Bucurii de sept-oct 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili si eu ma mir cum de l-ai tuns pe Matti, pentru ca nu prea erai "pro" tuns nr. 0. Lasa, ai sa vezi cat de repede ii creste parul!

Eloise, ai fost la un ginecolog? Poate-ti trebuie un tratament de la el prescris. Eu tin minte cand am avut probleme cu urechea, m-am apucat sa-mi fac spalaturi cu apa oxigenata si nu mi-a trecut. Am aflat a doua zi ca mai rau facusem, ca aveam otita si mi-a dat alt tratament.

Beatrix, multa sanatate lui Darius! Si multa putere sa le dea Domnul si parintilor.

Scumpik_lui, in cazul nostru, 3 zile de febra 39,5 s-au incheiat cu aparitia petelor de la rubeola. In rest n-a mai facut temperatura asa mare niciodata, cel mult 38 cu 7,8. Nu inseamna ca este valabil si in cazul vostru.

Sandra si Sephora, vad ca la voi e serioasa treaba cu "incuscreala". Sa fie intr-un ceas bun, ca Gargarita am vazut ca e foarte talentata.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Alexutza te , nu cred ca e de la dinti febra asta asa de mare, o sa vedem ce spune dr. Imi pare rau ca Gabriel are si el febra si nasucul infundat, sper sa-i treaca cat mai repede. Am fugit sa imbrac copilul Pup

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare
am venit si noi ieri de la Telega, mai bine nu ne duceam
mi-au zapacit bunicii astia copilul, l-au dat din mana in mana ca pe o papusa....si m-am enervat la culme....in fine, alta data nu mai pupa ei we cu mine
plus ca e fost super agitat, nu a mancat bine, numai mutre si figuri mi-a facut

azi m-am pus pe curatenie

va pup

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am reusit sa dorm de la 6 jumate la 10, si V m-a lasat in pace, a fost un scump si a dormit si el. Acum sunt un pic mai bine.

Gety, e adevarat ca cistitele pot avea si cauze care tin de ginecologie. Dar eu inca nici nu stiu ce microb e, azi dupaamiaza voi avea rezultatul. Poate ca e nevoie de un antibiotic, de fapt cistitele nu prea sunt simple "raceli", ci e vorba de o infectie. Oricum is tare nesuferite.

Lili si pe mine tot in dreapta ma durea la colicile alea, numai ca dreapta sus, si radia in tot abdomenul, ba chiar si spre spate, ciudat rau de tot. Si eu m-am gandit la apendicita mai ales ca simptomatologia poate fi foarte variata.

Va recomand cu caldura un subiect de la Parintii intreaba, despre Attachment parenting.

Am uitat sa va spun despre cartea Irinei Petrea, Si tu poti fi Supernanny. V-o recomand si pe asta cu tot entuziasmul. Este foarte placut scrisa, foarte accesibila, ilustrarile sunt pe baza de cazuri concrete cu solutii concrete la o gama exhaustiva de probleme cu care se pot confrunta parintii. Sfaturile sunt de bun simt si, cel mai important, cartea e scrisa cu mult suflet si se adreseaza sufletului .

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

offf nu era dr la cabinet si are program de la 13.oo-18.oo . Luca nu a mai facut febra de dimineata dar i-am dat si azi nurofen. Vad cum se prezinta mai tarziu ca acum a adormit, daca face din nou febra mai merg o data pana la cabinet, iar daca nu face nu mai merg nicaieri cu el.

Gety sper ca Luca sa nu faca rubeola. voi vedea.

lilina naspa cu bunici si nemuri din astea care chinuie asa copilul, cunosc si eu cum e ca la noi in fam e la fel, de aia nici nu prea merg cu el in vizita

Eloise Vladut cuminte care te-a lasat sa te ohihnesti.

Merg si eu sa trag un pui de somn ca nu mai pot.

