Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
nelone77 spune:
Neata si de la mine!!
Am reusit sa citesc ce ati mai scris de simbata incoace...
Bun venit noilor mamici! Speram sa va simtiti bine cu noi!
Am obs ca si Andrada mea maminca mai rar, dar cind apuca tzitza maninca cam 120-150 ml... Acum la mai putin de 2 luni are deja 5,2 kg, grasunica!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mbontos
Olga sa stii ca si puiutul meu adoarme imdiat cum iesim afara, chiar daca si-a facut somnicul inainte.
La fel si la noi! Dar si cand le-o trece perioada cu somnul si va incepe cea a curiozitatii si o sa trebuiasca sa avem neaparat o sticla cu apa la noi,ca ni se va usca gura de la atata vorbit!
Olga,bine ai venit!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Victo spune:
kiva, al meu e cumintel. doarme singurel.si ziua si noaptea.
dormea doar la mine in brate cd era pitic si nu se satura doar cu sanul.
mai nou insa, bb a inceput sa planga dupa noi.bien nu tot timpul, dar are momente cd nu vre nicicum sa stea singur. sau si mai rau, vrea in brate. sunt rare astea, dar vad ca incepe sa faca si scandal cu motiv.
sheri, welcome back.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
CrisVa spune:
quote:
Originally posted by Victo
kiva, al meu e cumintel. doarme singurel.si ziua si noaptea.
dormea doar la mine in brate cd era pitic si nu se satura doar cu sanul.
mai nou insa, bb a inceput sa planga dupa noi.bien nu tot timpul, dar are momente cd nu vre nicicum sa stea singur. sau si mai rau, vrea in brate. sunt rare astea, dar vad ca incepe sa faca si scandal cu motiv.
sheri, welcome back.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
La fel si la noi, face scandal ca tanjeste dupa noi, sa vb cu ea, sa o alint...
Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze
Amy26 spune:
Salutare,
bb a racit,e fornait rau de tot...nasucul e curat,febra nu are,problema sunt mucisori din gat de care nush cum sa scapam;
Ieri i-am dat Stodal ca incepuse sa si tuseasca putin.Ce pot sa-i dau pentru fluidificarea secretiilor din gat?
Am sunat si medicul insa are tel inchis;pls,poate ma ajutati voi.
nelone77 spune:
Care din voi mai dati Debridat la bebei, nu vi se pare ca miros pirtzurile de iti vine sa fugi? Si kk e altfel?
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Roxxy80 spune:
Raspund cu ceva intarziere: la o luna si 3 saptamani avea 59 de cm si 5.300 kg. Nu e f lung. S-ar putea sa para asa in poze. oricum in poze pare si mai gras .
quote:
Originally posted by daia1202
roxxy, cati cm are Matei, mi se pare ca-i asa de mare !! pe linga pitica mea. Oricum e un scump.
Fetelor cate kg trebuie sa aiba la 2 luni si o saptamina? Carina s-a nascut cu 3040 g si am venit acasa cu 2900. Acuma la 2 luni si o saptamina aveam 4620 g.
Sheri tu te plingi ca la 3 luni are 5,6 kg!! Pai eu ce sa mai zic
si CARINA (29.11.2007)
poze
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
adinag spune:
Shery, ma bucur ca va merge bine! Si super su inotul!
Cristina, eu am fost cu Jasmina la inot de la 12 saptamani, si le puneam si pe sub apa. Este cum spune Shery, nu inghit apa. Si de racit nu a racit nici un copil de la cursul respectiv. jasmina a facut prima ei otita la aproape 3 ani, in total 2 pana acum, amandoua forme usoare si neavand nici o legatura cu apa...
Floris si-a sucit programul de cateva zile, nu mananca aproape deloc ziua, in schimb seara si noaptea. Doarme noaptea, adica nu confunda ziua cu noaptea, dar se trezeste mereu sa pape. Si oricat m-am chinuit ziua sa-l conving sa manance, no chance. Si alaltaieri inainte de culcare mi-a papat piept + biberon cel putin 250ml. Asta nu-i normal la un bb de 7 saptamani!
[/quote]
Cristina, eu nu cred ca bebelusii plang vreodata fara motiv. Doar ca nu intotdeauna il intelegem noi.
mami de Sophia
[/quote]
...si eu vad lucrurile la fel
Mihaela, ma bucur ca-i mai bine!
Mihuta, eu stiu ca nu-i deloc indicat sa stea cu fata inspre afara in wrap, nici mai tarziu, este rau pentru coloana.
Olga bine ai venit!