Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
mihuta spune:
Eu sunt singura matinala ? M-am trezit cu bluza de la pijama fleasca (de lapte, am presupus) asa ca am ciupilit-o pe Sophilici pana a deschis un ochisor, i-am dat sa pape (cu greu) dar a adormit bustean la loc. Noi am facut aseara baie in cada mare, i-a placut tare mult, mai ales ca a putut sa dea din picioare si din maini cat a vrut. Noi mai nou am mai capatat ceva control la manute, avem un ren (botezat Jay RENO ) si ieri cand i l-am aratat s-a uitat fix la el, a intins manuta si l-a apucat de nas, iar cu cealalta manuta l-a luat de ureche si l-a bagat in gura .
Roxxy, noi stam slab in front, nu ne lasa galusca, si cand ne lasa stau cu urechile ciulite in caz ca se scoala. Mai nou nu prea mai doarme ziua, decat in reprize de jumate de ora...
Amy, eu am scapat de cojitele de pe cap cu ulei de corp. Am dat-o pe cap cu ulei, am facut baie, parul a ramas slinos, dar a doua zi am remarcat ca se ridica toate cojitele.
mami de Sophia
Vasari spune:
Neatza! Mihuta, si eu sunt. Fug sa fac un dus si curatenie azi, ca ieri ne-am facut de cap. :)
Ce voiam sa spun: Felicitari! Sophia inseamna ca a coordonat ambele maini.
Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007
bb_yasmi spune:
neata si de la noi!!!!
noi aseara ne-am facut de cap.. am iesit in oras, am fost la film la mall pana la 00, ca bb a dormit cu buni!! a fost asa de bine!!!
roxxy si la noi este mult mai bine ca inainte (nu ca inainte nu ar fi fost!!), noi nu am putut astepta nici cele 6 sapt.....
gata am plecat!!
v-am pupat!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Amy26 spune:
Buna dimineata mamici si bebici!
Nu va povestesc(sigur va imaginati)cum a fost aseara
la baita....camera de ras nu alta
Nela,Miha,Daia,Mihuta-multumesc pentru raspuns;
Roxxy80 spune:
Neata!
La mine Matei nu mai doarme de 2 saptamani ziua (adica doarme doar vreo 2 reprize de 20 de min si o ora jumate afara). In schimb a inceput sa doarma f mult noaptea. In afara celor 2 treziri scurte din timpul noptii, pot spune ca doarme vreo 10-11 ore. De exemplu azi noapte: a adormit de la 22.30 pana la 4.30. pe urma de la 5 dimineata la 8 si pe urma de la 8.20 la 10.00. Eu chiar ma consider fericita! In schimb, ziua nu prea reusesc sa fac nimic pt ca oriunde il pun nu sta mai mult de 10-15 minute , iar eu trebuie sa ma aflu neaparat in aceeasi incapere cu el . Sper ca la un moment dat sa-si scoata si masa aia de la 3.00-4.30 dimineata. Si atunci va fi perfect .
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Amy26 spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Neata!
La mine Matei nu mai doarme de 2 saptamani ziua (adica doarme doar vreo 2 reprize de 20 de min si o ora jumate afara). In schimb a inceput sa doarma f mult noaptea. In afara celor 2 treziri scurte din timpul noptii, pot spune ca doarme vreo 10-11 ore. De exemplu azi noapte: a adormit de la 22.30 pana la 4.30. pe urma de la 5 dimineata la 8 si pe urma de la 8.20 la 10.00. Eu chiar ma consider fericita! In schimb, ziua nu prea reusesc sa fac nimic pt ca oriunde il pun nu sta mai mult de 10-15 minute , iar eu trebuie sa ma aflu neaparat in aceeasi incapere cu el . Sper ca la un moment dat sa-si scoata si masa aia de la 3.00-4.30 dimineata. Si atunci va fi perfect .
Felicitari pentru somicul de noapte al lui bb Matei!......ce bulanase dragalase are!
Roxxy80 spune:
Am si eu poze la semnatura . Asta faceam eu azi-noapte dupa cum ati vazut .
Tocmai s-a uitat si Matei 10 min la desene ca nu a rezistat mai mult, desi in primul min parea fascinat (cred ca de atatea culori). Speram sa-mi beau si eu cafeaua linistita. Acum se agita la mine in brate iar eu scriu cu stanga super incet.
Roxxy80 spune:
Eu le spun bulanasele din laptic Nan (ca la cat baloteaza ). E super mancacios!!!!.
quote:
Originally posted by Amy26quote:
Originally posted by Roxxy80
Neata!
Felicitari pentru somicul de noapte al lui bb Matei!......ce bulanase dragalase are!
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Daia, multumesc mult, esti o draguta , am citit despre varsaturi, nu cred ca am motive de ingrijorare. Si eu zic ca fetita seamana cu tine. Ce super ca ai poze din timpul operatiei, mi-ar fi placut si mie sa am.
Roxy, un dragalas puiutul tau, cum se sfatuieste el acolo cu jucariile.
Voi iesiti azi afara? Noi nu cred ca iesim, e frig, sub 0 grade, nu-i asta problema dar bate vantul.
Am incercat si eu wrap-ul, cradle hold, e super comod, dar fii-mea a inceput sa planga, cand am pus-o in patut a adormit, sper ca asta era problema si sa-i placa in wrap.
Alina, se poate folosi cradle-hold la 3 luni, nu? Ma gandesc sa nu solicite coloana...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Jasmin, am reusit sa fac ceva, cu greu... Oricum, va trebui sa mai iau proiecte pentru ca sotul meu e profesor si are un salariu foarte mic. Eu aveam un salariu mare care o sa se faca mic-pitic de 6 mil. Dar am lucrat noaptea si acum simt asta, sunt cam obosita si o sa-mi ia ceva timp sa recuperez. Ziua nu am cand. Fac munca de creatie si o ora nu-mi ajunge... :(
BB, multumim mult. Nu e asa acrobata ca Iasmina, dar recuperam. Eu tocmai puneam niste poze pe net - in spatiul de joaca. Ultima e elocventa.
Alina mamica si Maria turturica - 3 NOV 2007
Alina si eu lucrez acasa si este destul de greu ptr ca lucrez numai noaptea, dupa ce se culca ea si stau pana la 3-4 dimineata ,iar ea la 6 cand se trezeste ma ia de buna
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete