Luna a noua
Raisa luna a zecea
Zadi spune:
Multa sanatate puilor bolnaviori.
Referitor la gesturile care pe noi mamicile ne sperie: loviri voluntare cu capul de diverse obiecte, tras de par sau de urechi si altele - cel mai bine e sa ii ignoram. Le va trece daca vad ca nu atrag atentia si inventeaza altceva.
Ian de vreo cateva zile cand mananca se face ca tuseste ca si cum s-ar ineca sau isi baga aratatorul in gura si se ineaca doar ca sa imi atraga atentia. S-a prins ca sar ca arsa si face asa ca sa vada cum reactionez. Iar daca o firimitura cat de mica cade in tavita scaunului se repede iute sa o culeaga si o tine intre police si aratator, o framanta si intinde mana sa il sterg cu servetelul. La fel face si daca se murdareste cu mancare.
O alta smecherie pe care o face: strange din ochi si ridica nasul si rade precum magarusul. L-am intregistrat dar pe caseta nu pe stick. Voi incerca sa-l inregistrez si pe stick sa il pun pe webshots.
Iar Ingrid are o noua preocupare: isi umfla abdomenul ca sa aiba si ea bebe in burtica ca mine cand era Ian mic, mic. Are o papusica pe care o ia cu ea la masa ca sa imparta mancarita. Aseara mi-a zis ca bebele nu a mancat painea cu unt si gem si ca ma roaga pe mine sa ii dau titi lapte ca ii e foame.Imi spune "iti multumesc ca ai grija de bebele meu". Vrea sa il invete pe Ian sa vorbeasca si sa mearga. Deja se joaca cu el si atmosfera din casa e ca la gradi.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Laina spune:
buna seara!
avem copii mari...avem baietel de un anisor...ce repede trece timpul, chiar parca ieri stateam cu sufletul la gura si asteptam vesti despre gravidute....ce frumos era...chiar daca de o mie de ori mai frumos este viata noastra de acum.
am vazut TOATE pozele, am admirat toti copilasii, toti sunt ai nostri si-s minunati...
pup pe toate mamicile, supermamicile care ati reusit sa faceti copii mari din boturile alea de om care nu stiau decat sa miaune
noi suntem bine, crestem, avem 8600 graame la 9 luni, io ma declar super multumita. de papat...e multumitor, nu este cel mai mancacios copil, dar daca asimileaza si creste bine, asa cum a facut-o si pana acum...nu pot decat s-o pup peste tot, peste tot, peste tot. e minunea mea.
Zadi, ti-am trimis PM...
stefimic spune:
LA MULTI ANI!ALEXANDRU EDUARD
SA FII SANATOS, SA-TI BUCURI PARINTII SI SA TE DISTREZI LA PETRECERE!
FETELOR astazi am trait mari emotii si cu greu am reusit sa scriu cateva cuvinte.
am vazut mesajul postat de Elyanne cu uceea ce se intampla anul trecut si sa stiti ca eu nu am fost pe forum pe perioada sarcinii dar eram mereu alaturi de voi citindu-va in fiecare zi si traind alaturi de voi, cum retraiesc acum impreuna cu finea mea si randunici de martie-aprilie 2008.
sunt cele mai emotionante clipe si acum privind in urma mi se pare ca noi chiar am trait o perioada minunata.
mi-as dori sa mai traim asemenea perioade si acum ma refer la cele care i-si mai doresc un copil.
sper ca nu am deviat de la subiect si m-am lasat dusa de val.
va doresc o seara minunata.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)