Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Alexandru Eduard

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata,

Fetelor nu-mi vine sa cred! A venit si ziua aceasta! Ce repede trece timpul!

LA MULTI ANI ANDREI EDUARD!

Acum cand ai implinit primul anisor din viatza ta iti doresc tot binele din lume.Sa fii fericit,sanatos,iubit alaturi de cei dragi!

Am asa o senzatie ca incepem un nou capitol din viata noastra.Asa ca sunt hotarata sa iert ,sa uit, sa sterg cu buretele toate mesajele rautacioase si de ce nu sa-mi cer scuze tuturor fetelor pe care le-am necajit.Eu nu stiu si nici nu vreau sa tin suparare.Deci din punctul meu de vedere las in urma un capitol urat si intru cu sufletul deschis in noul capitol.Este capitolul sarbatoritilor.Vreau sa vad poze,filmuletze sa rad ,sa admir.Vreau sa redevenim stupul vesel si haios.Am citit mesajul Elianei si mi-au dat lacrimile.Va mai aduceti aminte cate emotii? Deschideam dimineata calculatorul si dadeam refresh la fiecare 10 min.Stateam cu inima cat un purice in asteptarea noului nascut.Ce vremuri....

Vreau sa urez tuturor piticilor bolnaviori multa ,multa sanatate.

Amma-pe 13 februarie gandurile si sufletul meu vor fi alaturi de tine.Am sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa-si indrepte privirea spre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Alexandru Eduard
Sa fi sanatos si fericit si parintii tai sa se bucure de tine toata viata!

Nu stiu daca am plans acum un an (cred ca da, ca eram in perioada plangacioasa) dar acum am citit mesajul Elyannei si mi-au dat lacrimile. Frumoasa si emotionanata perioada traiam anul trecut pe vremea asta!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRU EDUARD!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mada, imi pare tare rau ca Mark nu e bine, dupa cate ati tras cu el in spital! Eu de aici nu te pot sustine decat cu o vorba buna, dar sunt sigura ca fetele te ajuta daca ai nevoie!

Mickin, cat v-ati chinuit. Pupam pe Tudor sa fie bine!

Am ras cu Raul de cum mananca bebele Raisei, Doamne pe zi ce trece sunt mai draguti!

Tzuna,Martutza, si Giulia tipa cand vrea sa fie bagata in seama, dar stiu un baietel care dadea cu capul de ce apuca, de facea cucuie si plangea mama-sa langa el. Asa stia el sa atraga atentia sau mai facea asa daca-i spuneai NU. A fost doar o faza, a trecut. Giulia inca mai tipa, sper sa treaca.

Elyanne, pe tine te pup, poate sti de ce!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Eliane multumim ca ne-ai amintit de mesajele de atunci, subscriu si eu la lacrimi si acum ca si atunci cand stateam cu refresul in permanenta

La multi ani Eduard Alexandru....sa fi sanantos, sa iti bucuri parintii si asteptam pozici de la prima ta aniversare

Mada imi pare rau ca iar aveti febra ...tinem pumnii sa fie bine

Multumesc mult pentru reteta de papanasi....in leg cu filmuletu cu bebele...copii voi sa nu faceti asa sa mancati voi biberonul cu laptic

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'Neata in zi de mare sarbatoare!!!

Mickin pe Tudor sa se faca bine.

Mada – poate febra e doar de la vre-un dinte care sta sa iasa?!?!?! Oricum sper sa treceti mai usor de data asta si sa nu ajungeti la spital pe amandoi.

Eliane – chiar am inceput sa plang, ce momente frumoase. Sper ca sa redescoperim si aici atmosfera calda de la odisee teroristii mici si pe surioara lor.

Sa-mi laud si eu putin piticania?!?! Are 4 dintisori, cel de-al patrulea iesit neregulamentar, dar nu cred ca-I mare problema, nu??? A inceput sa mearga de-a busilea ...si sa te vezi ture ce da prin sufragerie, si deschide toate seratrele, scoate tot ce prinde ... eu ma amuz, o pozez, dar din asta oare ea n-o sa inteleaga ca e OK ce face?!?! Am incercat si eu asa cum spunea si Aliona sa las doar lucrurile care sunt safe pentru ea. Dar poti sa sti?!?! Am impresia ca in spatele oricarui lucru de oameni mari se ascunde un percol pentru ei.
Si ca tot am zis de Aliona, mi-au placut ideile ei pentru decoratiunile de la petrecerea de 1 an. Noi mai avem mult pana atunci, asa ca o sa ma inspire si de pe la voi.

Alimente interzise – Singurul pe care l-a testat pana acum a fost zaharul. Ii place piersica din compot si uneori nu i-am mai fiert-o cu lamiae si i-am dat-o direct (era compot cu continut redus de zahar, dar avea). Cu restul mai asteptam, ca mai avem destul pana la 1 anisor. Sper ca daca o sa-I introduc treptat, cantitati mici, nu o sa fie nici o pb. O sa-I iau si eu fructoza sa-I pot indulci budincile, multumim Diana pentru idee.

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Alexandru Eduard sa fi sanatos si fericit

amma multa sanatate ma voi ruga pt tine

val, trimite-i un pm lui felis pt kinetoterapeut ea a fost cu baietelul ei la cativa

mada multa santate bondarelului meu prefrat

noi suntem ok, fara muci fara alti dinti si inca o sapt pe meleaguri straine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Muuuuulti Aaaaaaaaaaaaaniii, Alexandru!!!

Eliano, mi-ai luat vorba din gura, am pescuit si io aseara mesajul si vroiam sa il re-postez

Sanatate Luca, Tudor si Mark!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

-o petrecere pe cinste pentru primul sarbatorit.
LA MULTI ANI ALEXANDRU EDUARD! SA FII SANATOS,NOROCOS SI SA AI NUMAI REALIZARI IN VIATA.

Sanatate puiutilor Mark,Luca,Tudor.

Puiul meu numai are febra,are tuse mai usoara si mucisori dar o sa treaca...
De vineri merge singur prin casa si e foarte incantat...merge si rade...cand oboseste se aseaza in fund da o tura in 4 labe apoi se ridica iar...trebuie sa iau mergareti antiderapanti...o sa pun poze mai tarziu sa-l vedeti.A iesit si dintele nr 5 sus.Papa singur portocala intreaga curatata doar de coaja si biscuitii...ma-ma...unul intr-o mana si unul in alta...si Doamne fereste sa incerc sa ii iau un biscuite din mana ca ma stie tot blocul..Are 3 mese pe zi..rar cand mai baga ceva intre pentru ca e in verva mare prin casa si oboseste si baga 2 reprize de somn pe zi a cate 1ora -1 ora jumate.
Am indulcit si eu ceaiurile si budincile cu glucoza.Zaharul l-am pus acum 1 saptamana ca numai aveam glucoza in casa.Introducerea acelor alimente interzise o fac treptat odata 1a saptamana sa vedem cum reactioneaza.
Kitty,Tzuna si fetele care au raspuns la problemele mele...multumesc...sper sa nu fie ceva grav cu datul cu capul...cineva imi spunea ca asa ar cere unii copii afectiune si atentie...pai daca eu nu-i arat afectiune ..atuni nu-i mai arata nimeni.
Pup bebeii dintzosi,mergareti,petrecareti si haiosi:Tudor,Raisa,Mark,Maya,Maya Georgia si pe toti cei pe care mama Marta ia vazut in poze si filme in ultimele zile.
Ma bag sa descarc pozele si revin.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput