Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

LA MULTI ANI Alexandru Eduard

bb de Ancris

Sa fiti sanatosi si sa va bucarati de minunea care face azi un an!!

Mada imi pare rau ca aveti iar probleme cu Mark.Sanatate multa.

Pupam si pe Raisa care are grija de bb al ei...

Pupam si ceilalti bebelusi bolnaviori si speram sa se faca bine mai repejor.

O sa revin cu 2idei pt ziua piticilor de 1an.Sper sa nu uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

La multi ani Alexandru Eduard! Sa cresti mare, sanatos, voinic si voios!

Am un calculator tampit! Se inchide, se deschide, se intepeneste, fornaie si horcaie! Am citit repede 7 pagini si acum sa vad cat m-a tinut memoria...

In primul rand, Amma, te imbratisez cu drag, ma rog pentru tine si miercuri, aici, la Bucuresti, va arde o candela pentru tine! Curaj si putere multa! Sunt convinsa ca Dumnezeu te va ocroti!

zadi, multzam de indicatiune...nu stiu cat m-ar tine buzunarele sa stau vreo 7 zile in spitalul acela. Hai doua, maxim trei dar mai mult ma pune jos...

mada_rozz, experienta ta spune multe...asa ca , sper sa nu mai avem nevoie. Oricum va multumesc, e bine de stiut.

Loc de dat cu capul are si Luca la tablia patului! Il mai apuca, mai ales cand se culca. Da o data tare, probabil ca il doare si doar se boncaluie. Zici ca e un cerb care vrea sa isi dea coarnele jos...Coarne are sigur dar e ...berbec!

Ce vroiam sa mai zic oare?

Alimente interzise...ieri i-am pus un strop de sare in supa. Nu stiu ce mi-a venit...parca era prea lesioasa... in rest, nimic inca dar incep la 1 an.

Luca e agitat la maximum. Nu stiu cum s-au strans toate. Se trage de urechi in continuare, nu mai este umflat, dar in schimb cred ca gingia de sus il zapaceste. Pe deasupra de vreo doua zile e cam kk-cios. FAce de 4-5 ori/zi, nu diaree dar este cam foarte moale si acid ca s-a inrosit poponetzul.Aseara i-am dat jumatate de pliculet de smecta. In spital i-am facut coprocultura si nu i-a iesit nimic. e posibil oare ca antibioticul administrat in spital sa ii fi distrus flora intestinala!??? Tot dr de acolo mi-a zis sa-i dau 10 zile debridat dar parca e mai nasol...de azi incerc sa-l bag putin la regim.

Ma duc la treaba. Cred ca am uitat multe dar ma iertati. o sa mai revin. mi-e ca il apuca pandalia iar pe domnul computator!

Va multumesc tuturor pentru gandurile indreptate spre Luca!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

EDUARD ALEXANDRU SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!

AMMA sunt alaturi de tine,cu siguranta miercuri DD va fi cu tine.

CRINA multumin ca esti alaturi de noi.

TZUNA inca nu am cumparat pufuleti dar si eu sunt una de aia care nu cumpara nimic fara sa studiez in primul rand ambalajul,ce contine,etc oricum mersi mult ca m-ai avertizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Raisa draga daca nu stii cum se bea lapticul vino la mine sa-ti arat...uite asa se face

De mancat ar fi de preferat sa faci cum vrei tu...sau ca mine
sau cum crede mami..desi eu nu sunt perfect de acord cu ea ...

daca preferi portocalele cred ca asta e metoda cea mai buna

Pupici pe botici ...cei care nu papa si le supara pe mamicile lor sa vina la mine sa ia lectii. Dragii mei prieteni..mesajul e pentru mofturosi in special dar si pentru cei care vor sa vada ce mai fac eu acasa.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

quote:
Originally posted by karla32

La multi ani Alexandru Eduard! Sa cresti mare, sanatos, voinic si voios!

Am un calculator tampit! Se inchide, se deschide, se intepeneste, fornaie si horcaie! Am citit repede 7 pagini si acum sa vad cat m-a tinut memoria...

In primul rand, Amma, te imbratisez cu drag, ma rog pentru tine si miercuri, aici, la Bucuresti, va arde o candela pentru tine! Curaj si putere multa! Sunt convinsa ca Dumnezeu te va ocroti!

zadi, multzam de indicatiune...nu stiu cat m-ar tine buzunarele sa stau vreo 7 zile in spitalul acela. Hai doua, maxim trei dar mai mult ma pune jos...

mada_rozz, experienta ta spune multe...asa ca , sper sa nu mai avem nevoie. Oricum va multumesc, e bine de stiut.

