Bucurii de sept-oct 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by eloise

Ma duc sa ma gheia o pauzasc in pat...

Aoleu! "Ia o pauzesc" loveste din nou! Deci eu intentionez sa ma ghe-mu-iesc in pat, ca sa fie clar!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Aia am inteles Eloise ca ai avut intentii bune!

Nasol cu durerile astea... Nici nu stiu ce sa-ti recomand...poate sa incerci niste ceaiuri calmante, menta si/sau levantica?

A,si saru'mana de !

MamiLili - la cate nopti agitate ii da frate'su lu Daria,sigur un pic de cafeluta numa o revigoreaza, ca ce-i mai interesant in viata invata ea de la Vladut

Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cris, pai da tu ce faci la 5 dimi pe forum? Nu te lasa Daria sa dormi? Vezi ca n-am uitat ca ai promis poze. Si pe Vladic am vrea sa-l vedem daca se poate !
Inca nu m-am bagat in pat :(, ma duc acum, dar mi-a trecut somnul de tot cu durerile astea.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza inca o data!

Saru'mana de Eloise!

Numa acum am baut-o. Sper ca te-a mai lasat durerea si ai reusit macar un pic sa dormi. Eu am avut inca o noapte agitata pe motiv de Vladut plangacios. Si intrasem ca ma saturasem sa ma tot trezesc din 1o in 10 minute. Acuma suntem fresh, toti 3

Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele

Eloise -sar'na de cafeluta ...cum te simti? te-a mai lasat? ai reusit sa dormi macar un pic?

Cristina - uuff, iarasi noapte agitata??? sa se termine o data cu dintii astia periculosi ca deja facem din noapte zi..si la noi cam la fel, mai nou avem si muci si fitze - suntem dotati

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neatzaaaaa! Desteptarea!!!

Mai fetelor, zau, ce insomniace ati fost! Sunteti ok acum? Andra, m-a chinuit si pe mine aseara o durere cumplita in partea dreapta jos (apendinecele? ). A cedat pana la urma cu No-Spa si ceai de menta! Daca e cazul de cutzit, imi pui tu o pila, nu?

Cristina, ce face Vladut, i-a trecut plangaceala?

Uear iz evribadi????? Heyyy e luni, poftiti la scris!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetele!

Eu sunt foarte suparat si foarte obosita ca am avut o noapte de tot k...l. Luca a inceput de ieri da faca febra 39,5, i-am dat ieri de 2 ori nurofen si i-a mai trecut, dar aseara la 11 iara a facut , iam dat iar nurofem si nu prea i-a ajutat, iat pe la 2 noaptea i-am pus si un supozitor. L-a mai calmat abia pe la 5 dar tot nu a dormit bine. L-am tinut si in pat cu mine, n-am dormit nici eu nici el ca tot se foia, a transpirat asa de tare ca a udat si pernele . La ora 13 tre sa fiu cu el la medic.

Se poate sa faca febra asa mare de la dinti? Ca muci nu are, nu stranuta, nu tuseste. Nu stiu ce poate sa aibe...

Citesc putin din urma si revin.

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Eloise cum te mai simti? Ti-a trecut durerea? Banuiesc ca te odihnesti acum

Cristina imi pare rau ca Vladut a fost plangacios.Il am sa-i treaca si sa te lase si pe tine si pe Daria sa va odihniti noaptea

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Scumpik - imi pare rau sa aud ca sunteti cu febra - totusi asa mare de la dinti?? Asteptam sa vedem ce va zice dr!Tinem pumnii!

Si noi la fel vad cu febra, nu mare, dar care persista..si un nas infundat...ca daca baiatul meu isi da singurel drumul la apa de la chiuveta din baie..se spala singur..dar uita sa mai inchida robinetul

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Roxana bine ca ai terminat cu muncitorii lu' peste. Dar cu banii cum ai rezolvat? Ai dat cat au cerut pana la urma?

Gety sper ca Maria a dormit mai bine acum

Tanima i-a trecut raguseala lui Rares? imi pare rau pentru fina ta ca a trebuit sa treaca prin asta

Sephora ce frumos se joaca Matti ci "papa" si cum spune "alto", il am

Mirabela Luca la amiaza adoarme in scoica, il pun acolo si el da din picioare si se leagana singur pana adoarme, iar seara papa lapticul apoi ne jucam putin, dupa care il pun in patut si sta acolo pana adorme singur.

Tasia bine ai revenit, te asteptam mai des si poate pui niste poze cu Fabi

Pana aici am reusit sa citesc, acum plec sa-l pregatesc pe Luca sa mergem la doctor.
Va pup

Mergi la inceput