Bucurii de sept-oct 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirabelac spune:
Beatrix o sa ma rog pt. sufletelul mic sa fie sanatos si sa nu aiba probleme, sa pape cat mai mult si sa creasca repede si bine! Ar fi f bine daca l-ar putea alapta, am nascut cu o mamica care avea un bb de 2 kile si doar alaptatul l-a salvat, laptele pt. bebeii prematuri e mult mai concentrat si-i ajuta mult sa se dezvolte la inceput. Unde a nascut, in Ro?
Lili super tare frizura, ii sta f bine army dar mai mult imi placea cu ultima freza. Si eu aveam un sentiment ciudat asta vara cand l-am tuns pe David, parca era puscarias, asa arata, si sa stii ca pana i-a crescut parul nu m-am obisnuit cu el tuns.
Sandra o adevarat artista Ruxa, chiar canta si danseaza f bine.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
Mirabelac spune:
Al meu copil e total bulversat de cand am fost la spital, urla din orice si tranteste lucruri, e foarte nervos si plange de la orice. Azi am fost la biserica si a urlat in continuu, nu stiam cum sa iesim afara sa-l calmam.
La fel si cu somnul, de obicei adoarme singur cu "cati" lui, adica cu cartile, le foieste si rasfoieste pana adoarme, dar de cateva zile a inceput sa se trezeasca si noaptea sa vrea leganat. O fi si de la dinti ca tot ii explodeaza toti odata dar ne termina cu chestia asta, l-am lasat sa planga uneori sa vedem daca uita si degeaba, urla pana il legan, probabil asa se mai calmeaza, isi ia el perna si mi-o pune pe picioare. I-am luat alt nurofen si am vazut ca este fara zahar (nu stiam asta) si cateva nopti nu i-am dat din cauza de diaree, dar nici n-am observat vreo ameliorare cand i-am dat. De ar iesi odata toti dintii ca m-am saturat, nici de colici n-a plans atata noaptea.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
Hai sa slabim! Greutate: 63 kg (1.70 m)
Deadline: 1 martie 2008, Target: 3 kg.
CristinaGoji spune:
Mira - cred ca totusi dintisorii sunt de vina, cel putin la noi asta tre' sa fie, ca noi nu am fost in spital, dar de vreo saptamana incoace tot nopti groaznice avem, cu urlete ca si in perioada colicilor (la noi au fost crunte momentele alea). Dar nu-l legan pe picioare, nici nu am incercat, dar nici nu cred ca ar tine figura, ca niciodata nu am reusit sa-l adorm asa. Se zbate la mine in brate, ma loveste cu mainile si picioarele, urla ca intr-un final se epuizeaza si se culca langa mine, dar nu in brate, nu stiu de ce, dar nu-i place sa-mi adoarma in brate.
Eu una abia astept sa-i treaca, ca ma apuca groaza in fiecare seara cand ma bag in pat si ma gandesc la ce ma asteapta noaptea.
Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
alexutza_26 spune:
Mira - s-ar putea sa fie dintisorii care il sacaie - asa cum a zis si Cristina - si la noi de o sapt noptile sunt calvar, tipa in somn, se zvarcoleste, se trezeste si plange si apoi tot singur se calmeaza..sau se calmeaza daca il luam cu noi in pat...oofff, de s-ar termina mai repede calvarul asta
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg
eloise spune:
quote:
Originally posted by MamiLili m-a sunat taxu si mi-a zis ca-n 10 minute se prezinta acasa cu frizerul (hair stylistul, pardon)
Io stiu ca corect () se spune par-stylist sau hair-frizer.
Iar pentru ca ai tuns parul de aur al baiatului stii ce primesti de la mine !
Bine, hai ca nu mai pun sare pe rana ca vad ca regreti fapta comisa .
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Ruxasi Matti sunt adorabili! M-au delectat filmuletele!
Mira, sper sa treaca repede perioada asta mai puntin buna dupa spitalizare. Poate totusi e vorba numai de dintisori.
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
MamiLili spune:
Scuze, Cristina, n-am mai verificat linkul dimineata si vad ca a trebuit tu sa dai cafeaua. Apropo, de ce-ti trebuia si tie cafea, vrei s-o agiti pe Daria? Eu zic ca freshul de porto e mai bun ptr tine.
Noi am fost azi intr-o one day trip la Vatra Dornei, cu...trenul. Si nu orice tren ci www.satu-mare.ro/images/gara/sageata%20albastra.jpg" target="_blank">sageata albastra. M nu mai fusese pana acum cu trenul (exceptand funicularul, tramvaiul si metroul - cam astea-mi vin in minte ca mergand pe shine acum, la montagne russe inca nu ne-am bagat) asa c-am zis ca e o ocazie buna, mai ales ca drumul pe sosea pana la VD e cumplit, numai gropi (pardon, cratere) si semafoare fiindca, cica, se modernizeaza. S-o va si pe asta! La VD era o vreme de primavara si zapada ioc, partia era inchisa, zau ca nu ma asteptam, mai ales ca la SV sunt cativa cm de zapada cazuta zilele trecute. In fine, una peste alta, a fost o excursie reusita. Doar ca la intoarcere M n-a mai vrut sa stea cuminte si-am batut, timp de 2 ore, trenu-n lung si-n lat, noroc ca are doar doua vagoane! E clar, copilul meu vrea sa ma antreneze pentru maraton. Cand e olimpiada de la Beijing, in august? Voi fi gata pana atunci. China, here I come!
Andra, schiuz mi, am gresit-o cu hairstylistu', merci ca m-ai corectat! Dupa pletele blonde sufera toata familia, lasa ca-i creste repede parul, chiar se vede diferenta de ieri pana azi (nu glumesc, pe bune!) . Sincer, vroiam sa-l tund zero candva, si daca nu acum atunci cand? (vorba megastarului si celebrului cantaret www.e-scoala.ro/muzica/fizz.jpg" target="_blank">Fizz Cum, n-ati auzit de el? Halal cultura muzicala!). Deja de la varsta de 2 ani incolo mi se pare cam weird sa vad copii fara par. Pletele rulzz!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
eloise spune:
De la ora 3 nu mai pot dormi. Ma simt ca naiba, aseara am avut niste colici abdominale sfasietoare, treceau un pic cu no-spa si dupa cateva ore reveneau in forta. Pe la 3 m-am trezit de durere si acum stau cu ochii pe pereti si ma gandesc ce sa mai iau. Inutil sa spun ca nici cistita nu m-a lasat, din contra, e tot mai rau in ciuda tuturor masurilor. Azi (luni) pe la 5 am rezultatul la urocultura. Of, macar una din doua de m-ar lasa!
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Lili,sa nu ma judeci c-am intrat pe forum la 5 dimineata numai ca sa ma vaicaresc ...
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Va las si o , una simpla, nu prea elaborata ca mi-e rau si nu stau la subtilitati acum. Buna dimineata si sa aveti o saptamana faina!
Ma duc sa ma gheia o pauzasc in pat poate reusesc sa adorm, sa uit de durere.
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~