Bucurii de sept-oct 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Oaaaa ce m-am distrat, e super Ruxa, cate talente are. Cred ca "La vaca Lola" canta non stop la Sephora in casa . Foarte faina gasca aveti!

Daaaa, multumim Lili, ne-au invitat si pe noi in gasca si tare bine ne-am distrat. Ruxa a vrut sa-si impresioneze soacra, cu siguranta .

ANDRA si gargaritza (10oct2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mamilili la a doua poza am inceput sa am palpitatii,dar cand am vazut cat e de scump si fericit,mi-au revenit bataile inimii la normal

Mergi la inceput

Ei ti-ai gasit...Cum sa fim cardiace?! Ca nu mai eram demuuult pe lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Da Mamilili a mai fost si "tra-tra" dar vaca e nr 1
Ma cucerise cu ochii si privirea dar acum cand am vazut si ce-i poate pielea,tinand cont ca mie imi plac femeile indraznete,miss data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Da Mamilili a mai fost si "tra-tra" dar vaca e nr 1
Ma cucerise cu ochii si privirea dar acum cand am vazut si ce-i poate pielea,tinand cont ca mie imi plac femeile indraznete,miss data.

te-a cucerit definitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Daca va-ntrebati "what were you thinking?" ca l-am tuns, raspunsul este simplu: m-a sunat taxu si mi-a zis ca-n 10 minute se prezinta acasa cu frizerul (hair stylistul, pardon). Luata pe nepusa masa, n-am apucat sa ma gandesc ce si cum, asa ca, in cateva minute, M a fost executat. A plans putin. Va spun sincer ca n-o sa-l mai tund asa vreodata, pur si simplu nu ma pot obisnui cu noul look, imi inspira mila (suna ciudat?), plus ca inca n-are fontanela inchisa si se vede acolo o gropita care pulseaza.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neatzaaaaa!

Poftiti lacafea, fresh si la www.statkit.com/images/Stat%20Kit%20900%20web.jpg" target="_blank">resuscitare, daca e cazul!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

MamiLili - m-ai lasat fara ? Las' ca-mi fac eu alta

Mathias ii la fel de scump cu sau fara par! L-am tuns si eu zilele trecute pe Vladic, dar cu foarfeca, poze pun saptamana viitoare, ca am dat aparatul imprumut la niste prieteni, tot atunci o sa-mi pozez si fetita, bine, nu chiar fetita, doar vila in care sta

Beatrix - imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa si bebe Darius s-a nascut atat de devreme! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la urma! Chiar pe DC sunt cazuri de bebei nascut asa de devreme care au supravietuit si nu au nici o problema majora de sanatate! O sa ne rugam pentru el!

Sephora - bravo lui Matteo pentru vocabularul bogat pe care-l are!

Despre somn - Vladut adoarme singur in patutul lui cu suzi si ursuletul sau afara in carucior (asta daca il scot atunci cand chiar i-i somn, adica nu mai repede de 5 ore de la trezire si-l plimb continuu)

Mami 30+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele...

Lili - multumim de cafeluta, Cristina - iau si de la tine o gurita ca nu strica..

Lili - hai ma..cum ai putut sa te induri de frumusete de plete balaie...uufff, sa nu-l mai tunzi ever asa, mie imi placea cum ii statea cu plete - dar lasa ca pana la vara va fi la fel de "cu plete" army boy

Sandra - vazut o gargarita tare cantareata ...o scumpete!
Sephora - mi-a placut Matti cum poate sa vb el asa repede - un dulce

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

beatrix totul e in mainile lui Dumnezeu. Sunt foarte multi copii nascuti prematur si foarte micuti care nu au avut nicioproblema si altii nascuti la termen cu 3kg au avut multe complicatii. Trebuie sa va rugati si sa fiti optimisti.
Lili de ce l-ai tuns pe Mathias? El oricum este unul dintre cei mai frumosi copii pe care i-am vazut vre-odata, dar imi placea mai mult pletos,semana mai mult cu o fetitza

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput