Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!
Raspunsuri - Pagina 10
stefimic spune:
am papat si noi astazi peste, i-am dat pangassius, dar sa stiti ca i-am dat initial simplu, am mcrezut ca va simti gustul si nu ne-a placut, abia in combinatie cu cartof si branzica am reusit sa mancam.
am vazut ca v-ati apucat de papanasi, eu ieri v-am vazut ca zieati de sfecla rosie si i-am luat si vreau sa o fierb, desi mi-a zis cineva ca si la storcator sucul iese bun, dar vom vedea.
am vazut pozici de ROXANICI cu baietel frumusel RARES cum papa el asa frumos si fugea dupa o portocala.
pupam bolnaviorii stupului si le dorim sanatate.
acum ne indreptam spre baita, apoi un bibe mare de lapte cu cereale si somnic.
noapte buna!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Kitty spune:
Stiti ce fac? Adun mesajele din urma, tot ce am scris de la testul pozitiv!! Ii fac jurnal Giuliei sa ma ierte ca nu i-am tinut cum i-am tinut lui Raul cand era miculut (si acum mai scriu cand ii cade un dinte, cand mai citeste o carte, cand are vreun rezultat mai bun la ceva).
Am citit primul capitol de la gravidute!! E grozav!!! Am citit cum Elyanne se intreba daca face fata la inca un copil, cum Aliona se plangea ca desi isi doreste o fetita o sa aiba un baietel, cum Karra se ruga de fete sa o scoata din lista ca are toxoplasmoza si ... Era tot timpul prezenta Ralualexandrei, avea pt toata lumea o vorba buna, un sfat! As vrea mult sa se intoarca printre noi! Ela in asteptarea minunii...asa cum o stim....Martutza - care era sigura ca e cea mai batrana mamica....(eu sunt mai batrana )! Sper sa nu se supere fetele pe care nu le nominalizez, dar merita citit capitolul acela!
Si apoi, nu uitati noi suntem printre norocoase...altele au iesit din lista...din pacate!
Sunt nostalgica.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
gabi78 spune:
La multi Ani! Alexandru Eduard!!!! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa le aduci parintilor tai multe multe bucurii!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
stefaniya spune:
La multi ani Alexandru Eduard! Sa fii sanatos,sa treci usor prin viata si sa ai parte numai de bine!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
martutza spune:
Buna seara
Am primit multe aprecieri si vreau sa va multumesc in numele fiului meu.
Am vrut sa aduc un zambet pe fata voastra si sper ca am reusit.
Legat de farfuria de mancare...nu va speriati..e o farfurie pt bbei compartimentata si plata..cantitatea e aproximativ 300 g dar nu mananca tot pentru ca incerc sa-l invat sa manace singur fie cu manuta fie cu lingurita si de multe ori 1/3 sfarseste pe haine,pe masa si pe manute...deci nu va stresati si nu va oripilati...in final mananca cat ii trebuie...adica circa 200-250g.
Kitty,ALiona eu am inceput sa fac jurnalul lui Victor de asta vara dar m-am oprit prin iarna la mesaje...voi relua pentru ca vad ca nu era o idee rea si mai ales pentru ca nu am timp sa rescriu ceea ce deja este scris.
Stefimic nu l-am vazut pe Rares fugind dupa portocala...nu cumva te referi la Victor?Pofat buna lui Stefan la sfecla.eu am dat-o cu cartof si pui amestecata si a fost foarte apreciata.Pestele la mancat atunci cand i-ampus ceapa,ardei,rosie si 1 catel de usturoi facut totul la cuptor...incearca ...poate ii place.
Raisa,Tzuna...nu va faceti probleme...fimiu are 3 mese pe zi ...rar mai baga un fruct intre mese sau un kefir...asta pentru ca de la raceala si medicamenet e somnolent si prefera sa se joace si sa doarma decat sa manance.o sa caut totusi sa mai bag sicele 2 gustari pe care le-a scos singur din meniu.
Lauramar...cred ca la vara vine fimiu la TM pt un pupi creal de la Arriana
Crina mio...cum adica a iesit dintele neregulamentar?...Nu fugea mai dupa portocala...dupa mine fugea si tasu facea poze.
Laura oana...fericitooo...al meu nu vrea de loc pe oala...cat despre scuipat....o fi descoperit el odata ...ia placut senzatia si repeta...palme peste cap isi mai da si fimiu daca e prea obosit si-l pun in patul lui...urla si isi da cu palmele peste obraji si urechi...cred ca de nervi si de fitze fac asta......cand ma duc sa-l iau se potoleste instant...ma ia de gat si se lipeste de mine ca o lipitoare..Sa stii ca si eu din decembrie nu-i mai dau pasat.tocat cu cutitul carnea si legumele cu un pasator cu gaurele..ies mai mari decat la furculita...asa a invatat sa mestece ca inainte inghitea ca o curca.
Karla...Victor sa inrosit la fund de la calciu si a facut moale ("baleguta")in perioada de eruptie a dintilor.Dr. a zis ca e normal.Portocala i-am dat-o curatata cu cutitul si cu pielita jumulita si urmaream cand se ducea zeama si pulpa sa ii trag pielita care il putea inneca..el oricum scuipa daca e ceva prea mare sau i se lipeste de cerul gurii sau este innecacios.
Elena2006...nu cumva ia dat popa mai mult vin de a dormit?...glumeam...pupa mergaretul sef.
Laina lasa ca e f bine fata la greutate....poze nu pui?
ehee..as mai scrie dar ma inghesuie somnul pe tastatura...
Noapte buna copii.Noapte parinti.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
carmenefr spune:
Marta tare haios e Victor!!! Nu mai zic de mancacios...ca se vede dovada cu farfuria rosie!!!
Da-ne si noua retata de la mancarea de atunci, ca as vrea si io sa haleasca tot fi-mea
Si cu ochii lui albastri...sa va paziti fetelor cand o fi Victor mare!!!
Zadi tare haioasa Ingrid...Auzi la ce s-a gandit ea cu bebele si ce solutie a gasit sa nu moara de foame..tati de la tine!!
Si fi-mea la fel cu unele "obiceiuri" ciudate-proaste: daca nu-i acord atentie, nu mai face.
coolutz spune:
LA MULTI ANI Alexandru Eduard DE ANCRIS!- am vrut sa fiu si eu printre cele care au spus lma celui mai grabit bondarel...
AMA-iti tinem pumnii...ai sa vezi ca totul o sa fie bine...te asteptam inapoi repede
,
andrea si andrei(6april2007)
ioanaradu spune:
Buna dimineata,
Spun si eu cu intarziere La multi ani! pentru primul bondarel!!
Despre noi:
In sfarsit avem PRIMUL DINTE!!!! in stanga jos.
Sambata dupamiaza am facut si noi o “vizita” la urgenta. De ce? Pai s-a trezit din somnicul de pranz urland si mama nu a reusit sa-l calmeze sub nici o forma timp de vreo ora. L-a luat la controlat, iar dupa pozitia in care l-a gasit in patut, a banuit ca s-ar fi lovit. Incerca sa-l puna in picioruse si nu statea, iar mai apoi, cand a inceput sa stea in picioruse, schiopata putin. Pana am ajuns noi (cam 1 ora si jum) nu mai avea nimic, dar mama saraca era terminata. Totusi ne-am dus cu el la urgenta la spit de pediatrie, unde nu l-au consultat decat la insistentele noastre si doar pt ca a dat sotul cateva telefoane . Ne tot spuneau ca daca nu le spunem in ce zona credem ca s-a lovit, n-au la ce sa se uite. Pai il dezbrac si va uitati din cap pana in picioare, ca de-aia sunteti medici!!!!!!! Oricum, a fost doar o sperietura f mare.
gabi78 .
Noi banuim ca asa cum a dormit i-a amortit piciorusul si s-a speriat f tare, pt ca nu avea nici un semn cat de mic pe niciunde.
In rest, face bravo-bravo … doar cand sta pe olita . noi l-am tot laudat cand facea la olita si probabil el a facut legatura si se aplauda singur. Danseaza, mai mult topaie siii … ii place muzica populara (????). asta e … gusturile nu se discuta! Face PA!
De mancat, mananca bine. Mai cu toane, mai cu fitze, dar in mare, mananca bine. I-am dat si noi ieri pt prima data danonino cu caise. Stiu ca sunt mamici care au mai dat, ati dat si mili cu dulceata??
Memorial Hospital: eu am numai pareri f proaste despre acest … spital. Si asta in cunostinta de cauza. Si pot sa spun acelasi lucru si despre Euroclinic. preturile sunt pe masura incompetentei si nepasarii.
m-am intins cat o zi de post!
pup toti bondarerii si albinutele si mamicile lor, bolnaviori sau mofturosi!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 10
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
magdalena76 spune:
Neata fetelor!
Am facut cafeluta si ma pun pe citit dar nu inainte de a face cateva urari desi cu o mica intarziere:
La multi ani cu sanatate, fericire si noroc! Ane2200, Ralualexandrei si Iuliana 76!
Precum si lui ALEXANDRU EDUARD primul nostru bondarel care a implinit un anisor.
magdalena76 spune:
Mada, imi pare tare rau ca Mark nu e bine si iar aveti febra, dupa cate ati tras cu el in spital ...tinem pumnii sa fie bine