Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
g24hit spune:
salutare
Iulia a mancat si a adormit...si eu profit...
nu am citit nimic din urma ,inca....
de 3 nopti o pun sa doarma pe burtica si doarme muuuuuult mai bine....de ex azi noapte...a adormit la 22 s-a foit putin pe la 1....apoi a inceput sa-si suga degetelele pe la 4.30 cand m-am gandit ca i-o fi foame si am pus-o la san,a supt 5 min, apoi a dormit pana la 7.50.
mananca doar la 5-6 ore,aseara a cerut doar dupa aprox 7 ore.....oare nu e prea mare distanta intre mese?...san nu ii mai dau decat putin ,mai ales noaptea ca nu mai e laptic....
mbontos spune:
quote:
Originally posted by g24hit
salutare
Iulia a mancat si a adormit...si eu profit...
nu am citit nimic din urma ,inca....
de 3 nopti o pun sa doarma pe burtica si doarme muuuuuult mai bine....de ex azi noapte...a adormit la 22 s-a foit putin pe la 1....apoi a inceput sa-si suga degetelele pe la 4.30 cand m-am gandit ca i-o fi foame si am pus-o la san,a supt 5 min, apoi a dormit pana la 7.50.
mananca doar la 5-6 ore,aseara a cerut doar dupa aprox 7 ore.....oare nu e prea mare distanta intre mese?...san nu ii mai dau decat putin ,mai ales noaptea ca nu mai e laptic....
ENI si IULIA( 13.11.2007)
Eni si Bogdan a avut o perioada cand manca mai rar (la 5 sau chiar 6 ore, dar noi doar sugem), insa am observat ca daca il pun ziua mai des la san ("chiar daca nu o cere cu insistenta") doarme mai bine noaptea (21.30 - 22 pana in jur de 6,7 dimineta) si in plus creste si secretia. Eu stiu ca e bine sa existe o pauza de papa de cel putin 6 ore in interval de 24 ore pentru ca sistemul lor digestiv "sa de odihneasca". Acum la tine probabil e mai diferit daca papa formula ...
Mihaela & Bogdan Mihai 3 luni (9.11.2007)
mihuta spune:
Eni, daca ia in greutate si e vioaie in general, las-o sa-si faca singura programul.
Gianina, Sophia mea nu e prea prietena cu wrap-ul, ea nu vrea sa stea cu fata la mine, ea vrea sa vada (mai nou a descoperit o papusa pe raft si de cate ori trec cu ea prin fata biblotecii intinde manutele si zambareste pana la urechi)...asa ca asteptam rabdatori sa avem voie sa stam in wrap cu fata spre public, poate atunci ne-o placea...
mami de Sophia
roxxi spune:
Buna mamici! Acum am vazut ca s-a facut subiect si ptr bebeii de nov-dec. Sunt mamica lui Filip Andrei, 19 noiembrie 2007.
Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: stiti cumva unde se afla magazinul Disney in Bucuresti?
Va multumesc i va salut pe toate!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by darleena
Am pus poze ca sa vedeti cum mananca fi-mea mere
Sa nu spui ca de asta e asa grasana!?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
uberbax spune:
Buna dimineata si o saptamana buna tuturor!
Magazinul Disney este cam vizazi cu fostul Bingo si cu casa Poporului!
Dar magazinul lasa de dorit....nu mi-a placut nimic!!!!!!!!!!Nu se compara cu ce este afara!!!!!Si lucruri mai dragute au pt copiii mai mari!
19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
CrisVa spune:
[quote]Originally posted by olga_j
Natalia fetita mea nascuta tot pe 13.12.2007 nu mai locuieste in patutul ei de vreo 3 sapt. Ziua sta cu mine fie in carut fie pe salteluta de joaca iar noaptea doarme in carut langa mine in dormitor.
Treaba cu salteluta cu jucarii atarnate o distreaza teribil. Si a mea plange 'de avertizare' adica ca sa vin sa stau pe langa ea dar nu-i prea place in brate. Mie mi se pare deja destul de grea asa ca nu prea stau cu ea in brate dar nici nu pare sa ii placa f tare.
La ce ore mancati si de cate ori pe zi?
Hai noapte buna
La mine nu a locuit de la inceput in patut.M-am obisnuit sa ii dau sa manance la orizontala si mi-a venit mult mai usor ca noaptea sa ii bag tzatzica in gura si sa adorm si eu si ea...confort ce sa fac...
Acum m-a trezesc doar la 4 ii dau sa manance si o pun la loc in pat si apoi la 7 cand nu o mai pun in patutul ei, o las cu mine in pat.
Program ziua nu avem de mancat, mamanca cand vrea si cat vrea. De fapt nu stiu cat mananca pt ca ii dau exclusiv san si atunci nu stiu.
Doar miercurea ma duc la stomatolog si ma mulg si vad cat mamanca la o masa, aproximativ 70 de ml, in rest nu stiu.
Mananca 70 de ml ca ii este super foame si e nemancata de 3 ore ca in rest eu zic ca mananca mai putin deoarece mamanca si des si sta putin la san.
Sa zic ca are program la baita, de laora 10 nu prea ma mai inteleg cu ea, adica vrea la baie.
Incep sa ii fac masaj, apoi baita si apoi papa si dupa somn neaparat.
O las sa aoarma la san profund si apoi in patut.Deci doarme cam de la 12 la 4 noaptea. Eu zic ca e ok, adica am si eu timp sa dorm.
Pupici.
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by darleena
Am pus poze ca sa vedeti cum mananca fi-mea mere
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
Super tare, e o scumpa mica si frumoasa foc.E mult mai grasuta decat Alexandra.
Poze
CrisVa spune:
mihuta, si eu cred ca nu plang fara motiv, uneori cersesc un pic de atentie doar.
Insa mai sunt si copii "nervosi" carora nu le intri in voie indiferent ce faci. Mai depinde si de materialul genetic...
Poze