Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Jasminik suntem bine, mi-era si mie tare dor de voi, mi-am revenit si eu cu capatana, ca eram tare bagata in priza cu treburile zilnice,ba ca doarme prea mult intr-o zi, in urmatoarea valeu ca n-a dormit destul, a mancat cat trebuie, n-a mancat... nebuneala nu alta. Daca stau toata ziua cu ochii pe ea parca da apa in foc asa de grijulie sunt.
Dar mi-am impus sa ma detasez, mai ales cand am citit ca mai sunt fetite care nu iau in aceasta perioada mult in greutate. N-o fi a mea mai flamanda ca altele . De foame nu rabda, manaca, dar nu asimileaza.
Doarme si nu plange decat daca are motive (foame crancena, tinut in brate, somnoroasa). Dar griji ca de ce nu urca cantarul.... Am fost si la spital pe motivul asta, doctorita a zis ca avem ceva la scufita si sa lasam copilul in pace ca n-are nimic, asa e el.
Noi cu baita in felul urmator avem o cada mare pe colt, o umplem cu apa cam un sfert si intra hasbandul si se chinceste intr-un colt, si cu o mana sub capul ei (la inotul cu burtica in sus) o plimba peste tot prin apa, apoi cand se lnisteste ia mana si pluteste, face pluta.
In general loveste cu mainile si picioarele de face totul numai o apa, are si pe fata si-n urechi si-n gura, zici ca-i un aisberg.
Apoi o intoarcem cu burtica in jos si-i tin o palma sub barbie si iar cu miscari de dute-vino pana la marginea cazii (unde se impinge cu picioarele si-si ia avant) iar ea da din maini si din picioare ca o broscuta si inainteaza singura prin cada. Se opreste, mai bea apa din palma mea pana ma prind eu care-i treaba.
Nu tinem cont de apa in urechui, in ochi... mai ne cade si din mana ca face miscari bruste, se duce baldabac, o scoatem, no problemo.
Dupa ce o scot o sterg imediat cu betigasul cu opritoare in urechi si mai bag de la distanta si un aer cald de la feon sa se usuce bine.
Are muschiuleti frumosi la brate de la inot zicem noi .
Fara frica, nu respira cand pica in apa.
Si face cel putin jumate de ora, la 10 min pauza, o punem cu bratele pe piciorul lui tasu si sta acolo si cu picioarele plutind ca pe marginea piscinei, apoi iar la treaba.
Dar vreau sa merg si la Duo Centru sa o faca sa inoate fara sprijin sa vad eu care-i schepsisul si aplicam si noi. Am vazut ce-i in sectorul 1 si ma coafeaza.
Voi ce mai faceti? Cresteti, cresteti?

Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Kiva
spuneti-mi si mie va rog , ai vostri cum stau ziua? ca amea sta numai in brate!!!
si adoarme numai in brate
in brate doarme 3 ore , dac ao pun in patut doarme 10,20 de minute !
nu mai pot sa o tin
voi cum faceti ?
am si pe cineva peste zi care-mi face treaba si mancare si curat , pt ca eu stau numai cu ea in brate
sivoi la fel ?

Noi patutul il folosim doar pt somnul de noapte.In timpul zilei o tin permanent langa mine,in scoica sau in carucior.Bineinteles ca vrea si in brate,dar mi se pare normal si nu ma deranjeaza.Este integrata in agitatia din casa si avandu-ne permanent in vizor nu mai simte nevoia sa planga,sa-si anunte prezenta.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Jasminik suntem bine, mi-era si mie tare dor de voi, mi-am revenit si eu cu capatana, ca eram tare bagata in priza cu treburile zilnice,ba ca doarme prea mult intr-o zi, in urmatoarea valeu ca n-a dormit destul, a mancat cat trebuie, n-a mancat... nebuneala nu alta. Daca stau toata ziua cu ochii pe ea parca da apa in foc asa de grijulie sunt.
Dar mi-am impus sa ma detasez, mai ales cand am citit ca mai sunt fetite care nu iau in aceasta perioada mult in greutate. N-o fi a mea mai flamanda ca altele . De foame nu rabda, manaca, dar nu asimileaza.
Doarme si nu plange decat daca are motive (foame crancena, tinut in brate, somnoroasa). Dar griji ca de ce nu urca cantarul.... Am fost si la spital pe motivul asta, doctorita a zis ca avem ceva la scufita si sa lasam copilul in pace ca n-are nimic, asa e el.
Noi cu baita in felul urmator avem o cada mare pe colt, o umplem cu apa cam un sfert si intra hasbandul si se chinceste intr-un colt, si cu o mana sub capul ei (la inotul cu burtica in sus) o plimba peste tot prin apa, apoi cand se lnisteste ia mana si pluteste, face pluta.
In general loveste cu mainile si picioarele de face totul numai o apa, are si pe fata si-n urechi si-n gura, zici ca-i un aisberg.
Apoi o intoarcem cu burtica in jos si-i tin o palma sub barbie si iar cu miscari de dute-vino pana la marginea cazii (unde se impinge cu picioarele si-si ia avant) iar ea da din maini si din picioare ca o broscuta si inainteaza singura prin cada. Se opreste, mai bea apa din palma mea pana ma prind eu care-i treaba.
Nu tinem cont de apa in urechui, in ochi... mai ne cade si din mana ca face miscari bruste, se duce baldabac, o scoatem, no problemo.
Dupa ce o scot o sterg imediat cu betigasul cu opritoare in urechi si mai bag de la distanta si un aer cald de la feon sa se usuce bine.
Are muschiuleti frumosi la brate de la inot zicem noi .
Fara frica, nu respira cand pica in apa.
Si face cel putin jumate de ora, la 10 min pauza, o punem cu bratele pe piciorul lui tasu si sta acolo si cu picioarele plutind ca pe marginea piscinei, apoi iar la treaba.
Dar vreau sa merg si la Duo Centru sa o faca sa inoate fara sprijin sa vad eu care-i schepsisul si aplicam si noi. Am vazut ce-i in sectorul 1 si ma coafeaza.
Voi ce mai faceti? Cresteti, cresteti?

Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)

Cool! O sa faci din Alesia o mare innotatoare... Pai vezi, de aia nu se ingrasa, ca de la innot creste armonios, fara grasimi...
Pai noi crestem,dar suntem obraznici... avem poze la semnatura. Cand ne-o arati si noua pe printesa ta?
Va trimit un pupic umed de la Lucas. Ne ducem un pic la aer, mai intram cand ne intoarcem...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna, Sheritra! Ma bucur ca sunteti bine, chiar ma gandeam ca nu ai mai intrat de mult... Ce frumos ca inoata in cada. Sper sa incercam si noi in curand. Sincer mi-e frica sa nu inspire apa daca se duce la fund. :)

Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri ma bucur ca sunteti bine si ca ne mai bagi si pe noi in seama
Alina de vreo 4-5 zile lucrez in fiecare noapte ca am marti predare si binenteles ca sunt in urma.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ancut, Vasariut cum sa nu-mi fi fost dor de voi? Se poate?
Gata de acum intram constant. I-am facut baita, a inotat si a papat si face nani.
De inspirat nu inspira in apa, pana la 6 luni isi tin respiratia singuri in apa, apoi daca nu s-au obisnuit uita de obicei si trag pe nasuc.
Va pupam, noapte buna!
Maine vin cu pozele din apa.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna seara!!!

woww sherry ce fain!! astept sa vad poze!!
noi cand am fost la inot am intrebat-o pe doctorita de acolo daca ii dau drumul in apa inoata?? inoata pe sub apa? si mi-a zis ca NU, teoretic asa e dar practic e mai dificil...

am reusit sa ii decalez programul lui bebe de baita si nani de seara cu 1 ora jumate, dar nu va spun ca scandal a fost....de la ora cand trebuia sa faca baita mi-a urlat intr-una!! dupa baita a picat rupta de abia si-a mai putut papa cerealele!!
saptamana aste mergem si noi la control/cantarit!! de abia astept sa vad cat a mai luat!!

am plecat sa ma uit la filme cu sotzioru'!!

pupici

pe maine!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

Roxxy, nici noi nu mai dormim ziua in casa decat in reprize de cate 15 min, rar 30 min.
Dar dormim f. bine cand iesim la plimbare, stam cam 3 -4 ore. Si de 2 zile dormim seara de la 10.30 -11.00 pana dimineata la 6, sper sa o tina tot asa !

Kiva, noi ne-am cumparat ieri un fel de sezlong care se balanseaza, si se poate folosi de la pozitia orizontala pana cand sta in fundulet (are mai multe trepte). Asa am scapat de tinut bebelina in brate toata ziua. L-am pus la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

roxxy, cati cm are Matei, mi se pare ca-i asa de mare !! pe linga pitica mea. Oricum e un scump.

Fetelor cate kg trebuie sa aiba la 2 luni si o saptamina? Carina s-a nascut cu 3040 g si am venit acasa cu 2900. Acuma la 2 luni si o saptamina aveam 4620 g.

Sheri tu te plingi ca la 3 luni are 5,6 kg!! Pai eu ce sa mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daia,fetele noastre is nascute in aceeasi zi. Si cu Matei al Roxanei.
Noi facem cantarirea o data pe saptamana,sambata.Deci ieri avea 5,850kg. Lungimea n-o stiu ca nu am cu ce-o masura. La controlul de 2 luni avea 57cm.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput