Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

ehee .. ce mari sunteti, deja faceti cu ochiul? Si Amirei ii place sa doarma pe umar ? La noi e pozitia preferata ! Ce bucalata e . Robert cati ani are ?
Nu stiu nici eu cati cm are, ca nu am mai masurat-o. dar pediatra mi-a zis ca normal trebuie sa puna 750 g pe luna, dar bineinteles ca difera de la copil la copil. Important este ca-s sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by daia1202

ehee .. ce mari sunteti, deja faceti cu ochiul? Si Amirei ii place sa doarma pe umar ? La noi e pozitia preferata ! Ce bucalata e . Robert cati ani are ?
Nu stiu nici eu cati cm are, ca nu am mai masurat-o. dar pediatra mi-a zis ca normal trebuie sa puna 750 g pe luna, dar bineinteles ca difera de la copil la copil. Important este ca-s sanatosi.

Asa este...important e ca-s sanatosi,restul vine de la sine.
Daca as tine-o non stop pe umar,nici n-as simti ca am bebelus in casa.
Robert are 3 ani si 3 luni,e mare de-acu! Sincer,cand am venit acasa de la maternitate mi s-a parut asa de mareee...,dar e doar un copilas dragalas,manca-l-ar mama pe el,care are si el nevoie de atentie,uneori mai multa decat Amira.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

mariussimiuc, e super poza in care Amira face cu ochiul, e un scump.
Va plangeati ca puii vostri nu adorm decat in brate.Asa a fosr si a mea pana la 6 satamani.
Dupa aceea, am obs ca adoarme mancand, sau mai nou daca dorm si eu cu ea mai ales dupa-amiaza.Nici nu trebuie sa ii dau sa suga.
Dimineata, la somul de la 11 la 13, o asez in patut ii pun muzica si adoarme dupa 15 minute de vorbit singura.
e singurul moment cand adoarme singurica, in rest doar la tzatza.
Seara dupa ce adoarme profund o aseaza sotul in patut unde se trezeste cam pe la 4 si apoi la 7 sa suga.Zicea cineva ca inca nu e pregatita sa doarma in 2, cred ca asa sunt si eu, m-am obisnuit cu ea in pat.

Offf stiu ca nu fac bine, ca asa se va invata dar ma simt rau de tot cand doarme la ea in patut.

In prima seara cand a dormit in patut, am dormit prost de tot.Daca nu o punea sotul,de la mine nici o initiativa.
Dar am vazut ca a dormit ff bine, nici macar nu a scancit. si cand i=a fost foame, adica pe la 4 dimineata, nu a plans ci isi sugea podul palmei cu zgmot rau de tot
eu m=am trezit din ora in ora sa vad ce face, o ascultam sa vad daca respira, eram mai mult ca sigura ca nu o sa doarma singura.
Dar uite ca se poate...

Eu fac asa doar dupa ce adoarme profund, in asa fel incat sa nu se trezeasca cand o asez in patut la ea.

Sper sa nu inceapa sa isi suga degetele ca i-o bag pe suzi. Inca nu a fost nevoie de ea, si sper sa nu fie, mai ales ca am vazut o fetita de vre-o 4 ani cu suzeta in gura.
yeahhhhhhhhh

Scuze ca nu am mai intrat dar trece ziua asa de repede...

VA citesc in fiecare zi, insa nu apuc sa si scriu.
am inceput sa mergem la firma, sa stam cam 4 ore pe zi, si asa trece timpul mult mai repede, ca simt ca innebunesc singura in casa.

Va pup si va doresc somn usor.

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Si apropo de iesit, noi am inceput sa iesim cam de la 2 saptamani.
Prima data am fost la parintii mei la Buzau, sa vedem daca suporta un drum de 2 ore, apoi am fost de revelion la Mamaia, si a fost super ok

Iar de cateva weekenduri mergem la Bran, de sambata pana duminica, Am descoperit si o partie, Zanoaga daca nu ma insel si mergem sa ne uitam cum schiaza copilasii de 3ani si ne=am propus si noi sa o ducem pe Alexandra cand v-a veni vremea.
Plus cate o plimbare de 2 ore in aerul ala curat de iti taie respiraia.
e super, doarme cam 4 ore dupa ce o scot la plimbare, plus ca mai ies si eu ca ma tampesc numai in casa.

Voua nu vi se intampla sa nu mai stiti sa vorbiti cand stati o zi intreaga in casa (bine, in afara de plimbarea de afara cu copilul)
Cand vine sotul seata, parca nu mai stiu sa vb.

Uff ce diaree verbala am.

Pupici,

Poze

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai intreb daca puii vostri mai plang fara motiv.

Eu am obs la Alexandra ca nu mai plange decat daca e foarte obosita.
In rest nimic, mai are momente cand e un plans din ala de amenintare. Acum ma fixeaza cu privirea si vb cu mine si rade.

Cam de cand incepe sa rada in hohote?, ca acum imi arata doar cat e de stirba,zambeste smechereste cu juma de gura.

Si dragostea ei mare e tv, mereu e cu ochii beliti in el.

PUpici.

Poze

Mergi la inceput

Noi patutul il folosim doar pt somnul de noapte.In timpul zilei o tin permanent langa mine,in scoica sau in carucior.Bineinteles ca vrea si in brate,dar mi se pare normal si nu ma deranjeaza.Este integrata in agitatia din casa si avandu-ne permanent in vizor nu mai simte nevoia sa planga,sa-si anunte prezenta.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

LA mine are doar un plans de amenintare sa o bag in seama, nu neaparat sa o tin in brate.

Daca vb cu ea, vb si ea cu mine si rade si se uita fix in ochii mei.

Pupici.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,multumim de complimente! Vi le intoarcem inzecit!
Eiii...bineinteles ca mai plang si fara motiv.Acum si declaratiile de dragoste le fac tot prin plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Buna seara si in curand noapte buna!

Shery bine ai revenit! Pai bine iti sade sa dispari atata amar de vreme de aici? Penalizare 3 puncte

CrisVa sa stii ca bb-ii isi pot "manca" mainile si pentru ca le descopera sau pentru ca ii deranjeaza gingiile. Zic asta ca sa nu recurgi la suzeta daca vezi copilul ca isi roade mainile.
Kara e toata ziua cu mainile in gura si le mananca cu o pofta ca nici nu-mi vine sa intervin in "masa" ei . Am incercat sa ii dau inel gingival, jucarii de ros dar le roade putin si le arunca, dupa care isi baga pumnii pana la cot in gura. Si e asa de haioasa ca vrea sa deschida gura mare mare ca sa-i bage pe amandoi, dar bineinteles ca nu reuseste.

De cateva zile e cam fornaita si vreau sa ma duc cu ea la doctor sa nu fie vreo bronsiolita. Nu stiu daca o fi de la raceala aia pe care am avut-o eu si tati sau daca o fi altceva, insa vreau sa vad ce zice medicul.

Am incercat si eu sa vad daca se rostogoleste, dar nicio sansa. Daca o pun pe burta se lasa usor in jos si incepe sa roada patura .
In schimb rade toata ziua si vorbeste cu noi, dar numai cand ii vorbim in mod direct; mai cearta jucariile din cand in cand.

cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC

Povestea nasterii

www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_j spune:

Buna,

Eu sunt noua pe site am o bebelina de 2 luni care nu suporta nimic pe cap indiferent ce s-ar intampla. Mai nou ne imbracam in somn si punem caciulita ultima ca sa nu apuce sa se enerveze tare si sa si iesim ca afara adoarme instant. Asa patiti si voi dormiti cat sunteti afara?

Mai este cineva care mananca Nan HA 1? daca da in ce cantitati :-)?

Noapte buna,

Mergi la inceput

darleena, cred ca au dreptate, ca acum incepe sa isi descopere manutele.
Oricum are o problema zgomotoasa cu podul palmei si cand ii este foame si eu nu prezint laptaria la raport,isi suge degetul mare.
Deocamdata vad ca nu le baga pana la cot.

Oricum mai e si periaoda cu dintii cand incep sa iasa. Dar eu sper sa scapam de suzi.
O sa ii dau inel gingival mai incolo cand o sa inceapa sa prinda ca deocamdata nu are astfel de deprinderi. Nici a mea nu se rostogoleste, doar sta pe burtica cu capu sus, si cand oboseste isi baga nasu in pat si incepe sa planga.

Mersi de sfaturi.
Daca vreti sa vedeti poze noi cu noi...

http://cristina.pcgarage.ro/v/2008/?g2_page=2

Pupici.

Poze

Mergi la inceput