Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Ancut, Vasariut cum sa nu-mi fi fost dor de voi? Se poate?
Gata de acum intram constant. I-am facut baita, a inotat si a papat si face nani.
De inspirat nu inspira in apa, pana la 6 luni isi tin respiratia singuri in apa, apoi daca nu s-au obisnuit uita de obicei si trag pe nasuc.
Va pupam, noapte buna!
Maine vin cu pozele din apa.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

De unde stii ca nu inghite apa?
Ai incercat?

Vreau sa incerc si eu sa o duc la inot insa am inteles ca incep sa raceasca foarte usor si sa faca otite.

Acum nici nu stiu ce sa fac...

O sa mai citesc si parerile mamicilor curajoase care au incercat si vedem si noi daca in 2 luni mergem sau nu.

Nu mai stau, ca deja am intepenit in pat cu laptopul pe picioare.

Va pup si va doresc o seara buna in continuare.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_j spune:

Natalia fetita mea nascuta tot pe 13.12.2007 nu mai locuieste in patutul ei de vreo 3 sapt. Ziua sta cu mine fie in carut fie pe salteluta de joaca iar noaptea doarme in carut langa mine in dormitor.
Treaba cu salteluta cu jucarii atarnate o distreaza teribil. Si a mea plange 'de avertizare' adica ca sa vin sa stau pe langa ea dar nu-i prea place in brate. Mie mi se pare deja destul de grea asa ca nu prea stau cu ea in brate dar nici nu pare sa ii placa f tare.
La ce ore mancati si de cate ori pe zi?

Hai noapte buna

quote:
Originally posted by CrisVa

Noi patutul il folosim doar pt somnul de noapte.In timpul zilei o tin permanent langa mine,in scoica sau in carucior.Bineinteles ca vrea si in brate,dar mi se pare normal si nu ma deranjeaza.Este integrata in agitatia din casa si avandu-ne permanent in vizor nu mai simte nevoia sa planga,sa-si anunte prezenta.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

LA mine are doar un plans de amenintare sa o bag in seama, nu neaparat sa o tin in brate.

Daca vb cu ea, vb si ea cu mine si rade si se uita fix in ochii mei.

Pupici.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Si a mea isi suge foarte zgomotos palma cand ii e foame. Asta se intampla doar dimineata, cand se trezeste, ca peste zi incepe sa bazaie cand ii e foame.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am pus poze ca sa vedeti cum mananca fi-mea mere

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:

Vroiam sa va mai intreb daca puii vostri mai plang fara motiv.

Eu am obs la Alexandra ca nu mai plange decat daca e foarte obosita.
In rest nimic, mai are momente cand e un plans din ala de amenintare. Acum ma fixeaza cu privirea si vb cu mine si rade.

Poze

Cristina, eu nu cred ca bebelusii plang vreodata fara motiv. Doar ca nu intotdeauna il intelegem noi.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:

mariussimiuc, e super poza in care Amira face cu ochiul, e un scump.
Va plangeati ca puii vostri nu adorm decat in brate.Asa a fosr si a mea pana la 6 satamani.
Dupa aceea, am obs ca adoarme mancand, sau mai nou daca dorm si eu cu ea mai ales dupa-amiaza.Nici nu trebuie sa ii dau sa suga.
Dimineata, la somul de la 11 la 13, o asez in patut ii pun muzica si adoarme dupa 15 minute de vorbit singura.
e singurul moment cand adoarme singurica, in rest doar la tzatza.
Seara dupa ce adoarme profund o aseaza sotul in patut unde se trezeste cam pe la 4 si apoi la 7 sa suga.Zicea cineva ca inca nu e pregatita sa doarma in 2, cred ca asa sunt si eu, m-am obisnuit cu ea in pat.

Offf stiu ca nu fac bine, ca asa se va invata dar ma simt rau de tot cand doarme la ea in patut.

In prima seara cand a dormit in patut, am dormit prost de tot.Daca nu o punea sotul,de la mine nici o initiativa.
Dar am vazut ca a dormit ff bine, nici macar nu a scancit. si cand i=a fost foame, adica pe la 4 dimineata, nu a plans ci isi sugea podul palmei cu zgmot rau de tot
eu m=am trezit din ora in ora sa vad ce face, o ascultam sa vad daca respira, eram mai mult ca sigura ca nu o sa doarma singura.
Dar uite ca se poate...

Eu fac asa doar dupa ce adoarme profund, in asa fel incat sa nu se trezeasca cand o asez in patut la ea.

Sper sa nu inceapa sa isi suga degetele ca i-o bag pe suzi. Inca nu a fost nevoie de ea, si sper sa nu fie, mai ales ca am vazut o fetita de vre-o 4 ani cu suzeta in gura.
yeahhhhhhhhh

Scuze ca nu am mai intrat dar trece ziua asa de repede...

VA citesc in fiecare zi, insa nu apuc sa si scriu.
am inceput sa mergem la firma, sa stam cam 4 ore pe zi, si asa trece timpul mult mai repede, ca simt ca innebunesc singura in casa.

Va pup si va doresc somn usor.

Poze

hmm, dupa botez (sambata) poate facem si noi transferul inapoi la patut. Sa vedem ce hotaraste consiliul familiei, ultima oara am fost invinsa (pana si eu am votat impotriva )...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by olga_j

Buna,

Eu sunt noua pe site am o bebelina de 2 luni care nu suporta nimic pe cap indiferent ce s-ar intampla. Mai nou ne imbracam in somn si punem caciulita ultima ca sa nu apuce sa se enerveze tare si sa si iesim ca afara adoarme instant. Asa patiti si voi dormiti cat sunteti afara?

Mai este cineva care mananca Nan HA 1? daca da in ce cantitati :-)?

Noapte buna,

Olga bine ai venit pe !!!!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

'Neata fetele!
Noi suntem bine acum. Nu am mai facut febra, iar ieri am iesit la plimbare! Multumesc inca o data tuturor pentru sfaturi,m-au ajutat f. mult. Va citesc aproape tot timpul, insa nu prea pot sa scriu. Noi suntem singurei pana pa la 5 cand vine tati de la lucru si e destul de greu cu toate ... De cele mai multe ori Bogdan e la mine in brate cand va citesc, asa ca de scris ...

Mihaela & Bogdan Mihai 3 luni (9.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbontos spune:

Olga sa stii ca si puiutul meu adoarme imdiat cum iesim afara, chiar daca si-a facut somnicul inainte.

Mihaela & Bogdan Mihai 3 luni (9.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

buna dimineata

am facut cu mult laptic..daca doriti va ofer cu mare placere

Alina, imi place cum sta Maria in wrap. cred ca se simte f. bine. si eu as vrea unul insa imi este teama deoarece am ceva probleme cu spatele.Mihuta la voi cum este..ii place Sophiei?

Darleena, am vazut cum mananca Kara mere...bravo voua. sunteti fete mari!

am reusit si eu ieri sa imi cumpar ceva de imbracat pt botez..asta dupa ce joi am umblat tot pt haine si de ciuda ca nu intram in nimic m-am intors acasa cu opt prajituri.

o saptamana frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput