Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Amy26

Eu deocamdata nu ii mai dau Debridat insa atunci
cand ii dadeam tragea partzuri zgomotoase,uneori cu efect si ``frumos mirositoare``
Fetelor,voi cum va descurcati cu taiatul unghiutelor,ca la noi e dezastru mare;am incercat sa le rod insa fara prea bune rezultate

Eu i le tai cand doarme cu forfecuta mea de unghii. Cu aia de bebelusi nu am putut nici la Bogdan iar acum nici n-am cumparat.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Eu i le tai cind doarme, cind e treaza nu ai cu cine te intelege..
Am o forfecuta mica, obisnuita, pe care am dezinfectat-o si i le taie f bine, apoi i le pilesc
Zici ca fac manichiura unei ditamai domnisoare....
Nu pot sa i le rod...sunt prea mici...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si eu tot cand doarme ii fac manichiura cu forfecuta de bebelusi. La picioare nu i le-am taiat niciodata pana acum. Eu sunt uimita de cat de multe scame poate sa adune intre degetele, mai ales intre degetelele de la maini.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

La fel si la mine, i le tai cand doarme cu forfecuta mea de unghii.

I-am cumparat si forfecuta speciala insa raman cam mari unghiile dupa ce le tai.

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

si pe mine ma enerveaza scamele pe care le prinde intre degetele de la miini, nu de alta dar toata ziua e cu minuta in gura...Nu stiu de unde le tot aduna.. Stringareata fata am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Amy26
Fetelor,voi cum va descurcati cu taiatul unghiutelor,ca la noi e dezastru mare;am incercat sa le rod insa fara prea bune rezultate

Si eu tot cu unghiera mea i le tai si tot atunci cand doarme.La Robert am avut forfecuta speciala,dar acum parca ma descurc mai bine asa.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Si la noi...idem...tot cu forfecuta mea de unghii.
sa vedeti faza aseara...am plecat la un film de la 22 la 00.Raul a ramas cu buni acasa dormind.
Cand iesim de la film.... toata lumea dezamgita de cat de nasol a fost filmul...la despartire ne-am inteles ca duminica viitoare la aceeasi ora venim din nou la film... eu mirata ma uit la ei... si le zic sa venim sambata ca e mai bine ...ca luni mai lucreaza unii.Ok zis si facut... dar dupa un minut izbucneste in ras unul... "bah ...pai voi nu aveti nunta sambata viitoare "..si s-au gandit ei ca daca se fura mireasa sigur ma gesesc in cinematograf la mall

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Si la noi...idem...tot cu forfecuta mea de unghii.
sa vedeti faza aseara...am plecat la un film de la 22 la 00.Raul a ramas cu buni acasa dormind.
Cand iesim de la film.... toata lumea dezamgita de cat de nasol a fost filmul...la despartire ne-am inteles ca duminica viitoare la aceeasi ora venim din nou la film... eu mirata ma uit la ei... si le zic sa venim sambata ca e mai bine ...ca luni mai lucreaza unii.Ok zis si facut... dar dupa un minut izbucneste in ras unul... "bah ...pai voi nu aveti nunta sambata viitoare "..si s-au gandit ei ca daca se fura mireasa sigur ma gesesc in cinematograf la mall

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

tare rau faza...
daca te fura, sigur ai timp si de un film..

Cum te descurci si cu bebe si cu pregatirile de nunta?

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sunt suparata pt ca tati nu ne-a lasat sa iesim azi afara. A fost sa-si spele masina si a spus ca e un vant taios si sa tin baiatul in casa . Nu-mi aduc aminte cand a fost ultima zi cand nu am mai iesit afara. Este adevarat ca si ieri mi s-a parut super frig, dar tot l-am plimbat jumatate de ora. Azi o sa fim cuminti. Acum a adormit, ceea ce mi s epare incredibil. Sunt curioasa cat o sa doarma.
Eu ii tai unghiutele cu forfecuta mea. Nu am reusit cu forfecuta bebelusului. Eu i le tai cand e treaz: acum 2 unghiute, maine inca 3 si tot asa. in vreo 3 zile reusim si noi sa taiem unghiutele de la maini si de la maini si de la picioare . Si peste o saptamana o luam de la capat. Ii cresc foarte repede.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Casa de piatra ,Ank ,si sa fiti fericiti!

Noi iesim la plimbarica, e frumos afara!
Brb!

Mergi la inceput