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

Am avut o tentativa sa va citesc acum vreo 3 ore, dar fara rezultat. Daria era all over me. butona, arunca mouse-ul, ce sa mai, o fericire. daca mai stateam ma enervam si eram in pericol sa ma supar pe sarcaul copil, care face ce face din joaca, nu din rautate, asa incat am inchis si revin acum, ca doarme.

Deci: Gety, multa bafta cu montatul usii. la noi nici macar asta n-a fost asa simplu. am montat usa la baie, au venit ei s-o monteze (120 ron + spaga). In primul rand au spart peretele de mi l-au facut varza (crapata zugraveala la distante mari de usa). trebuia sa puna spuma intre perete si toc. aveau un tub de spuma care nu functiona. au coborat sa cumpere altul de la un magazin langa noi. era tarziu si magazinul inchis. nu stiu cum au reusit totusi sa foloseasca spuma pe care o aveau. la plecare ne-au zis sa tinem usa inchisa cel putin 4 ore. am lasat-o toata noaptea inchisa si dimineata cu maaaaaaaaaare greutat am deschis-o, dar nu s-a mai inchis, ca se umflase prea mult spuma. i-am chemat din nou dar, pt ca era vineri, ne-au spus ca vin luni. luni nu au venit ca nu au mai putut. marti a venit patronul lor, care ne-a zis plin de regrete ca i-a dat afara, ca el nu lucreaza cu oameni care sa-i supere clientii, bla, bla, bla... ma rog, dupa 3 sapt de la comanda si 5 zile de la montaj avem usa buna...
Tanima, tu mai mult ca oricine stii, probabil, petrecand asa mult timp acasa cu copiii, ca nu poti sta si te apuca nebunia cand vezi ca ceva nu e in ordine in casa. asa ca Victoras trebuie sa se adapteze la ritmul mamei. Oricum,incerc sa-l protejez cat pot. Eu sunt pe fuga toata ziua. el e pe fuga toata seara, cand stau eu in pat. asa, de compensare...

Tasia, si sotul meu vrea sa-si faca operatie de deviatie de sept. unde ti-ai facut? recomanzi vreun medic? ai stat internata doar 2 zile?

Monique, felicitari pt maseluta. noi avem 2 de cateva luni, acum cred ca ne iese ceva si pe maxilarul superior. multumim de potul cu creioanele.

Scumpik, eu stiu ca am fost o data la medic cu daria si, tot asa, facuse febra mare, fara alt simptom. si eu i-a zis ca probabil e de la vreun dinte dar medicul mi-a zis ca asa febra mare nu faci de la dinti. sper sa fiti voi norocosi sa nu fie altceva.

am lasat-o la final pe Beatrix. sper din tot sufletul ca nepotelul sa fie rezistent si sa treaca cu bine peste aceasta prima si mare incercare din viata lui. Nici nu pot sa ma gandesc ce este in sufletul parintilor lui! Cu siguranta vor fi niste luni cumplit de grele pana cand bb va ajunge la kg si capacitatile optime. Sper din suflet sa ne povestesti de bine despre el. V-am spus si inainte ca sunt foarte speriata cu sarcina asta, tot aud de nenorociri. imi poti spune, te rog, au fost ceva probleme cu sarcina cumnatei tale dinainte? sau s-a intamplat pur si simplu? la ce spital a nascut?

Daria e o dulce in continuare. apropo de dormit, ea doarme cu un catelus de plus. o pun in pat la 2 ziua si pe la 8.30 maxim seara. isi ia catelusul in brate si doarme. plus suzi, n-am incercat s-o scoatem din programul de somn, cu toate ca in timpul zilei nu o foloseste deloc.

va pupam

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Fetele, va multumesc ca va ganditi la bebe strumf cum il alinta parintii! Pana acum totul este bine! Desi l-a inceput doctorii au fost foarte sceptici acum au zis ca dupa cum a evoluat are 75% sanse sa fie totul bine! Le-au zis ca este cel mai cuminte si sanatos copil din sectie! Este vioi, da din maini si picioruse! Ma bucur tare ca parintii sunt si ei mai optimisti, se duc si vorbesc cu el, ii canta! De maine ii vor introduce si laptic (de la mamica) in alimentatie prin sonda pt inceput, apoi dupa ce mai creste o sa incerce sa-l puna direct la san! ce sa mai zic, Doamne ajuta in continuare sa fie bine!
Roxana, ea a avut probleme la inceputul sarcinii, pe la 2-3 luni a ajuns la spital cu dureri! a stat atunci o spatamana cu perfuzii! apoi acum 2 spatamani a mai avut niste dureri, s-a dus l-a spital au tinut-o o zi, i-au dat niste pastile si au trimis-o acasa! ei sunt in spania! i-au zis ca e normal sa mai aiba dureri dar s anu fie dese, la intrevale de timp regulate! apoi, joi, saptamana trecuta iar a inceput sa aiba dureri, contractii de fapt, a luat pastilele, nu au avut niic un efect, seara s-a dus la spital, au pus-o pe perfuzii, vineri dimineazta avea contractii si la 15 minute, i-au schimbat iar tratamentul, iau zis ca ala e cel mai puternic (nu stiu sa-ti spun ce medicamentatie i-au dat), dar fara rezultat! sambata la 15.30 i s-au rupt membranele in timp ce statea in pat, a venit moasa si cu doctorul si i le-au rupt de tot, la 15.50 s-a nascut Darius!
Eu zic sa incerci sa te linstesti, sa fii optimista si sa te gandesti ca trebuie sa fie bine! Totusi majoritatea sarcinilor decurg foarte bine pana la capat! Fruntea sus si bucurate de sarcina!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, am intrebat pentru ca si eu m-am ales pe perioada sarcinii cu o vaginita (habar n-am cum, mi s-a spus ca este organismul mai predispus la infectii in perioada respectiva) si mi-a descoperit-o cand imi verifica dr. daca ccc colul era inchis si OK treaba pe acolo.
Mi-a dat atunci Polyginax (sau cum s-o mai scrie).

Scumpik_lui, eu ii verificam temperatura si ii administram Paracetamol intrarectal.

Beatrix, te mai asteptam cu vesti bune.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Mexxa, multa sanatate lui Seby!
Beatrix, fie ca nepotelul tau sa treaca cu bine de aceasta incercare!

Of, pe langa acestea, ceea ce a patit Dudu pare o chestie atat de neinsemnata... A facut rinofaringita acuta; desi este un diagnostic extrem de comun, s-a asociat din pacate cu otita seroasa la una din urechiuse, care i-au cauzat dureri foarte mari: practic, nu am dormit aproape de loc in noapte de joi spre vineri. Iar vineri dimineata a facut febra mare si parea ca se sufoca din cauza mucozitatilor. Am inceput imediat tratamentul, iar consultul la ORL a confirmat diagnosticul. Medicul ne-a si spus unde am gresit: trebuia sa facem spalaturi cu ser fiziologic in loc sa folosim Batista care nu intotdeauna da randament (in functie de cat de sus sunt pozitionati mucisorii).

Partea buna este faptul ca si-a revenit extrem de repede: in prima zi de tratament a mai avut stari febrile (max 38.2) si o stare usor agitata si scaune moi, in schimb de ieri si-a revenit aproape in totalitate. Sper sa nu apara ulterior complicatii; oricum, va ramane cu o sensibilitate la urechiusa respectiva, si va trebui monitorizat cu atentie la fiecare raceala.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Beatrix- ma bucur ca nepotelul este bine, acum important sa mananca si sa vezi ce ditamai vlajganul se va face

Adriana - of, imi pare sa aud ca v-ati confruntat cu asa ceva..am Dudu sa isi revina cat mai repede si sa fie bine!

Itzy - unde fusesi azi???nu fusesi la servici???sau acum chiar muncesti???

Lilina - naspa faza cu bunicii, cam asa se intampla si cu ai nostri - de asta "mai rarut, ca-i mai dragut"

Xandrutza - unde esti??sunteti bine?? da-ne si noua un semn, ceva..

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput