Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by adinag

Shery, ma bucur ca va merge bine! Si super su inotul!

Cristina, eu am fost cu Jasmina la inot de la 12 saptamani, si le puneam si pe sub apa. Este cum spune Shery, nu inghit apa. Si de racit nu a racit nici un copil de la cursul respectiv. jasmina a facut prima ei otita la aproape 3 ani, in total 2 pana acum, amandoua forme usoare si neavand nici o legatura cu apa...

Multumesc pentru raspuns.
Cred ca o sa incerc si eu sa vad cum merge treaba.
Poate chiar nu sunt asa de fragili cum ii vedem noi.

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_j spune:

Buna buna la toata lumea si multumesc de intampinare...

Cris multumesc de raspuns.
Fata mea manaca numai Nan.Eu am facut endometrita dupa cezariana la vreo 4 saptamani si antibiotice la greu motiv pentru care s-a terminoiu cu laptele meu. Nu aveam eu foarte mult dar era bine ce sa zic...

Oricum ca si comparatie noi mancam acum 150 ml la fiecare masa- 5 mese pe zi la ore fixe si anume: 07:00; 11:00; 15:00; 19:00 si 23:00. Cam ea a facut programul asta bine nu chiar asa de fix. Eu daca am vazut ca merge asa i l-am fixat adica pana la ora x o amagesc cu suzeta ceiut etc iar cand e ora ii dau sa pape chiar daca nu maraie de foame. Ce ziceti fetelor o fi bine asa? Eu imi tot fac probleme daca nu o fi intervalul de noapte prea mare. Ea rade tot biberonul de fiecare data sunt tentata sa ii dau un pic mai mult dar are deja 5.500 ( am nascut-o cu 3250) si o burta "de bere". Dr mi-a zis ca atat sa ii dau cam 700-750 ml pe zi...

E bine ca v-ati facut program de baie. Pisicuta mea dupa baie numai de somn nu-i arde. Rade, striga pana se enerveaza si da in plans un pic apoi adoarme ( pe 12 noaptea). SE trezeste pe 6:30 dimineata o schimb sta cu mine cat ii fac lapticul si rade de mama focului mananca si o pun la joaca pe salteluta mai sta vreo 30 de min si adoarme pana la 11:00. Asta e programul nostru de somn. Ziua sta treza mai picoteste cate 10-15 min dar in general e mai mult treaza.

Vine maine doctorita ( cu vaccinul :-() sa vedem ce ne zice

quote:
Originally posted by CrisVa

[quote]Originally posted by olga_j

Natalia fetita mea nascuta tot pe 13.12.2007 nu mai locuieste in patutul ei de vreo 3 sapt. Ziua sta cu mine fie in carut fie pe salteluta de joaca iar noaptea doarme in carut langa mine in dormitor.
Treaba cu salteluta cu jucarii atarnate o distreaza teribil. Si a mea plange 'de avertizare' adica ca sa vin sa stau pe langa ea dar nu-i prea place in brate. Mie mi se pare deja destul de grea asa ca nu prea stau cu ea in brate dar nici nu pare sa ii placa f tare.
La ce ore mancati si de cate ori pe zi?

Hai noapte buna

La mine nu a locuit de la inceput in patut.M-am obisnuit sa ii dau sa manance la orizontala si mi-a venit mult mai usor ca noaptea sa ii bag tzatzica in gura si sa adorm si eu si ea...confort ce sa fac...

Acum m-a trezesc doar la 4 ii dau sa manance si o pun la loc in pat si apoi la 7 cand nu o mai pun in patutul ei, o las cu mine in pat.

Program ziua nu avem de mancat, mamanca cand vrea si cat vrea. De fapt nu stiu cat mananca pt ca ii dau exclusiv san si atunci nu stiu.

Doar miercurea ma duc la stomatolog si ma mulg si vad cat mamanca la o masa, aproximativ 70 de ml, in rest nu stiu.

Mananca 70 de ml ca ii este super foame si e nemancata de 3 ore ca in rest eu zic ca mananca mai putin deoarece mamanca si des si sta putin la san.

Sa zic ca are program la baita, de laora 10 nu prea ma mai inteleg cu ea, adica vrea la baie.

Incep sa ii fac masaj, apoi baita si apoi papa si dupa somn neaparat.

O las sa aoarma la san profund si apoi in patut.Deci doarme cam de la 12 la 4 noaptea. Eu zic ca e ok, adica am si eu timp sa dorm.

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ei ii dau lui Matei Debridat de la 2 saptamani. Probabil ca Debridatul ne-a ajutat sa nu avem probleme cu constipatia (mai ales ca e hranit doar cu lapte praf). Parturile nu prea miros (foarte rar se intampla sa detectez un miros cand trage parturi), in schimb kk miroase si are culoarea verde deschis sau galben (ca sa intelegi: primul care iese este mai verzuliu si pe urma mai galben ). Noi vom intrerupe Debridatul la 3 luni.
Am inteles ca la unii copii Debridatul nu a avut nici un efect. Probabil ca la noi si-a facut efectul pt ca a fost dat de la 2 saptamani.

quote:
Originally posted by nelone77

Care din voi mai dati Debridat la bebei, nu vi se pare ca miros pirtzurile de iti vine sa fugi? Si kk e altfel?

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

la noi si fara Debridat sunt pline de parfum...si zgomotoase, ca uneori se sperie de ele...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Eu ii dau de 3 zile, ca nu mai facuse caca. Pina atunci facea verzui si moale.
Ultima data cind facuse sapt trecuta luni era maro deschis si apoi pauza...Am inceput cu Debridat si a facut abia simbata, chinuit , ceva maro deschis si moale, dar cu un miros f intepator. Asa miros si pirtzurile...
Poate nu e de la medicament...?!

Voua va mai tusesc bebeii din cind in cind? Asa..o tuse seaca....
Ma gindesc ca e de la aer, la noi e f cald in casa si un aer uscat, indiferent cita apa pun linga calorifer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Din cand in cand tuseste, stranuta in fiecare zi si are momente cand respira sacadat. Mai si fornaie. N-am idee de ce ca ii scot mucisorii in fiecare zi, dar nu are mare lucru, cred ca sunt in gat undeva.
Asaaa! Eu am o bere Leffe in frigider de 3 zile, e berea mea preferata, si ii dau niste tarcoaleee! Cine m-o fi pus sa o cumpar....

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Poti sa bei un pahar ca nu are nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by nelone77

Poti sa bei un pahar ca nu are nimic

Asa este!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Eu am sticla de Lady M care ma tenteaza...si beau cite o gurita pe zi...
Cica alcoolul ar tb sa le dea stari de somnolenta bebeilor, dar vad ca la Andrada are efect invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Eu deocamdata nu ii mai dau Debridat insa atunci
cand ii dadeam tragea partzuri zgomotoase,uneori cu efect si ``frumos mirositoare``
Fetelor,voi cum va descurcati cu taiatul unghiutelor,ca la noi e dezastru mare;am incercat sa le rod insa fara prea bune rezultate

Mergi la inceput