Colectia de toamna-iarna 2005 (184)
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
Trebuia sa fie o seara linistita in sanul familiei....nu mi-a mai ramas decat sa ma rog la DD sa dea cui trebuie mintea de pe urma. Imi pare rau, sunt daramta, ma duc sa-mi rumeg amarul alaturi de puiul meu drag...nu stiu cand am sa revin...daca vreti sa faceti ceva pt mine rugati-va sa se rezolve lucrurile asa cum trebuie ptr noi. Va pup...multumesc ca ati fost alaturi de mine, sper ca DD va face dreptate...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
madau
anda pai ce te plangi, fata draga, ute ca face propozitii!
Si Natalici pare stangace 100%
tania mie imi place painea de la Timisoara: are sare Domne! Asta din B parca-i pt hipertensivi si bolnavi de rinichi.
Noki bafta la examen!
lavi02 spune:
Tania alta viata noul site!
Imi mai permit totusi cateva sugestii:
-Cand te plimbi printre poze, daca n-ai inspiratia sa dai cu mouse-ul prin zona care trebuie nu vezi butoanele next si previous.
-as fi preferat sa se deschida pozele direct (mai rapid), fara efecte: de ce? pt ca eu de exemplu caut cazari in viteza, (azi cred ca am browse-at cel putin 20 pt la vara ) si e enervant sa stai dupa efecte si dichisuri software cand cele mai importante sunt pozele.
-foarte bine ca ai pus adresa clar pe prima pagina si nr de telefon si ai sublinat ca e aproape de centru!!!
-zic din nou: in poza cu baia da bine daca prinzi si niste prosoape albe, curate, pufoase. Iti da senzatia de confort, de engl. "care", nu stiu cum sa spun...
-fotoliile alea cyclam nu prea se potrivesc cromatic in poza si par vechi. Daca tot restul mobilierului e nou e aiurea sa iasa in poza ceva vechi pt ca da senzatia ca s-ar putea sa gasesti si alte chestii (multe) vechi. ceea ce nu-i cazul.
-poza cu sala de mese nu e prea clara
-imi place textul ca e scurt, la obiect, prietenos fara sa fie dulceag sau laudativ-exagerat.
pischi2003 spune:
Suntem si noi pe lista copilasilor stangaci suta la suta. Daca, din greseala, prinde ceva intai cu manutza dreapta, repede o trece in stanga. Cand paseste, cu stangul o face intai. Asa ca...ma resemnez, e stangace. Familia imi spune ca n-am insistat suficient sa fie dreptace, dar mai rau o incurc. Nu poate/nu are indemanare deloc cu mana dreapta.
Iar degetelul ei drag, pe care-l suge cu-atata sarg e cel mare de la mana stanga.
Noki, bafta la examen. Mai ai cand sa inveti dac-ai stat sa pleci ultima de la servici????
Lavi, ai 2 fete stilate, e evident.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
corap spune:
anda, daca ai toshiba satelite nu-stiu-cum, pot sa-ti imprumut bateria mea pana vine a ta. ca al meu laptop doneaza organe dupa moarte
sunt pe fuga, va pup pe toate.
(si un gand pt mada)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
anda77 spune:
tania, sunt uimita si-mi vine sa rad. nu s-a simtit nimeni jignit, bre, am glumit, maa, dar voi acolo la ardeal nu mai stiti de gluma? na ca acum ma iau de tine. si "miticii" ce are, ca asa stiu ca le spuneti voi bucurestenilor? nu asa? si painea e buna, e normal ca mananca bucurestenii:)) si francezii mananca multa paine:)) si cica sunt cei mai rafinati:)))deci glumii
corap, aleluia, eu am satellite L10, nu pot primi organe de la orice alt satellite. ia uite pe dosul laptopului, ce satellite e ?
madau, nimic nu este pierdut definitiv, de la Isus citire.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
nope, andache, imi pare rau, e ceva cu A100bla-bla.credeam ca macar la baterii sunt compatibile
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
anda77 spune:
si sa nu uit inainte de culcare, am ras de m-am stricat cu povestirile din camera copiilor mamei di tutti: cum , mai, "hai draga sa ne punem ceva mai cu stil!" hi,ho,ho,hi,hi,hi
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
neata.
am treaba multa, de facut piata, maine ne ducem la Vlad...
ANDA, DORDIA, TANIA, HELEP bine ati revenit si sanatate in continuare.
-am kk-ciosii la olita si felicitam pt fiecare progres. pt dessuzetare aceleasi felicitari.
Soanso, copii sub 3 anisori nu sunt obligati sa faca analizele. daca parintii vor sa-i intepe, dr este musai sa le dea niste analize de baza. sideremie, hemoleucograma, sumar urina.
MADAU recunosc ca am citit pe diagonala, dar ce ai patit??? c anu am prins firul???
io-s alaturi de tine si ma rog sa-ti fie bine.
fug la maraiala mic
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)