Bucurii de sept-oct 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
MamiLili spune:
[b]Da, ce sa zic, sunt foarte incantata, M s-a trezit cu "mucita si stranutita". L-am servit cu Panadol si Sinupret.
Andra, sper sa-ti rezolvi problemele de sanatate cat mai repede!
Scumpik, insanatosire grabnica lui Luca!
Tasia, cum a decurs operatia? Am o prietena care si-a corectat deviatia + rinoplastie acum 3 ani si alta care e programata in martie.
Gety, cum am zis, ne pare tare rau ca l-am tuns pe M, nu ne putem obisnui. Partea buna e ca-i creste vizibil parul de la o zi la alta si noi urmarim acest fenomen ca-n vorba poetului "Ci traieste, chinuieste/ Si de toate patimeste/ Si-ai s-auzi cum iarba creste" (M Eminescu, In zadar in colbul scolii). Partea buna e ca: 1. asa tuns cum e vad ca are capul rotund si frumos, ma stresam cand era bebe sa nu-l culc prea mult pe o singura parte sa nu aiba capul stramb, 2. are parul des, 3. oricum trebuia tuns si cu foarfeca n-as fi putut, plus ca mi se pare si periculos, 4. pana la primavara cand renuntam la caciula va arata din nou ok, 5. am vazut cate "invartecusuri" are in cap, respectiv 3, asta inseamna c-o sa-si ia 3 neveste? Sper ca nu.
Roxana01, fii linistita, vei avea o sarcina minunata in continuare si totul va evolua firesc, fara probleme.
Beatrix, curaj si putere fratelui si cumnatei, bebe strumf va trece peste acest hop cu bine si va creste mare si voinic!
Fetele din clasa muncitoare n-au aparut azi. Bine, Ramo e scuzata ca mananca tzatziki si bea ouzo, dar Itzy si Mira ce scuza au? Stiu: la Itzy se remaniaza Guvernul si Mira se pregateste de privatizare.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Adriana, imi pare rau ca Dudu a fost bolnavior si ma bucur ca se amelioreaza. Noroc ca ati dat peste un medic bun.
Andra, thanks for the tips! Cartea lui Supernanny mi-am luat-o si eu si-mi place. De fapt imi placea chiar de ea, Irina Petrea, cand facea emisiunea la Prima. Aceasta noua Supernanny nu mi se pare potrivita. Subiectul AP e f interesant, l-am mai citit din cand in cand.
beatrix spune:
...am mai recuperat si eu din urma si vad ca o multime de bucurii sunt bolnavioare!
Mexxa, imi pare nespus de rau sa aflu ca n-ati scapat de probleme! eu sper totusi si va doresc sa fie bine si sa se termine odata ! multa sanatate si sa va faceti bine cat mai repede fara urmari!
Scumpik, alexutza, adriana, la fel si bucuriilor voastre, insanatosire grabnica!
Lakioana, si Eric s-ar putea s afie stangaci! inca nu-s sigura 100%! aici este ceva obisnuit, normal! am foarte multi colegi stangaci!
Mirabela, Cristina, nu stiu ce ar putea avea bucuriile! eu tind sa cred ca probabil maselutzele sunt de vina!
Tasia, ma bucur ca te-am mai vazut! ce mai faceti voi? cum e Mario? ceva poze mai vedem si noi?
apropos de poze, nu stiu daca am spus ca am vazt-o pe Cosmina colorand, felicitari si pt maselutza! apoi filmuletzele cu Matti vorbaretul si Gargaritza cantareatza!
si bine inteles ca l-am vazut pe Mathias tunsuluci! Lili, te cred ca abia astepti sa-i creasca paru'! asa am fost si eu! nu pot sa zic ca nu mi-a placut cheliutza, dar totusi prefar cu par! baiatu' sa-i creasca mai repede parul!
pufy, gonghy, adina, ce mai faceti? Bucuriile?
va pe toate si pe Bucurii!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
tasia spune:
Buna fetelor
Ma bucur ca nu m-ati uitat skumpik_lui,roxana01,batrix, MamiLili
Roxana01 eu am facut si deviatia de sept si rinoplastie in acelasi timp. La dl. dr, Antohi un suuuuper doctor.
MamiLili De ce face prietena ta inca o rinoplastie? ce sa intamplat la prima? imi poti scrie PM cu date mai exacte? Merci
Beatrix Si eu ma bucur ca am reusit sa revin printre voi. Desi va citeam in fuga nu gaseam niciodata timp sa scriu. Acuma cand incepe ultimul semestru din chinuitoarea si sufocanta mea facultate, iar voi intra probabil in umbra, dar voi recupera, promit. Mario e super bine, e activ, mananca mult (mereu a mancat bine), si este innebunit sa merga in fiecare zi la bunici(socri mei). In fiecare dimineata cand se trezeste imi aduce ghetutzele sa mearga "pa-pa" adica sa-l ducem la bunici. Il ducem dimineata si-l luam seara, asa ne facem si noi treburile in voie pentru ca, cu el nu se poate face nimic.
Eu inca mai stau o saptamana cu bandajele pe fata, deci voi intra mai des. Si poate reusesc sa pun si ceva poze cu noi.
Pup
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Ignatica spune:
Gety am tot uitat sa iti raspund, am un DPN provizoriu de 7 octombrie.
beatrix multa sanatate nepotelului, sa dea Domnul sa ia repede in greutate si sa nu aiba probleme pe parcursul primelor 2-3 luni cat va dura spitalizarea. O sa fie bine, va creste incet, dar sigur si daca bea si lapte de mami e excelent pentru el acum.
scumpik despre febra si dinti tot ce pot sa spun e ca noi suntem acel caz in care se intampla " coincidenta". Am avut de 4 ori acceasi situatie, David cu febra 39, urmata de eruptie dentara. Pediatru meu spune ca probabil a contactat vreo viroza intre timp, dar eu ma indoiesc ca de 4 ori se poate intampla acelasi lucru.
Roxana01 eu sunt ingrozita de lunile de sarcina, sunt mult mai paranoica si mai ingrijorata ca la David, desi ma asteptam sa fiu mai relaxata.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica
MamiLili spune:
Tasia, cred c-a fost o neintelegere: e vorba de doua prietene de-ale mele (fac parte din "careul de asi" despre care v-am povestit odata). Una s-a operat in septembrie 2005 si cealalta se va opera pe 10 martie. Deci, stai linistita, cea operata n-a patit nimic. A purtat si ea bandajul gipsat cateva zile (o porecleam "omul cu masca de gips" ), apoi i-a luat vreo 2-3 saptamani pana s-a dezumflat fata si-a putut iesi in lume. Acum e ok, n-are probleme iarna, nasul arata ok si fizionomia e mult schimbata, in bine.
scumpik_lui spune:
Roxana, Gety, Lili, Beatrix si Ignatica va si pt ca v-ati dat cu parerea si v-ati gandit la noi
Luca e mai bine, nu a mai facut febra si a inceput sa fie mai vioi. Sigurul lucru care nu-mi place e ca nu prea a mancat, sper doar sa fie de la dinti si nu de la altceva...a, si inca ceva, de sambata a inceput sa faca kk cam de 3-4 ori pe zi (iar inainte facea doar o data) nu face diaree dar nici normal
Adriana imi pare rau ca Dudu a fost bolnavior, sper sa-i treaca cat mai repede
Lili nu bag paie pe foc, dar iti spun ca imi placea de Mathias cum arata cu parul lung, dar oricum ar avea parul tot un scump este
beatrix sa stii ca DD are grija de toti copilasii si asa v-a avea grija si de bebe strumf si se va face mare si sanatos
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
scumpik_lui spune:
SAndra am vazut o gargarita cantareata si dansatoare...ce mai topaia in pat
Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg
flavia ramona spune:
Multumesc pt mesajele si incurajarile adresate. Nu reusesc sa scriu, voi aveti un ritm pe care nu reusesc sa-l "prind".
Itzy, ai o memorie f buna. Nu am mai pus poze de mult, de cand pusesem filmuletzul cu Duracell-ul meu. Adevarul e ca nici nu prea am mai facut. Cu sarcina a fost diferit, mi-era greata de dimineata pana seara si aveam o stare nasoala, asa ca am fost cam lenesa la capitolul asta. Totusi, la cerere, cateva poze cu Bogdan aici.
Lili, e tare dulce Mathias.
Imi pare rau pt copii bolnavi. Si noi suntem pe antibiotic pt o faringotraheita, da acum e mai bine.
Ignatica, felicitari din suflet pt sarcina.
Roxana, ai grija de burtica, nu mai munci atat.
Scumpik, o prietena se trateaza babeste pt cistita astfel ... in apa calda cat poti suporta zdobesti un catel de usturoi si stai in apa respectiva. Ei zice ca ii face foarte bine. Eu nu stiu ca nu am avut niciodata.
Eloise, mersi ca ai zis de cartea Irine P, ca si eu sunt interesata de ea. Trebuie sa o cumpar.
Sephora, mersi de linkurile date candva cu filmuletzele de pe youtube, ca tare ii plac lui Bogdi.
Na, v-am scris cat nu v-am scris intr-o luna.
Va pup.
tasia spune:
fetelor am si eu intrebare mai ciudata....pentru cele care au facut 2 copii, sau sunt insarcinate cu al 2-lea bebeu, cele care au un baietel si o fetita. Ati folosit cumva metoda "calendarului" ? nu stiu cum ii zice exact. Acea metoda prin care trebuie sa faci in anumite zile ale lunii? A functionat? Sunt curioasa sa stiu....eu chiar as apela la aceasta metoda la bebe2, incercarea vina n-are
Si inca ceva, eu ii dau lui Mario in lunile astea reci, Imunobaby este un sirop pe baza de plante care, creste imunitatea la copii. Poate de aceea nu prea a fost bolnavior. Decat daca lua ceva virus, pentru ca este sensibil cu amigdealele. Mie mila de copilasii bolnaviori si stiu ca si mama se simte extrem de rau cand are puiutul racit.
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre