Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 6
soanso spune:
neata,
joy04,nu mi-a zis nimik despre nici o analiza ,a scris pe jumate din talonul respectiv(pe verso) asa: " pt 2 ani nu intra nici o analiza" a semnat si stampilat.
eu vroiam sa stiu daca e asa !
am mai auzit pareri de genu ,recomanda analize doar daca dr. considera!
eu nu i-am facut Soranei analize din proprie initiativa desi prin natura serv am posibilitatea ,analize a facut doar cand am fost internata cu ia in spital ( de 2 ori).
Felicia,discutia ta cu painea m-a dus cu gandul la perioada copilari ,la bunici ,la paine calda scoasa din cuptor ,parca am simtit acel miros!!!!!!!!
SOSO (20 dec 2005)
pischi2003 spune:
Madau, ganduri bune si de la noi!!!!!!!
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
crissy77 spune:
madau, .
pischi, ti-ai primit perla de la Dove? Mi-am adus aminte de tine pt ca tocmai cica am castigat un tel mobil la o campanie LM (acum nu mai regret ca nu m-am lasat de fumat. tel e unul suficient de performant, eu nu as fi dat atatia bani pe el. www.shopix.ro/produs-Nokia-5300-Xpress-Music_18641.html" target="_blank">Modelul asta. Sunt curioasa daca o sa-l si primesc.
anda, si Elise face cam la fel cand mergem la wc. Numai ca ea zice "Lis pishu. Si mama pishu". La noi a functionat metoda exemplului, nu din prima dar pana la urma a fost cea mai eficienta (toata fam a facut pp/kk la olita, toate animalutele de plus etc..
Cu kk la olita a fost mai greu. De cateva ori, 3 sau 4, a facut in chilotel, dupa care incepea sa planga (fara sa fie certata). La primul kk care l-a facut la olita i-am facut poza si am pus-o pe dektop. De cate ori vede poza exclama "Vavo Lis, kk". Bineinteles ca dupa fiecare pp/kk facut in olita e laudata de tot familionul si ea e in culmea fericirii. Na, avantajul celor multi.
Progresam si cu vorbitul. Seara cand ma pun in pat imi tiuie urechile. Mai nou spune si prostioare, dar nu voit. De exemplu, pana nu de mult, fluturasul era ASHUL, pana cand socru-mio i-a zis ca ala e fluture nu fluturas. E, nu poate pronunta tot cuvantul, ci doar F-TE. Nu va zic ce fata a facut soacra cand a auzit-o. Ceva de genul cum s-a intamplat la o intalnire intre fetele din buc. cand Sarah manca, a stranutat, Noki a scapat una dulce printre dinti iar Lavi a sarit sa-i acopere urechile Silviei. De atunci socrul o tot baraie cu "cum e cu fluturele" si nepoata-sa tranteste cuvantul dulce. Uitati si exemplu cu pricina, numai ca tartorii suntem noi, parintii.
Cristina & Elise-Stefania
pischi2003 spune:
Cristina, daaa, mi-a venit perla din 7 ianuarie. Frumos telefonul, plus ca e si cadou. Elise - tot dulce cum o stiam.
Ce chestie, acu am vazut - suntem membre dc din aceeasi zi.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
camelia_daniela spune:
Madau un gand bun si de la noi si sa dea Domnul sa sa fie bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Bic spune:
Salutare.
M-am terminat de ris la povestile despre stilatele lui Lavi si despre poetul cel dulce, dragastos si neindeminatic.
Madau
Negara, ura cu olita!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lilianamarcu spune:
23 octombrie s-a nascut Stefan-Mihai,40 saptamini,2.500 kg,51 cm,scor apgar 9.9,cezariana
crissy77 spune:
lilianamarcu, bine ai venit in colectia noastra. Asteptam si alte detalii(olita, suzy, cuvinte, frati/surori...).
Feli, sper ca sunteti bine, am vazut statusul de la messenger.
pischi, probabil am aflat cam in aceeasi perioada ca suntem . Ca Alex e mai mare cu 2 zile ca Elise.
Iuhuuuuu! Trezirea ca indata e amiaza. La noi a nins binisor, putem sa iesim la sanius.
Cristina & Elise-Stefania
felicia74 spune:
Negara multumim. Ilinca a facut azi dimineata 38,1, dar fara alt simptom. Deocamdata i-a scazut dupa paracetamol. Sa speram ca e o viroza usoara.
ioana_77 spune:
hello si de la noi!
Pe scurt ca-mi scartaie cupilul mic!
Am soacra de o saptamana la noi, ca am alergat ca nebuna in toate directiile, ieri am botezat, a fost frumos, azi mergem la baita.
Sunt racita cobza, amu respir pe gura. La Maria raceala e pe trecute, Stefanel mai e infundat un pic, asa ca suntm pe drumul cel bun.
Bic, m-am gandit la tine si la durerea voastra, a familiei, condoleante, cu intarziere!
Anda, bine ca ati scos nasul din cele 40 de grade. Mare smecheran s-a facut feciorul tau.
tania, super vesti cu pensiunea, sa va mearga tot asa!
CristinaN nota 10 pt Elise cu olita ei.
Madau, numai ganduri bune de incurajare.
feli, sanatate multa!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan