Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Kiva spune:
buna dimineata.......
dar nu prea e buna
aseara am facut o criza de fiere si tocmai aseara iris s-a culcat la ora 1......
acum sta in patut (pt 10 minute)
spuneti-mi si mie va rog , ai vostri cum stau ziua? ca amea sta numai in brate!!!
si adoarme numai in brate
in brate doarme 3 ore , dac ao pun in patut doarme 10,20 de minute !
nu mai pot sa o tin
voi cum faceti ?
am si pe cineva peste zi care-mi face treaba si mancare si curat , pt ca eu stau numai cu ea in brate
sivoi la fel ?
Vasari spune:
Adra, toate se pot folosi de la nastere. Partea buna la wrap e ca greutatea nu se distribuie doar pe fundulet, sa-i preseze coloana. Wrapul merge pana la genunchi. Trebuie sa ai grioja sa tragi panza respectiva pe toata lungimea asta. Deci e o suprafata destul de mare si presiunea se distribuie.
Anca, tu lucrezi asa in fiecare noapte? Eu am avut 2-3 nopti si deja m-au dat gata.
Kiva, noi ziua ne si plimbam vreo 2 ore, timp in care doarme, se mai joaca si in spatiul de joaca cel putin 2 ore adunate, mai sta si in patut... si in brate destul de mult. :) Dar pot sa fac si curatenie, mancare, adica nu ma solicita non-stop. Are si perioade bune si unele mai grele in care o tin mult in brate, intr-adevar.
Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007
Kiva spune:
si de adormit ?
cum ii adormiti ?
a mea adoarme numai in brate
n-ar fi nimic dar uneori dureaza si o ora sa adoarma
si dac anu adoarme se alege cu statul in brate
ai vostri adorm in patut?
o fi prea devreme? o fi prea mica? ma grabesc eu ?
are 3 luni jumate
e drept ca a fost prematura si fooooooooarte mica
si a vomat
si a avut icter 2 luni
of
dar acum as vrea sa stea si ea in patu singura
sunt prea pretentioasa?
macar sa adoarma sg ..
adra_bell spune:
Kiva, a mea adoarme in patut peste zi, singurica. Cateodata se mai intampla sa nu poata dormi, se freaca la ochi si maraie pana da in plans. Atunci o iau si o legan 5 minute apoi o pun in patut.
Seara, in schimb, nu mai este asa de simplu. Adoarme la san, cu mine in pat, aseara, s-a tot trezit din 10 in 10 minute, timp de o ora, dupa care, in final, uff, a adormit.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by Kiva
si de adormit ?
cum ii adormiti ?
a mea adoarme numai in brate
n-ar fi nimic dar uneori dureaza si o ora sa adoarma
si dac anu adoarme se alege cu statul in brate
ai vostri adorm in patut?
o fi prea devreme? o fi prea mica? ma grabesc eu ?
are 3 luni jumate
e drept ca a fost prematura si fooooooooarte mica
si a vomat
si a avut icter 2 luni
of
dar acum as vrea sa stea si ea in patu singura
sunt prea pretentioasa?
macar sa adoarma sg ..
kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007
Kiva,eu pana a implinit Iustin o luna jumatate eram
mai tot timpul cu el in brate si adormea doar leganat pe
picioare....offff,nici nu vreau sa imi amintesc
Acum,si-a facut singur un program(in special noaptea e super
ca nu se trezeste deloc pana la 7,8dim.)il pun in patut si adoarme singur.Ziua nu-l iau prea des in brate,ii las TV deschis,ii pun muzica si e f.multumit.Doamne ajuta sa ramana asa cumintel!!
Sunt sigura ca si bb Iris o sa se schimbe,incearca sa o lasi in patutul ei mai mult timp,distrage-i atentia cu jucarii,vorbeste cu ea fara sa o iei in brate si o sa vezi ca va fi ok.(la noi a dat rezultate).
Succes!
Amy26 spune:
Nici noi nu cred ca iesim azi,mai ales ca
bb e putin racit;drept urmare vom sta toti trei sa ne uitam
la pozici cu bebici
Sheritra spune:
Salut!
Am, aparut si noi printre voi, nu ca nu mi-ar fi fost dor, dar sunt atat de indragostita de soricelul meu, de nu ma mai pot concentra pe altceva, nici macar pe scris.
Noi suntem bine, dormim toata noaptea 8 ore, ne sculam papam si mai dormim doua ore, la pranz doi somnici de 3 si 2 ore, si-n rest papa si joaca.
Nu ia mai deloc in greutate, cu toate ca-i dau sa manance, m-am si muls si i-am amestecat laptele meu cu lapte praf, tot abia o ia din loc, acum are 5.6 kg la 3 luni si o saptamana.
In schimb se lungeste, are 63.5 cm.
Plus ca o pun sa inoate in cada in fiecare seara cate juma de ora.
Am fost si eu stresata ca nu ia in greutate mai mult, luna si kilul, dar acum m-am lnistit, doctorita a zis ca-i sanatoasa si sa n-o fortez, asa e ea.
Kiva, iti spun ce mi-a spus si mie pediatra cand m-am plans la 10 zile ca plange mult. Las-o in patut sa planga, daca-i hranita si schimbata n-are de ce sa fie nemultumita. Si am lasat-o cate putin de fiecare data, nu alergam intr-un suflet cand o auzeam maraind s-o iau in brate, si in cateva saptamani s-a obisnuit sa adorma singurica, sa se joace singurica. Se zbate dac-o tin in brate dupa ce o hranesc ca s-o las jos.
Va pup pe toate!
Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Kiva
buna dimineata.......
dar nu prea e buna
aseara am facut o criza de fiere si tocmai aseara iris s-a culcat la ora 1......
acum sta in patut (pt 10 minute)
spuneti-mi si mie va rog , ai vostri cum stau ziua? ca amea sta numai in brate!!!
si adoarme numai in brate
in brate doarme 3 ore , dac ao pun in patut doarme 10,20 de minute !
nu mai pot sa o tin
voi cum faceti ?
am si pe cineva peste zi care-mi face treaba si mancare si curat , pt ca eu stau numai cu ea in brate
sivoi la fel ?
kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007
Kiva, cam aceeasi problema o am si eu. Credeam ca sunt singura, dar vad ca nu... Bine ca nu esti nici tu singura. Sper ca asta te consoleaza macar putin... Micutei Iris ii place la caldurica...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Sheritra
Salut!
Am, aparut si noi printre voi, nu ca nu mi-ar fi fost dor, dar sunt atat de indragostita de soricelul meu, de nu ma mai pot concentra pe altceva, nici macar pe scris.
Noi suntem bine, dormim toata noaptea 8 ore, ne sculam papam si mai dormim doua ore, la pranz doi somnici de 3 si 2 ore, si-n rest papa si joaca.
Nu ia mai deloc in greutate, cu toate ca-i dau sa manance, m-am si muls si i-am amestecat laptele meu cu lapte praf, tot abia o ia din loc, acum are 5.6 kg la 3 luni si o saptamana.
In schimb se lungeste, are 63.5 cm.
Plus ca o pun sa inoate in cada in fiecare seara cate juma de ora.
Am fost si eu stresata ca nu ia in greutate mai mult, luna si kilul, dar acum m-am lnistit, doctorita a zis ca-i sanatoasa si sa n-o fortez, asa e ea.
Kiva, iti spun ce mi-a spus si mie pediatra cand m-am plans la 10 zile ca plange mult. Las-o in patut sa planga, daca-i hranita si schimbata n-are de ce sa fie nemultumita. Si am lasat-o cate putin de fiecare data, nu alergam intr-un suflet cand o auzeam maraind s-o iau in brate, si in cateva saptamani s-a obisnuit sa adorma singurica, sa se joace singurica. Se zbate dac-o tin in brate dupa ce o hranesc ca s-o las jos.
Va pup pe toate!
Shery si inimioara Alesia (+4 sapt)
Shery, ma bucur nespus sa te citesc. Asa e, daca Alesia e sanatoasa si creste macar in lungime e foarte bine. Cum o pui sa-nnoate? Ii dai drumul pur si simplu in cada? ca tare mi-e frica sa-l las asa, fara sa-l tin... Tu cum te mai simti?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Yupppiiiii!!!!!!!!!Am reusit!!!!!!
Multumesc, Alina!!!!
Bravo!Felicitari! Bine ca fu Alina prin zona,ca pe baza mea...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...