Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Sunt suparata pt ca tati nu ne-a lasat sa iesim azi afara. A fost sa-si spele masina si a spus ca e un vant taios si sa tin baiatul in casa . Nu-mi aduc aminte cand a fost ultima zi cand nu am mai iesit afara. Este adevarat ca si ieri mi s-a parut super frig, dar tot l-am plimbat jumatate de ora. Azi o sa fim cuminti. Acum a adormit, ceea ce mi s epare incredibil. Sunt curioasa cat o sa doarma.
Eu ii tai unghiutele cu forfecuta mea. Nu am reusit cu forfecuta bebelusului. Eu i le tai cand e treaz: acum 2 unghiute, maine inca 3 si tot asa. in vreo 3 zile reusim si noi sa taiem unghiutele de la maini si de la maini si de la picioare . Si peste o saptamana o luam de la capat. Ii cresc foarte repede.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Eu i=am deschis geamul si doarme deja de o jumatate de ora.

Si o sa iesim si mai tarziu sa vedem restaurantul unde o sa facem botezul. Ii mai pun o paturica in plus in carut si gata. Tot iesim ca sa dormim bine.

Pupici.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinclaudia spune:

Mamici va rugam frumos sa ii acordati un vot Clarei pentru starbebele lunii februarie pe site-ul www.starbebe.ro. Pentru a vota dati clik pe poza la pozitia f18.
Va multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by nelone77

Casa de piatra ,Ank ,si sa fiti fericiti!

Noi iesim la plimbarica, e frumos afara!
Brb!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Ce toanta sunt!!!!!!

Ank, Casa de piatra si tot ce va doriti! Sa va iubiti mult!!!

Pupici

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ank, casa de piatra! Sa aveti o nunta de vis si sa va iubiti toata viata!
Mi-am adus aminte de nunta mea. Doamne, cate emotii am avut si inainte si in timpul nuntii. Eu m-am ocupat singura d eorganizare d ela A la Z (sotul era mai mult plecat in delegatii). A fost o zi de vis pe care nu o sa o uit niciodata!

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumesc fetelor de urari... am noroc cu mama care ma ajuta si mai sta cu Raul si pot sa mai merg in stanga si in dreapta.Sincer va zic invitatiile le-am comandat de pe net...rochia..am gasit-o tot pe net si am mers direct la magazin sa cer ce vreau .Buchetul...la fel scot poza de pe net si merg sa le arat exact ce vreau ca deh..am copil si nu am timp de umblat.
In rest de tort, praji,bautura ,suc si aranjat sala se ocupa firma de catering care aduce si mancare...eu nu prea am de umblat... si oricum traiasca net-ul... ma ajutat enorm sa nu alerg prin magazine si sa imi gasesc ce vreau..
Urmeaza ce e mai nasol ...sa ne ocupam de nuntasii care vin din Constanta....Moldova.. Muntenia.. Ardeal/Aici e greul cel mare ..ca sunt multi si trebuie pregatiri extra..cazare ..mancare..etc

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

buna seara!!!

am reusit sa ii decalez programul lui bebe de baita si nani de seara cu 1 ora jumate, dar nu va spun ca scandal a fost....de la ora cand trebuia sa faca baita mi-a urlat intr-una!! dupa baita a picat rupta de abia si-a mai putut papa cerealele!!
saptamana aste mergem si noi la control/cantarit!! de abia astept sa vad cat a mai luat!!

Uau, deja ii dai cereale cu lapte? N-am prins de la inceput, cum este programul de hranit la voi? Deja hrana solida? Ca eu am sunat-o pe doctorita azi si mi-a spus ca-i soricelul prea slab si ca la 4 luni cand ii facem vaccinul trecem pe diversificare ca nu se mai hraneste bine doar la san. Vai de meu! Pe de alta parte ce nu fac sa creasca cum trebuie!
Eu mai incerc sa-i dau si supliment la bibe cu lapte praf dar nu vrea mereu si atunci doar putin, ma gandesc sa-i schimb NAN1? Poate la altul sa fie receptiva?

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gianina, wrapul este bun tocmai pentru spate. E distribuita greutatea pe umeri, spate, solduri. Materialul formeaza un x pe spate, in fata la fel, se sprijina pe umeri si pe mijloc. Mi-este foarte usor sa o tin asa.
Roxxy, noi am iesit si azi vreo ora la plimbare! A fost foarte placut, din cand in cand mai aparea si soarele. Ieri am plimbat-o in wrap si si-a bagat nasucul in mine.
Casa de piatra, Ank!! Sa fie intr-un ceas bun!
Sheritra, eu o sa incep diverisficarea la 6 luni. Eu zic ca daca nu-i e foame Alesiei nu trebuie sa te ingrijorezi... eu nu ma ingrijorez cand nu ia in greutate, ci cand papa prea des.

Fac imediat un capitol nou!

Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Noi facem cantarirea o data pe saptamana,sambata.Deci ieri avea 5,850kg. Lungimea n-o stiu ca nu am cu ce-o masura. La controlul de 2 luni avea 57cm.

Bey tineti-ma ca lesin !
Ce le dati frate de mancare, sarmalute? Chiftelute? Mamaliga cu branza? Cum ii faceti asa colosi? Vreau si eu !

Lungimea o poti lua cu ruleta, o pui pe marginea mesei si altcineva ii ia distanta, pui un semn si masori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Si la noi...idem...tot cu forfecuta mea de unghii.
sa vedeti faza aseara...am plecat la un film de la 22 la 00.Raul a ramas cu buni acasa dormind.
Cand iesim de la film.... toata lumea dezamgita de cat de nasol a fost filmul...la despartire ne-am inteles ca duminica viitoare la aceeasi ora venim din nou la film... eu mirata ma uit la ei... si le zic sa venim sambata ca e mai bine ...ca luni mai lucreaza unii.Ok zis si facut... dar dupa un minut izbucneste in ras unul... "bah ...pai voi nu aveti nunta sambata viitoare "..si s-au gandit ei ca daca se fura mireasa sigur ma gesesc in cinematograf la mall

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

CASA DE PIATRA si din partea mea!
Va doresc sa aveti parte de o nunta ca in povesti,sa fiti fericiti
si sa va iubiti mult!
Asteptam pozici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CrisVa

quote:
Originally posted by Sheritra

Ancut, Vasariut cum sa nu-mi fi fost dor de voi? Se poate?
Gata de acum intram constant. I-am facut baita, a inotat si a papat si face nani.
De inspirat nu inspira in apa, pana la 6 luni isi tin respiratia singuri in apa, apoi daca nu s-au obisnuit uita de obicei si trag pe nasuc.
Va pupam, noapte buna!
Maine vin cu pozele din apa.

De unde stii ca nu inghite apa?
Ai incercat?

Vreau sa incerc si eu sa o duc la inot insa am inteles ca incep sa raceasca foarte usor si sa faca otite.

Cris, nu respira cand dau de apa, de inghitit da. Asa am citit si am observat si la Alesia. Cand cade din mana noastra, normal . Bea apa si din mana mea, ca i-o tin caus sub barbie, si mi se umple cu apa, uneori se mai si ineaca cand trage cate o dusca si tuseste putin. Iar de racit nu mi-a racit inca deloc si nici otita nu a facut. Dar asta este acasa, in alta parte banuiesc ca trebuie avut grija sa o usuc bine inainte de plecare ca sa nu raceasca.

Mergi la inceput