Loc de dat cu capul are si Luca la tablia patului! Il mai apuca, mai ales cand se culca. Da o data tare, probabil ca il doare si doar se boncaluie. Zici ca e un cerb care vrea sa isi dea coarnele jos...Coarne are sigur dar e ...berbec!

Ce vroiam sa mai zic oare?

Alimente interzise...ieri i-am pus un strop de sare in supa. Nu stiu ce mi-a venit...parca era prea lesioasa... in rest, nimic inca dar incep la 1 an.

Luca e agitat la maximum. Nu stiu cum s-au strans toate. Se trage de urechi in continuare, nu mai este umflat, dar in schimb cred ca gingia de sus il zapaceste. Pe deasupra de vreo doua zile e cam kk-cios. FAce de 4-5 ori/zi, nu diaree dar este cam foarte moale si acid ca s-a inrosit poponetzul.Aseara i-am dat jumatate de pliculet de smecta. In spital i-am facut coprocultura si nu i-a iesit nimic. e posibil oare ca antibioticul administrat in spital sa ii fi distrus flora intestinala!??? Tot dr de acolo mi-a zis sa-i dau 10 zile debridat dar parca e mai nasol...de azi incerc sa-l bag putin la regim.

Ma duc la treaba. Cred ca am uitat multe dar ma iertati. o sa mai revin. mi-e ca il apuca pandalia iar pe domnul computator!

Va multumesc tuturor pentru gandurile indreptate spre Luca!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Raluca - Biotics baby (administrat 10 zile, 1 pliculet/zi) este foarte bun pentru refacerea florei intestinale dupa administrarea antibioticului. Noua asa ne-a recomandat medicul. si sanatate lui Luca.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Marta asa e cel mai bine!!! Dar ce i-ai dat sa pape de i-a placut asa mult??
Victoras sa-i treaca repede tusea si mucisorii si sa pape cu pofta sa o bucure pe mamica lui.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Draga EDUARD. Sa fii sanatos si fericit toata viata ta!

MARTA- e super Victoc. Cum linge el farfuria.... A, si anunta-ma cand mai pui poze cu farfuriile pline de mancare ca ma apuca depresia. Glumesc dar o voi filma si eu pe Mariuca la masa sa vedeti ce vrabiuta am.

MADA- imi pare rau ca a facut iar febra.

Multa sanatate puiutilor bolnavi.

Am fost pana la biserica dar e f frig (-3 grade) si mai bate si vatul... Nu cred ca mai iesim azi. Oricum Maria a ajuns la caldurica si doarme....

O duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

MARTUTZA am vizionat toate pozele cu Victoras dar asta http://good-times.webshots.com/photo/2056963320101599236agaZju?vhost=good-times mi-a intrat la suflet,tare frumos si mare s-a facut iar ochisorii lui albastrii .... de la Arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Iata si dovada ca merg singur hai-hui prin casa

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Am un chef de treabaaaaaa! Neica, neica, hop si-asa!

Crina, multumesc pentru sfat!

Hmmmmmm...Mai fetelor, zic de fi'miu ca este kk-cios! Eu sunt si mai rau, dar la figurat! Mi-e frica sa nu se inece daca ii dau sa manance ceva singur. I-am dat ieri un biscuite, am zis ca innebunesc pana la terminat. si am vrut sa i-l iau dar nu a fost chip! Ma uitam la Victor cum mananca portocala. Marta, nu se ineaca cupilu?

arissa, si tu m-ai intrebat cum de a facut oreion? Habar n-am. am inteles ca trebuie sa vina in contact, sa stea in prezenta cuiva cu virusul asta. L-oi fi adus eu sau bona. Dar de unde!!? Oricum si ptr mine e un mare semn de intrebare. Acum ramane de vazut daca este oreion.Daca nu-i asta, e un virus non urlian dar care da inflamare de parotide si nu o sa stiu never cum il cheama! Nu prea imi convine, as prefera sa fie oreion. Dr mi-a zis ca putea sa treaca neobservat, adica sa nu apuc sa ii vad umflatura daca era mai mica!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Luca luna IX

Mergi la inceput